Právě je úte 24. říj 2017 7:28:24

Všechny časy jsou v UTC





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
  Verze pro tisk Předchozí téma | Následující téma 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Scenáre k trati 220 Praha - Tábor - diskuze
PříspěvekNapsal: pát 03. bře 2017 20:25:13 
Offline

Registrován: pát 03. bře 2017 20:23:44
Příspěvky: 1
Jo, taky jsem zaspal aktualizaci a objevil se na novém mostě, maličko překvapen.. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scenáre k trati 220 Praha - Tábor - diskuze
PříspěvekNapsal: sob 04. bře 2017 10:07:42 
Offline

Registrován: čtv 25. pro 2014 15:02:59
Příspěvky: 80
Bydliště: Tam v dáli :D
Velice pěkně propracovaný scénář a na první pokus jsem dojel za 1 hodinu a 53 sekund. Líbilo se mi, že to není jen z bodu A do bodu B. Jen jsem měl chybu v Chotovinách, ale stačilo počkat pár vteřin a bylo po problému. Jednalo se o již zmiňovanou, špatně postavenou cestu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scenáre k trati 220 Praha - Tábor - diskuze
PříspěvekNapsal: sob 04. bře 2017 11:54:32 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 06. čer 2008 6:44:42
Příspěvky: 239
Bydliště: Praha
Nevím, proč se to v Chotovinách tak blbě chová. Simulátor tam vytrvale staví cestu do boku a zpět, i když ji mám nadefinovanou přímo. Dokonce mám kvůli tomu mezi výhybkami průjezdný bod. :roll: Na to bude muset mrknout autor trati. A taky na to, proč na některých stanicích/zastávkách je potřeba zastavit až úplně na konci peronu, aby se otevřely dveře.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scenáre k trati 220 Praha - Tábor - diskuze
PříspěvekNapsal: sob 04. bře 2017 14:27:27 
Offline

Registrován: pon 22. srp 2016 12:52:25
Příspěvky: 477
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké
Michal píše:
Nevím, proč se to v Chotovinách tak blbě chová. Simulátor tam vytrvale staví cestu do boku a zpět, i když ji mám nadefinovanou přímo. Dokonce mám kvůli tomu mezi výhybkami průjezdný bod. :roll: Na to bude muset mrknout autor trati. A taky na to, proč na některých stanicích/zastávkách je potřeba zastavit až úplně na konci peronu, aby se otevřely dveře.

Cestu můžeš mít nadefinovanou přímo,záleží na základní poloze vyhybky a pokud je jako ruční tak si jí musíš sám přestavit ,což je asi tento případ. Můžeš mít nadefinovaný x.bodů. Dokonce to nefunguje ani na QD pokud jsou ruční vyhybky musíš si i pro QD postavit sám cestu.
bohužel u pravidel koridorových není poznat co je mauál nebo automat.
Co jsem zjistil aby se vždy spolehlivě otevřeli dveře,tak je potřeba i s lokomotivou stát na zelené značce,TS nerozlišuje jestli je to řídící vůz s lidmi nebo lokomotiva. Jednou už se na tohle vedla debata,ale nechtěl jsem nikoho tenkrát přesvědčovat,že je potřeba zastavit víc jak 1a3/4 vlaku za polovinou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scenáre k trati 220 Praha - Tábor - diskuze
PříspěvekNapsal: sob 04. bře 2017 14:41:02 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 06. čer 2008 6:44:42
Příspěvky: 239
Bydliště: Praha
Manuální výhybka by měla mít v mapě kolečko, abys ji kliknutím na něj mohl přehodit. Tady myslím nic takového nebylo, tak jsem to bral jako automatickou výhybku.
To zastavení bude záležet ještě na něčem jiném. Určitě jsem měl celou soupravu na zelené značce a stejně nic. Zrovna to byly Chotoviny a Heřmaničky, co si teď vybavuju. Další už nevím. Nicméně přeci by mělo fungovat to, že když nejsem celou soupravu u peronu, tak se mi otevřou dveře jen na těch vagonech, které tam jsou. Takže stále je mi to divné...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scenáre k trati 220 Praha - Tábor - diskuze
PříspěvekNapsal: sob 04. bře 2017 16:44:51 
Offline

Registrován: pon 22. srp 2016 12:52:25
Příspěvky: 477
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké
Michal píše:
Manuální výhybka by měla mít v mapě kolečko, abys ji kliknutím na něj mohl přehodit. Tady myslím nic takového nebylo, tak jsem to bral jako automatickou výhybku.
To zastavení bude záležet ještě na něčem jiném. Určitě jsem měl celou soupravu na zelené značce a stejně nic. Zrovna to byly Chotoviny a Heřmaničky, co si teď vybavuju. Další už nevím. Nicméně přeci by mělo fungovat to, že když nejsem celou soupravu u peronu, tak se mi otevřou dveře jen na těch vagonech, které tam jsou. Takže stále je mi to divné...

Ano,ale nezapomen že pokud použiješ static nástupiště (jako scenery) což Dominik hojne používá tak jak má pod tím natažené skryté nástupiště,zelenou značku může mít Ale dveře se otevřou jsem kde je skyryté nástupiště.
To samé pokud máš nástupiště dělené( to znamená loft napojený na sebe ale nesvařený) tak se taky otevřou dveře jen na té části co je lokomotiva po směru jízdy a nástupiště může být dlouhé jak chce a natažená zelená značka taky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scenáre k trati 220 Praha - Tábor - diskuze
PříspěvekNapsal: sob 04. bře 2017 23:01:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 16. srp 2014 13:14:03
Příspěvky: 589
Ty dveře nezáleží ani tak na zeleném markeru, jakožto spíš na tom, že v tom nástupišti je díra. Když tam nejdou pořádně otevřít dveře, tak si všimněte, že to nástupiště je někde prerušený, tak stačí zajet posledním vozem za to přerušení a už to otevřít půjde. Pokusím se to nějak časem opravit

_________________
Jede jede mašinka..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scenáre k trati 220 Praha - Tábor - diskuze
PříspěvekNapsal: ned 07. kvě 2017 7:29:22 
Offline

Registrován: ned 27. bře 2016 16:27:19
Příspěvky: 10
Hello. :)
R 1545 Ferdinand Kindermann missing CD 362 081, CD 471 033 and IDCS 749 181.
Link download?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scenáre k trati 220 Praha - Tábor - diskuze
PříspěvekNapsal: pon 08. kvě 2017 17:24:33 
Offline

Registrován: stř 23. pro 2009 21:04:51
Příspěvky: 1102
Taky chci link na 471 pls :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scenáre k trati 220 Praha - Tábor - diskuze
PříspěvekNapsal: ned 09. črc 2017 18:27:53 
Offline

Registrován: stř 08. led 2014 12:13:56
Příspěvky: 9
Vydávám scénář s Esem pro trať 220. Povezeš rychlík 1541 z Prahy Holešovic, do Tábora. Souprava a časy jsou sice reálné, ale provoz jsem si vymyslel. Bohužel za Benešovem u Prahy je velmi omezený provoz pro to, že mi simulátor za Benešovem obvykle spadne a nemůžu scénář dojet. :( Když jsem poslal scénář někomu, kdo má výkonné PC, tak mi řekl, že v pohodě dolej do Tábora, takže jestli máš rychlé PC, tak asi taky dojedeš až do Tábora. :lol: :lol:

Doufám, že se bude líbit. :)

https://ulozto.cz/!TD96NghviZOw/radek-r-1541-ii-rwp

Ještě dodám, že je scénář určen pro původní Dominikovu trať. Na Lubošově přepracovaném hlaváku a novém spojení jsem scénář nezkoušel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scenáre k trati 220 Praha - Tábor - diskuze
PříspěvekNapsal: čtv 20. črc 2017 19:50:46 
Offline

Registrován: stř 19. úno 2014 18:05:11
Příspěvky: 292
Bydliště: Starobrno
Radek píše:
Vydávám scénář s Esem pro trať 220. Povezeš rychlík 1541 z Prahy Holešovic, do Tábora. Souprava a časy jsou sice reálné, ale provoz jsem si vymyslel. Bohužel za Benešovem u Prahy je velmi omezený provoz pro to, že mi simulátor za Benešovem obvykle spadne a nemůžu scénář dojet. :( Když jsem poslal scénář někomu, kdo má výkonné PC, tak mi řekl, že v pohodě dolej do Tábora, takže jestli máš rychlé PC, tak asi taky dojedeš až do Tábora. :lol: :lol:

Doufám, že se bude líbit. :)

https://ulozto.cz/!TD96NghviZOw/radek-r-1541-ii-rwp

Ještě dodám, že je scénář určen pro původní Dominikovu trať. Na Lubošově přepracovaném hlaváku a novém spojení jsem scénář nezkoušel.

Tak jsem to projel přes RW_Tools, a stejně mě to při načítání spadne s hláškou Saved dump file to ......


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz

skymiles v1.1 designed by CodeMiles Team -TemplatesDragon-.