Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Tvorba, hraní, nestandardní stavy scénářů
Odpovědět
ilidianos
Příspěvky: 170
Registrován: čtv 02. pro 2010 14:24:07

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať)

Příspěvek od ilidianos » čtv 28. bře 2013 21:21:12

No ono ten pack uz neni nikde ke stazeni a ja ty lokomotivy od vlastika tam pouzil na ai vlaky. Takze jsem mel dve moznosti bud to dat jako samostany upload nebo rovnou do toho balicku a stema taurusema, scenar udelam i pro ty co taurusy nemaji, neboj :)

ilidianos
Příspěvky: 170
Registrován: čtv 02. pro 2010 14:24:07

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať)

Příspěvek od ilidianos » čtv 28. bře 2013 22:22:16

Mas pravdu, udelal jsem to jako samostatny upload. A taurusy nahradil 151 :) odkaz updatovanej v prvnim prispevku. Scenar bez taurus ma oznaceni BT.

Vlastik

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať)

Příspěvek od Vlastik » sob 30. bře 2013 2:56:27

Ale rozumnější by bylo se domluvit s Vlastikem, aby obnovil download, než aby to kolovalo po internetu a žilo svým vlastním životem.
Mám v plánu trochu balíček poupravit a pak dát k downloadu,v balíčku budou vždy chybět vozidla které jsou již vydáné (x5x),jinak si myslím že do traficu je to jedno co je tam za kvalitu vozidla.

AirVolk

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať)

Příspěvek od AirVolk » čtv 11. dub 2013 21:29:42

Tak jsem také vytvořil jednu aktivitu. ;) Stahovat můžete na mých stránkách. Je určena pro deluxe verzi. Kromě základních vozidel budete potřebovat všechna vozidla ze stránek od Hekla, osobní vozy od Vlastika a pak jsem použil i několik lokomotiv z jeho balíčku. Ale předpokládám, že to už všechno máte v trainsetu. :D
Tie Vlastove veci nemám. Keď som kupoval deluxe , tak som zmazal celí RW adresár.......(bez zálohy) A teraz už to na webe nemá.....A takýchto užívateľov bude aj viac.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1891
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať)

Příspěvek od Roman » pát 12. dub 2013 1:24:39

Michal píše:Tak jsem také vytvořil jednu aktivitu. ;) Stahovat můžete na mých stránkách. Je určena pro deluxe verzi. Kromě základních vozidel budete potřebovat všechna vozidla ze stránek od Hekla, osobní vozy od Vlastika a pak jsem použil i několik lokomotiv z jeho balíčku. Ale předpokládám, že to už všechno máte v trainsetu. :D
Jen upřesním. Scénář by měl být funkční i na default verzi tratě. Databáze je stejná.

Vlastik

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od Vlastik » pát 12. dub 2013 13:52:51

Tie Vlastove veci nemám. Keď som kupoval deluxe , tak som zmazal celí RW adresár.......(bez zálohy) A teraz už to na webe nemá.....A takýchto užívateľov bude aj viac.
O víkendu budou oba balíčky (diesel,elektrika) k dispozici pro download,akorát váhám jestli do balíčku s elektriky umístit i ty 151 nebo už je vyrušit a používat jen ty od Hekla.

AirVolk

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od AirVolk » pát 12. dub 2013 14:11:56

Nezabudni na vozy, lebo v každej aktivite mi to hlási, že missing CD_A xxxx CD_Bxxxxx atď.

Vlastik

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od Vlastik » pát 12. dub 2013 21:36:54

Nezabudni na vozy, lebo v každej aktivite mi to hlási, že missing CD_A xxxx CD_Bxxxxx atď.
Mohu udělat komplet i balík osobních vozů,jinak ale vozy jsou už přes rok ke stažení zde:
http://www.trainsimulator2012.cz/download.php

jakožto i všechny objekty z mé produkce.


kropi213
Příspěvky: 82
Registrován: stř 28. zář 2011 20:11:13
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od kropi213 » sob 13. dub 2013 12:10:06

Mohu se zeptat pro tuto trat byli scenare na msts modely myslim ze tam byli i scenare pro taurusy,ale najednou kdyz nahraju scenare do hry mam tam všechny scenare krom tech taurusu...nevite kde bych sehnal scenar pro ne?do této trati?

kropi213
Příspěvky: 82
Registrován: stř 28. zář 2011 20:11:13
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od kropi213 » úte 16. dub 2013 18:28:34

Jde o to na jake taurusy to je...mam ten balik zakladnich taurusu ale nemam ten update,ale prezto mi nic nechybi pise mi to na zacatku tuto chybu když ale zmacknu Esc tak zmizi a normalne aktivitu hraju...nevim co tam je za chybu...
Obrázek

AirVolk

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od AirVolk » úte 16. dub 2013 20:32:30

Nevidím to celkom dobre, ale nejaký problém s rušňovodičom ex 451.

kropi213
Příspěvky: 82
Registrován: stř 28. zář 2011 20:11:13
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od kropi213 » stř 17. dub 2013 20:56:26

AirVolk píše:Nevidím to celkom dobre, ale nejaký problém s rušňovodičom ex 451.
Hele ty si me rozesmal normalne..az takovej lajk v rw nejsem abych nepoznal ze když pise o ex451 ze bych nevedel ze je něco prave s tim...jen sem cekal,ze mne někdo teda poradi co by stim mohlo byt...když mi nekdo napise asi hodne chyb tak mi to moc nepomuze :)

Jurajs_89
Příspěvky: 627
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od Jurajs_89 » čtv 18. dub 2013 9:39:30

Já mám stejný problém s tou hláškou, bohužel jsem začátečník, a nevím, jak se k tý chybě dostat...
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

ilidianos
Příspěvky: 170
Registrován: čtv 02. pro 2010 14:24:07

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od ilidianos » sob 20. dub 2013 11:38:50

To jsem netusil ze je i jina verze, nezkoumal jsem to moc, hned je vymenim a reuploadnu scenar. Scenar reuploadnut uz s novymy vozy. Link ke stazeni je v download sekci pro tuto trat.

Mraca121
Příspěvky: 85
Registrován: ned 10. úno 2013 19:20:55

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od Mraca121 » pát 28. úno 2014 20:24:35

Zdravím všechny, tak jsem si řekl že taky něco zkusím nějaký ten scénář udělat. Jedná se o napěťovou výluku mezi stanicema Brod - Louky. Přidávám pár obrázků a video. Snad se bude líbit. :)

Obrázky
http://2i.sk/71cb6b4192 http://2i.sk/42f85872a1 http://2i.sk/53e94963b0 http://2i.sk/249e3e14c7 http://2i.sk/358f2f05d6 http://2i.sk/06bc1c36e5

Video
http://www.youtube.com/watch?v=h6OnTmyhCR4

Jedna chybka tam je traffic jezdí se zvednutejma smetákama. Nevím jestli to jde nějak nastavit ale nepřišel jsem na to.
Naposledy upravil(a) Mraca121 dne pát 28. úno 2014 22:43:25, celkem upraveno 1 x.

kiski
Příspěvky: 790
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od kiski » pát 28. úno 2014 22:29:32

Super, len ma napadá - to akože keď nemám zakúpenú Ľudmilu 232, tak si asi veľmi nezahrám, čo...:)
Braňo

Mraca121
Příspěvky: 85
Registrován: ned 10. úno 2013 19:20:55

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od Mraca121 » pát 28. úno 2014 22:41:19

No možná tu ludmilu vyměním za třeba německou V200 tu mají všichni :D :D ať si můžou zahrát i ostatní. Akorát nevím jak se ten scénář dostává z TS2014 ven.

slowly
Příspěvky: 344
Registrován: čtv 01. bře 2012 12:01:00

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od slowly » sob 01. bře 2014 7:59:09

Nech ho i s ludmilkou prosím.

Mraca121
Příspěvky: 85
Registrován: ned 10. úno 2013 19:20:55

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od Mraca121 » sob 01. bře 2014 9:01:21

No to jo já myslel udělat dva jeden s Ludmilou (který jí mají - POUZE ta od vR)!!!!! a druhá s německou V200 (pro ty který Ludmilu nemají)

Odpovědět