Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Tvorba, hraní, nestandardní stavy scénářů
Odpovědět
Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1849
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od Roman » úte 13. říj 2015 14:43:56

kuboss píše:ked napise hlasku o tom ze som prekrocil rychlost, je tam "neprekracuj max rychlost 90km/h" ale max rychlost vlaku je 80km/h. Len maly preklep

mimochodom, roman, hmotnost vlaku a dlzku supravy davas bajocko z hlavy ci to niekde pise?
No, to je moje blbost. Původně byla max 90 ale upravil jsem to jen ve skriptu a na hlášku zapomněl :oops: .
Hmotnost vlaku jde spočítat když si člověk otevře soubor ScenarioNetworkProperties.bin. Tam jsou uvedené přesné hmotnosti vozů, se kterými potom hra pracuje. A délka? součástí editoru je metr, kterým to jednoduše změřím ;) . Je dostupný jak v editoru tratí, tak v editoru scénáře....

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 578
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od kuboss » úte 13. říj 2015 14:54:59

dik :) pohladam to. A este otazka: da sa nejako ovplyvnit co bude svietit na semaforoch? V tvojom scenari pozeram, ruti sa oproti vlak a blika privolavacka.. to taku haluz dovoli hra alebo to si tam nejako nastavil?

AirVolk

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od AirVolk » úte 13. říj 2015 18:28:23

Dôjdem si spokojne do konečnej a tam toto:

Obrázek


No ty si mi dal..... :mrgreen:

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1849
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od Roman » úte 13. říj 2015 18:54:07

AirVolk píše:Dôjdem si spokojne do konečnej a tam toto:

Obrázek


No ty si mi dal..... :mrgreen:
No, máš pět minut sekeru :D
Trochu jsem si zahrával s myšlenkou udělat to jako kariérní scénář :) . Ne aby Jsme měli hvězdy, ale jelikož to boduje a tvrdě trestá za nepřesné zastavení a překročení rychlosti ztrátou bodů. Zajímalo by mě, kdo by to projel za 1000 bodů :lol: . Já ne :roll:

AirVolk

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od AirVolk » úte 13. říj 2015 19:51:32

Idem skúsiť ešte raz...

AirVolk

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od AirVolk » úte 13. říj 2015 20:40:07

Musel som sa k tomu postaviť tak ako keĎ som naozaj v práci, inak Vám to RW spočíta.....

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek


A posledný za odmenu........Toto ma baví človeče....Ten trafic je úžasný.

KaMat
Příspěvky: 1151
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od KaMat » úte 13. říj 2015 20:46:11

Poprvé to teda mohlo opravdu být lepší a napodruhé už jsem to dojel dobře :)

stasek
Příspěvky: 57
Registrován: pát 05. lis 2010 11:45:45

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od stasek » úte 13. říj 2015 23:36:39

Po nahrání scénáře od Romana mám tuto chybovou hlášku.
Obrázek
Mohl by mi prosím někdo pomoci najít chybu??
Dík předem

KaMat
Příspěvky: 1151
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od KaMat » stř 14. říj 2015 8:18:27

Asi máš jinou než veřejnou verzi tratě. Přeinstaluj.

AirVolk

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od AirVolk » stř 14. říj 2015 10:32:24

To je to čo tu Roman spomínal......Všelijaké uložto a podobne.....Jediná stránka kde je toto ofiko je u Hekla.

stasek
Příspěvky: 57
Registrován: pát 05. lis 2010 11:45:45

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od stasek » stř 14. říj 2015 11:45:44

Pánové, díky vám za rady,už jsem to řešil i s Romanem - přeinstalována čistá TT 4.0 (Asset i content), včetně update- výsledek bohužel pořád stejný. Chybička bude asi někde jinde...
Jsem si vědom toho,že chyba je pouze u mě, protože to nikomu jinému nedělá, ale marně a zoufale pátrám a neustále přeinstalovávám. Do p......!

stasek
Příspěvky: 57
Registrován: pát 05. lis 2010 11:45:45

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od stasek » stř 14. říj 2015 13:02:16

No nainstaloval jsem pokusně TT 4.1., ale pak ji komplet odinstaloval včetně původní TT a update, a pak znovu nainsataloval pouze TT4.0. a update. Jak tedy mám z PC dostat ven ty soubory, které k základní trati nepatří?
Děkuji za radu

Vlastik

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od Vlastik » stř 14. říj 2015 14:07:53

stasek píše:Pánové, díky vám za rady,už jsem to řešil i s Romanem - přeinstalována čistá TT 4.0 (Asset i content), včetně update- výsledek bohužel pořád stejný. Chybička bude asi někde jinde...
Jsem si vědom toho,že chyba je pouze u mě, protože to nikomu jinému nedělá, ale marně a zoufale pátrám a neustále přeinstalovávám. Do p......!
No to samé jsem měl a vlastně mám taky, TT v4.0 není kompletní balík všech objektů nebo od Romana ale jenom nové od určité stanice nových úseků,aby byla celá trat kompletní je potřeba předcházející balíky jinak máte smůlu.
Takže kdo nově instaluje jenom verzi 4.0+upd tak nemůže mít všechny objekty v trati ani TV.
Testoval jsem to na dvou sestavách a je to tak,není to že by package manager něco přepsal když hlavně nemá co.
Takže jsem musel zabrousit do mé databáze TT_M,TT v1.0 až TT v 3.0 a trat i na starém úseku je kompletní,a kdo to nemá tak má smůlu..

KaMat
Příspěvky: 1151
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od KaMat » stř 14. říj 2015 15:05:10

Michal píše:Vlastiku, podle mě plácáš nesmysly. Tady to řve na databázové věci. Ty jsou jistě i v poslední verzi TT kompletní. Na chybějící objekty by to nepadlo. Za tím, že Package Manager někdy při instalaci nepřepíše soubory, si stojím. Navztekal jsem se s tím dost. Stejně tak při balení dokáže některé soubory vynechat.
Proto ho nepoužívám a balím do zipu.

AirVolk

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od AirVolk » stř 14. říj 2015 16:15:15

Ja mám nainštalovanú len 4,0 a 4,0 update s Heklovho webu a ide to úplne normálne.....Tam chyba nie je.....Skôr by som to videl v zlom nastavení OS, alebo antivíru.. To chce skúsiť vypnúť antivír a spúšťať manager ako správca.

Radek
Příspěvky: 10
Registrován: stř 08. led 2014 13:13:56

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od Radek » stř 14. říj 2015 21:06:59

Ahoj, omlouvám se za spam, ale nejsem schopný najít tyto vozy. Poradí mi prosím někdo, kde se dají stáhnout? :) Děkuji za reakce. :)))
Přílohy
Bobina.jpg

stasek
Příspěvky: 57
Registrován: pát 05. lis 2010 11:45:45

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od stasek » čtv 15. říj 2015 9:57:47

Pánové (Michal, KaMat), díky za Vaše rady !! Provedl jsem přeinstalaci tratě TT4.0 i upgrade dle Vašich doporučení (odstranění tratě ručně a vložení tratě do content) a nyní už je vše OK !!
Ještě jednou velké díky :!:

Lesan
Příspěvky: 32
Registrován: sob 01. lis 2014 17:32:33

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od Lesan » čtv 15. říj 2015 16:31:03

Konečně jsem měl čas scénář projet, a musím hodnotit velmi kladně. Sice jsem přijel asi o 10 minut pozdě a do největšího stoupání se plazil desetikilometrovou rychlostí, ale jinak paráda :)

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1849
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od Roman » pát 16. říj 2015 21:11:52

Nechce mi někdo otestovat druhý díl scénáře s bobinou? Já už nemám sil to pořád dokola projíždět :)

AirVolk

Re: Scénáře pro Romanovu trať(testovací trať) - diskuze

Příspěvek od AirVolk » pát 16. říj 2015 22:10:36

Pošli..... Zajtra budem celí deň doma.

Odpovědět