Custom scenare

Tvorba, hraní, nestandardní stavy scénářů
Pito_42
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 11. črc 2013 20:45:48

Re: Custom scenare

Příspěvek od Pito_42 » stř 09. pro 2015 8:11:49

tester píše:
Stránka nenalezena.

Mne to ide v pohode

anry
Příspěvky: 325
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Custom scenare

Příspěvek od anry » sob 12. pro 2015 0:15:02

Hans píše:Ahojte, další aktivita z mojí dílny.
-na Testovací trati od Romana
-měly by tam být jen české addony
-je jednoduchá, traffic je taky slabší (teprve začínám :D)
A hlašte chyby !!! jestli je něco z jiných addonů než českých a tak.
http://uloz.to/xc3P1t2D/rychlik-191-by-hans-rwp
Zdravím: Assets\Jirka\Vozidla\Railvehicles\Passenger\Bautzen_BDs\Bautzen_BDs.bin ,Toto najdu kde prosím? Žádnou složku Jirka nikde nemám. Děkuji

Vlastik

Re: Custom scenare

Příspěvek od Vlastik » sob 12. pro 2015 0:40:52

anry píše:
Hans píše:Ahojte, další aktivita z mojí dílny.
-na Testovací trati od Romana
-měly by tam být jen české addony
-je jednoduchá, traffic je taky slabší (teprve začínám :D)
A hlašte chyby !!! jestli je něco z jiných addonů než českých a tak.
http://uloz.to/xc3P1t2D/rychlik-191-by-hans-rwp
Zdravím: Assets\Jirka\Vozidla\Railvehicles\Passenger\Bautzen_BDs\Bautzen_BDs.bin ,Toto najdu kde prosím? Žádnou složku Jirka nikde nemám. Děkuji
http://railworks.ofpmafia.eu/index.php/ ... ds-0-1-rar

anry
Příspěvky: 325
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Custom scenare

Příspěvek od anry » sob 12. pro 2015 1:00:46

A to jsem si myslel že mám od tam všechno. Dík

Mrkvak
Příspěvky: 11
Registrován: ned 02. srp 2015 13:26:45

Cestovny poriadok

Příspěvek od Mrkvak » úte 29. pro 2015 22:35:57

Ahoj, tvorim svoj vlastny scenar, a mam otazocku:

Ako nadstavit aby mi pri ukazovalo aj kedy mam byt v dalsej stanici podla JR?

A ako spravit aby mi ukazalo uvitaciu spravu? (Myslim to co je na zaciatku kazdeho scenara)

Pardon ked su otazky hlupe, toto je moj prvy scenar.

//edit: ok, prvu cast otazky som uz nasiel, mam ale este jednu, ako spravit aby som do menu(tam kde vyberam scenar) pridat opis,kolko aktivita trva a narocnost? :)

Uživatelský avatar
PejaRW
Příspěvky: 105
Registrován: pát 15. kvě 2015 14:50:42
Bydliště: Otrokovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Custom scenare

Příspěvek od PejaRW » stř 30. pro 2015 14:02:40

Já se přidám s dotazem. Nějak mi nefunguje příkaz na spojení souprav, ani nevím jestli používám správně Drop off :?
Pavel

Vlastik

Re: Cestovny poriadok

Příspěvek od Vlastik » stř 30. pro 2015 15:49:03

Mrkvak píše:Ahoj, tvorim svoj vlastny scenar, a mam otazocku:

Ako nadstavit aby mi pri ukazovalo aj kedy mam byt v dalsej stanici podla JR?

A ako spravit aby mi ukazalo uvitaciu spravu? (Myslim to co je na zaciatku kazdeho scenara)

Pardon ked su otazky hlupe, toto je moj prvy scenar.

//edit: ok, prvu cast otazky som uz nasiel, mam ale este jednu, ako spravit aby som do menu(tam kde vyberam scenar) pridat opis,kolko aktivita trva a narocnost? :)
doporučuji stáhnout u michala manuály,proštudovat a potom se ptát,něco dělat a nevědět nic o tom je trochu blbé.

Mrkvak
Příspěvky: 11
Registrován: ned 02. srp 2015 13:26:45

Re: Custom scenare

Příspěvek od Mrkvak » stř 30. pro 2015 18:52:33

A kde by som ich nasiel? :)

Pito_42
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 11. črc 2013 20:45:48

Re: Custom scenare

Příspěvek od Pito_42 » stř 30. pro 2015 22:14:20

Mrkvak píše:A kde by som ich nasiel? :)
Otvor si v editore nejaký hotový scenár a tam sa zoznámiš s funkcionalitami

Mrkvak
Příspěvky: 11
Registrován: ned 02. srp 2015 13:26:45

Re: Custom scenare

Příspěvek od Mrkvak » čtv 31. pro 2015 17:03:46

Tak som si pozrel 3 scenáre, ale nikde som nenašiel ani script, ani normal funkciu k tomu aby mi to na začiatku vyhodilo správu, poradí mi prosím niekto? :)

Mollow
Příspěvky: 5
Registrován: stř 17. říj 2012 14:06:13

Re: Custom scenare

Příspěvek od Mollow » pát 01. led 2016 20:34:16

Hans píše:Ahojte, další aktivita z mojí dílny.
-na Testovací trati od Romana
-měly by tam být jen české addony
-je jednoduchá, traffic je taky slabší (teprve začínám :D)
A hlašte chyby !!! jestli je něco z jiných addonů než českých a tak.
http://uloz.to/xc3P1t2D/rychlik-191-by-hans-rwp

Zdar,mě chybí "HH Kbs Container fiat".To asi není český addon.Díky.

Hans
Příspěvky: 82
Registrován: čtv 25. pro 2014 16:02:59
Bydliště: Tam v dáli :D

Re: Custom scenare

Příspěvek od Hans » pát 01. led 2016 20:46:50

Chybí ti addon Hamburg-Hanover. Zkus to ignorovat. Podívám se to.

Edit Jurajs: odstranena citace.

Kohlik
Příspěvky: 112
Registrován: čtv 16. zář 2010 7:51:28
Bydliště: Praha

Re: Custom scenare

Příspěvek od Kohlik » stř 10. úno 2016 11:53:56

PejaRW píše:Já se přidám s dotazem. Nějak mi nefunguje příkaz na spojení souprav, ani nevím jestli používám správně Drop off :?
Zdravím,
ve dvou různých tratích jsem vypracoval úplně stejný jednoduchý scénář, kdy AI Service připojí vůz, odveze ho na jinou kolej, tam ho odvěsí a odjede pryč.
Na jedné z tratí to plně funguje a na druhé, když dojde k plnění příkazu "Drop off", tak souprava animovaně vykolejí s chybovou hláškou a scénář je ukončen. Jediné, co jsem k tomu našel, je informace, že to nějak souvisí s délkou koleje.
Prosím o radu, jak postupovat. Fota obrazovky pošlu event. přes e-mail.
Děkuji za pomoc.
Zdeněk

Kohlik
Příspěvky: 112
Registrován: čtv 16. zář 2010 7:51:28
Bydliště: Praha

Re: Custom scenare

Příspěvek od Kohlik » stř 10. úno 2016 12:16:39

Zdravím,
chyba nastává na koleji v oblouku. Soupravy jsou jiné. Vyzkouším ještě scénář se stejnou soupravou a místo odpojení na přímé koleji.
Dík za radu.
Zdeněk

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 580
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Custom scenare

Příspěvek od kuboss » stř 10. úno 2016 12:54:23

môže ísť o chybne spravené modely (spriahadlá). Keď sú spravené veľmi zle, vykoľají aj na rovine. Keď len čiastočne, tak tomu pomôže ten oblúk.

Kohlik
Příspěvky: 112
Registrován: čtv 16. zář 2010 7:51:28
Bydliště: Praha

Re: Custom scenare

Příspěvek od Kohlik » stř 10. úno 2016 13:04:42

Zdravím,
vyzkoušeno - vše již OK.
Problém byl, že místo odpojení bylo v oblouku. Na rovné koleji vše v pohodě.
Moc děkuji za rady !
Zdeněk

Odpovědět