Custom scenare

Tvorba, hraní, nestandardní stavy scénářů
Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 580
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Custom scenare

Příspěvek od kuboss » čtv 30. črc 2015 22:34:16

Som rad ze sa pacilo. Ak bude dost casu, tak na vas chystam dalsich par beznych, aj menej beznych scenarov ;)

slowly
Příspěvky: 344
Registrován: čtv 01. bře 2012 12:01:00

Re: Custom scenare

Příspěvek od slowly » pát 31. črc 2015 21:26:39

Jak dělat scénáře? Co si pod tím předtavujete? Používat názvosloví, používat předpisy, nebo to dělat všeobecně? Simulace nebo hra? To nenarážím na tento scénář, ale když budu taky něco dělat, nebo se k něčemu vyjadřovat, tak jakým směrem se dát?

Vlastik

Re: Custom scenare

Příspěvek od Vlastik » sob 01. srp 2015 3:04:25

Michal píše:Tak to už se těším. Ten R607 je dobrý testovací scénář. Projel jsem si ho znovu, ale vyměnil jsem 151 za 363. ;)
Když už jsi to nakousl ,docela by se hodil nějáký update kde to svítí a jezdí ne na NZ.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1869
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Custom scenare

Příspěvek od Roman » sob 01. srp 2015 13:52:39

Michal píše:Až bude takový update připraven, tak bude zveřejněn. Hodilo by se toho víc, jak jsem včera zjistil. Třeba i funkční opakovač. :twisted:
....a automatiku :mrgreen:

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 580
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Custom scenare

Příspěvek od kuboss » pát 21. srp 2015 16:36:46

Tak ako som sľuboval, vydávam pár scenárov ku zverejneniu 721. Bohužiaľ, z neznámych príčin mi táto lokomotíva (alebo skôr railworks :roll: ) scenáre úplne dosekala. V prvom scenári je preto BR 294, ak sa vám ju podarí vymeniť za inú, dobré pre vás. Druhý scenár by mal fungovať už s vloženou 721.

Scenáre na seba nadväzujú a sú už vytvorené aj ďalšie pokračovania, no po tom čo moje RW spáchalo absolútne harakiri som narýchlo stihol znovu-spraviť len tieto dve. Je mi ľúto že už nemám ani čas ani chuť ich celé znovu prejsť a vylaďovať, snáď potešia aj tak ako sú.
Sem tam sa nezopne návesť ( :?: ) - neviem prečo.

Užívajte v zdraví. (scenáre sú voľne modifikovateľné a sú zbalené v jednom balíku) ;)
http://ulozto.cz/xhHjX4bB/scenare-tt-kuboss-rwp

Obrázok je z druhého scenáru (s komerčnou lokomotívou - tú nie je potreba vlastniť!)
Obrázek
Naposledy upravil(a) kuboss dne sob 22. srp 2015 21:51:38, celkem upraveno 1 x.

Hans
Příspěvky: 82
Registrován: čtv 25. pro 2014 16:02:59
Bydliště: Tam v dáli :D

Re: Custom scenare

Příspěvek od Hans » sob 22. srp 2015 8:45:00

Určitě pěkné scénáře, ale ten první ten bych prominul, protože jsi tady psal, že s 721 to dělá problém. Jenže ten druhý mi na začátku sice chybu nehodí, ale jakmile dojedu na Kanin tak mi to hodí chybu, že nějakému AI vlaku se něco stalo asi že vykolejil nebo co, tak nevím jak mám řešit ten 2. scénář tak aby mi fungoval. Jinak zatím máš velmi pěkné aktivity. :) ;)

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 580
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Custom scenare

Příspěvek od kuboss » sob 22. srp 2015 9:30:27

Hans: pozriem sa na to. Dufam ze som nenahodil nejaku starsiu verziu. Skusim to este dnes opravit.

Hans
Příspěvky: 82
Registrován: čtv 25. pro 2014 16:02:59
Bydliště: Tam v dáli :D

Re: Custom scenare

Příspěvek od Hans » sob 22. srp 2015 9:34:16

O.K. ;)

robardot
Příspěvky: 9
Registrován: úte 11. srp 2015 17:51:42

Re: Custom scenare

Příspěvek od robardot » sob 22. srp 2015 21:22:39

Scenáre sú veľmi podarené, teším sa na ďalšie!
Pri tom druhom, "novic koridoru," mi to však náhodne vyhadzuje priloženú chybu; vo väčšine na náhodných miestach. V danom prípade to bolo na tej odbočke ponad koridor, pred tým hneď v prvom tunely, ktorý je za stanicou, z ktorej odchádza na začiatku ten osobák s Gorilou.
Ináč výborné jazdenie!

Obrázek

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 580
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Custom scenare

Příspěvek od kuboss » sob 22. srp 2015 21:51:24

oprava:
http://ulozto.cz/xhHjX4bB/scenare-tt-kuboss-rwp

prerabam si aktualne byvanie, tak je to site horucou ihlou. snad potesi aj tak.

Hans
Příspěvky: 82
Registrován: čtv 25. pro 2014 16:02:59
Bydliště: Tam v dáli :D

Re: Custom scenare

Příspěvek od Hans » ned 23. srp 2015 12:24:31

Určitě potěšilo :) jen ten první mi stále nefunguje, když tam dám 721, ale to mi je celkem jedno, hlavně že funguje ten druhý :!: :) Ale když teda si předěláváš byt tak se na to vy*** a až budeš normálně bydlet, tak s tím něco udělej.

stasek
Příspěvky: 57
Registrován: pát 05. lis 2010 11:45:45

Re: Custom scenare

Příspěvek od stasek » ned 06. zář 2015 23:49:10

Po přeinstalaci tratě Praha-Žilina-Katovice (aktualizace od KaMat V09.20152908 ) mi přestal fungovat scénář se 721 Perný den. Nevím, jestli je to chyba na mé straně, nebo přeinstalací. Mohl by mi někdo zkušenější pomoci? Děkuji
Obrázek

KaMat
Příspěvky: 1167
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Custom scenare

Příspěvek od KaMat » pon 07. zář 2015 10:40:28

Až budu doma tak se na to podívám.
Odkud máš ten scénář ?

stasek
Příspěvky: 57
Registrován: pát 05. lis 2010 11:45:45

Re: Custom scenare

Příspěvek od stasek » pon 07. zář 2015 16:11:36


KaMat
Příspěvky: 1167
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Custom scenare

Příspěvek od KaMat » pon 07. zář 2015 17:24:57

Tak smazat a použít ten co je přibalený v balíku s tratí. Je tam taky 721+ je ten scénář předělaný tak aby fungoval v poslední verzi tratě.

stasek
Příspěvky: 57
Registrován: pát 05. lis 2010 11:45:45

Re: Custom scenare

Příspěvek od stasek » pon 07. zář 2015 17:36:11

Dík za radu, jak budu u PC, odzkouším a dám vědět.

stasek
Příspěvky: 57
Registrován: pát 05. lis 2010 11:45:45

Re: Custom scenare

Příspěvek od stasek » pon 07. zář 2015 20:08:46

KaMat : díky za pomoc, bylo to nejspíš v tom, že v té aktualizované verzi byl i původní scénář. Po odinstalaci původního scénáře a přehrání aktualizace tratě je nyní vše OK !! Ještě jednou díky.

KaMat
Příspěvky: 1167
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Custom scenare

Příspěvek od KaMat » pon 21. zář 2015 19:22:03

stasek píše:KaMat : díky za pomoc, bylo to nejspíš v tom, že v té aktualizované verzi byl i původní scénář. Po odinstalaci původního scénáře a přehrání aktualizace tratě je nyní vše OK !! Ještě jednou díky.
Tady je opravená jak trať tak scénář.
http://ulozto.cz/xbTo3wPK/praha-zilina- ... 152009-zip

Uživatelský avatar
PejaRW
Příspěvky: 105
Registrován: pát 15. kvě 2015 14:50:42
Bydliště: Otrokovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Custom scenare

Příspěvek od PejaRW » úte 29. zář 2015 21:23:13

Chci se zeptat, jak se dá nastavit ve scénáři konkrétní místo zastavení? :) A jak se má nstavit funkce Marshal (spojit), pokyždé mi to do soupravy vlítne ve čtyřicítce a je po jízdě :(
Pavel

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 580
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Custom scenare

Příspěvek od kuboss » ned 04. říj 2015 18:39:49

marshal sa pouziva ako prikaz na zoradenie supravy z roznych kolaji posunom, pricom si hrac prehadzuje vyhybky a urcuje posunovu cestu. A na presne zastavenie existuju markery ktore hodis na kolajisko.

Odpovědět