Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Tvorba, hraní, nestandardní stavy scénářů
Vlastik

Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Vlastik » ned 12. led 2014 19:23:26

Jak už jsem prezentoval chci než výjde samotná trať tak udělat pár scénářů od jednoduché jízdy po složitější s využitím možnosti TS ,první na čem pracuji je scénář jízdy vlaku EC 77 v úseku Pardubice-Svitavy ,zatím mám hotov traffic v úseku Pardubice -Choceň :
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek

Hawk
Příspěvky: 43
Registrován: sob 23. led 2010 18:26:13

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Hawk » pon 05. led 2015 22:48:49

Mno, trať je venku (jedná se snad o PBO). Budou aj ty aktivity?

KN1F3Cz
Příspěvky: 66
Registrován: čtv 30. říj 2014 13:37:22

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od KN1F3Cz » sob 10. led 2015 17:57:25

Kde se dá sehnat ten stadler co je na jednom obrázku?

Vlastik

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Vlastik » sob 10. led 2015 18:12:02

KN1F3Cz píše:Kde se dá sehnat ten stadler co je na jednom obrázku?
http://www.eisenbahndiscount.de/train-s ... r-2014?p=2

raduzz
Příspěvky: 126
Registrován: stř 31. pro 2014 14:24:18
Bydliště: Česká republika

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od raduzz » pon 16. úno 2015 17:37:13

smazáno autorem
Naposledy upravil(a) raduzz dne čtv 19. bře 2015 15:05:49, celkem upraveno 5 x.

Vlastik

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Vlastik » pon 16. úno 2015 18:22:47

raduzz píše:Vytvořil jsem scénář pro jízdu nákladním vlakem z Pardubic do České Třebové. Jde o můj třetí scénář, první, který zveřejňuji. Zkuste ho někdo, prosím, projet a dejte vědět, co je potřeba upravit nebo zda se to vůbec dá hrát. Nejsem "od fochu" takže to nebude odpovídat komplet realitě. Čísla vlaků osobní dopravy jsou reálná a tyto vlaky se pohybují na této trati, ovšem časy jsou smyšlené. To proto, aby byl na kolejích nějaký ruch. Čísla vlaků nákladní přepravy jsem si vymyslel.

Použil jsem BR 232 Rot, addon jsem koupil na Steam: DB BR232 Loco Add-On, dnes je za 13,99 EUR.

Pokud se to bude líbit, bude následovat pár dalších dílů, které stráví strojvedoucí :) v tomto stroji a na této trati.

http://ulozto.cz/xhhiTrxY/strojvedouci-1-rwp

Jsem ochotný tento addon (DB BR232 Loco Add-On) koupit PRVNÍMU, kdo se přihlásí, ovšem musí mu být pod 15 let nebo to musí být někdo, kdo dělá modely či tratě do RW (PBO, Testovací trať, Úzkorozchodka, Olomouc - Žilina, Přerov - Hulín, ZSR 170, Pardubice - Jaroměř a Praha - Děčín) a tento addon nemá (moje poděkování za jejich skvělou práci).
Já to projedu a dám ti vědět ,nemyslím že je vhodné nabízet jako poděkování addony protože každý to dělá zadarmo a pro radost všech.
Dále není problém v TS 2015 vyměnit kmenovou loko za jinou co hráč má.

raduzz
Příspěvky: 126
Registrován: stř 31. pro 2014 14:24:18
Bydliště: Česká republika

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od raduzz » pon 16. úno 2015 18:41:41

smazáno autorem
Naposledy upravil(a) raduzz dne čtv 19. bře 2015 15:06:26, celkem upraveno 1 x.

matus727
Příspěvky: 95
Registrován: pát 12. pro 2014 20:29:43

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od matus727 » pon 16. úno 2015 18:48:32

Ako by som si mohol vymeniť tú kmeňovú lokomotívu? Keďže pred 12 dňami som mal 15 :D a aj keď by som tú lokomotívu moc chcel momentálne si ju nemám za čo kúpiť tak by som sa aspom chcel spýtať ao vymením tu loko v hre keď mi ju nenačíta a tak nemôžem presunúť všetký veci z nej na napr. T44

Ale aj napriek tomu by som sa ti chcel poďakovať, že si vytvoril scenár pre túto trať. Ešte som nenašiel nejaký na stiahnutie (ani som moc nehladal) a moc ľudí čo tvorí a verejne vydáva scenate moc nieje... Takže Ďakujem ;)

raduzz
Příspěvky: 126
Registrován: stř 31. pro 2014 14:24:18
Bydliště: Česká republika

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od raduzz » pon 16. úno 2015 18:59:18

Vyměnit jen lokomotivu (lokomotivy) BR232 za jinou může rozhodit celý scénář, protože pak vlak může přijet na určitá místa dříve (nebo později) a už to vyhodí chybu. Já tam dal, když jsem měl scénář hotový, CD150 a nemohl jsem s tím domluvit. Takže jsem zpět dal Ragulina (Ludmilu) a bylo to OK. Příště už to budu možná dělat s jiným strojem. Ovšem rád s BR232 jezdím před nákladním vlakem ;)

matus727
Příspěvky: 95
Registrován: pát 12. pro 2014 20:29:43

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od matus727 » pon 16. úno 2015 19:02:33

Takže mám smolu :D

raduzz
Příspěvky: 126
Registrován: stř 31. pro 2014 14:24:18
Bydliště: Česká republika

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od raduzz » pon 16. úno 2015 20:02:44

smazáno autorem
Naposledy upravil(a) raduzz dne čtv 19. bře 2015 15:06:59, celkem upraveno 2 x.

Vlastik

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Vlastik » pon 16. úno 2015 20:35:42

raduzz píše:Vyměnit jen lokomotivu (lokomotivy) BR232 za jinou může rozhodit celý scénář, protože pak vlak může přijet na určitá místa dříve (nebo později) a už to vyhodí chybu. Já tam dal, když jsem měl scénář hotový, CD150 a nemohl jsem s tím domluvit. Takže jsem zpět dal Ragulina (Ludmilu) a bylo to OK. Příště už to budu možná dělat s jiným strojem. Ovšem rád s BR232 jezdím před nákladním vlakem ;)
To je pravda proto vždy doporučuji do poznámek orientační časy pokud jedu někde nonstop a nebo s málo zastávek pak si mohu seřídit i jízdu s jiným vozidlem ale v zásadě jestli jedu 100 stím a nebo stím nonstop tak tam velký rozdíl nevidím ,ale ty časy se do textáku hodí .
No pro náklad jsou 15x nevhodné jeden čas vozili od rychlíku z přerova kontejnery do uhříněvse a byla to tragedie ,takže třeba doporučuji řadu 189 nebo 1216 a podobně.

Vlastik

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Vlastik » pon 16. úno 2015 20:43:54

Vytvořil jsem scénář pro jízdu nákladním vlakem z Pardubic do České Třebové. Jde o můj třetí scénář, první, který zveřejňuji. Zkuste ho někdo, prosím, projet a dejte vědět, co je potřeba upravit nebo zda se to vůbec dá hrát. Nejsem "od fochu" takže to nebude odpovídat komplet realitě. Čísla vlaků osobní dopravy jsou reálná a tyto vlaky se pohybují na této trati, ovšem časy jsou smyšlené. To proto, aby byl na kolejích nějaký ruch. Čísla vlaků nákladní přepravy jsem si vymyslel.
Tak tohle tedy nerozchodím ,na jako verzi trati je to dělané?
Obrázek

raduzz
Příspěvky: 126
Registrován: stř 31. pro 2014 14:24:18
Bydliště: Česká republika

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od raduzz » pon 16. úno 2015 21:01:37

smazáno autorem
Naposledy upravil(a) raduzz dne čtv 19. bře 2015 15:07:40, celkem upraveno 1 x.

raduzz
Příspěvky: 126
Registrován: stř 31. pro 2014 14:24:18
Bydliště: Česká republika

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od raduzz » pon 16. úno 2015 21:06:55

smazáno autorem
Naposledy upravil(a) raduzz dne čtv 19. bře 2015 15:08:20, celkem upraveno 1 x.

raduzz
Příspěvky: 126
Registrován: stř 31. pro 2014 14:24:18
Bydliště: Česká republika

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od raduzz » pon 16. úno 2015 21:17:35

Stejně ale nechápu, že mi ty reskiny dělají takovou paseku, když jsem použil BR232 Orot (BR232 DB Red). Jsem pořád začátečník, takže fakt netuším :(

Jinak trat jsem komplet stahoval někdy před koncem roku a aktualizoval 5.1.2015.
Naposledy upravil(a) raduzz dne pon 16. úno 2015 21:24:59, celkem upraveno 1 x.

Vlastik

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Vlastik » pon 16. úno 2015 21:23:15

raduzz píše:Stejně ale nechápu, že mi ty reskiny dělají takovou paseku, když jsem použil BR232 Orot (BR232 DB Red). Jsem pořád začátečník, takže fakt netuším :(
Tak abych jenom nekřivdil tak ten rychlík jsem rozjel bez problémů a docela se mi to líbilo ,ale nechápu proč jeden losse consist obsahuje italského brejlovce protože pokud je to lose consist tak je jedno co tam bude dám tam něco co tam už je mám použité vícekrát třeba,jinak povedený začátek různé akce hodnotím kladně:
Obrázek

raduzz
Příspěvky: 126
Registrován: stř 31. pro 2014 14:24:18
Bydliště: Česká republika

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od raduzz » pon 16. úno 2015 21:31:39

No já vůl ho použil jen jako loko na nádraží v ČT, resp. jsem použil poskládaný vlak z nabídky, kde byl připojený. Dám to pryč.

Edit: Už je to pryč, snad tam byl jen jednou. Jinde jsem to mazal, tady jsem zapomněl. Dodělám ty čísla vlaků a upravím konec a dám to sem aktualizované.

raduzz
Příspěvky: 126
Registrován: stř 31. pro 2014 14:24:18
Bydliště: Česká republika

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od raduzz » pon 16. úno 2015 23:04:04

smazáno autorem
Naposledy upravil(a) raduzz dne čtv 19. bře 2015 15:08:55, celkem upraveno 2 x.

Vlastik

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Vlastik » pon 16. úno 2015 23:07:19

raduzz píše:No já vůl ho použil jen jako loko na nádraží v ČT, resp. jsem použil poskládaný vlak z nabídky, kde byl připojený. Dám to pryč.

Edit: Už je to pryč, snad tam byl jen jednou. Jinde jsem to mazal, tady jsem zapomněl. Dodělám ty čísla vlaků a upravím konec a dám to sem aktualizované.
Je dobré si ve filtrech zaškrtnout třeba jenom ty autoři vozidel které chci ve scénáři použít ,pokud je mám všechny tak se mi zobrazí i consist a je po problému.
Třeba české pro česká a slovenská vozidla a ty free rakouské,německé a podobně,tím se člověk vyvaruje jiného složení consistu.

Odpovědět