Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Tvorba, hraní, nestandardní stavy scénářů
Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 301
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od sasule » pát 01. kvě 2015 14:23:18

ad Vlastik: Spíše bych to tipoval na starší verzi/verze.
U mě byl problematický vůz Aee 1401970008 - který měl jiný název souboru, a to s mezerami, takže jsem nahradil. Další problém byl se ZSSKC_Eanos33 Drevo1, zde to také nesedělo, taktéž jsem nahradil.

Třeba toto pomůže ostatním.

Každopádně díky, super aktivita, u níž by se hodilo "aneb tma jako v pytli" :-)

KaMat
Příspěvky: 1151
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od KaMat » pát 01. kvě 2015 15:58:29

sasule píše:ad Vlastik: Spíše bych to tipoval na starší verzi/verze.
U mě byl problematický vůz Aee 1401970008 - který měl jiný název souboru, a to s mezerami, takže jsem nahradil. Další problém byl se ZSSKC_Eanos33 Drevo1, zde to také nesedělo, taktéž jsem nahradil.

Třeba toto pomůže ostatním.

Každopádně díky, super aktivita, u níž by se hodilo "aneb tma jako v pytli" :-)
uplne to same :)

Vlastik

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Vlastik » pát 01. kvě 2015 16:30:44

Jo proto se směju protože Michal má v trainsetu pěkný bordel když používá stoleté věci které už jsou několikrát obměněny za novější. :D
No měl dodělat do scriptu alespon světlo v kabině ,když nedodává baterku sebou.

anry
Příspěvky: 324
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od anry » pát 01. kvě 2015 16:58:50

Byl by to pekny scenar kdyby aspon ve stanicich bylo nejake svetlo, aspon na peronech. Treba ty stožary v Ustí, svítí ale nic nenasvetlují. Na teto trati nema zatím cenu delat nocní scenare.

KaMat
Příspěvky: 1151
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od KaMat » pát 01. kvě 2015 18:05:57

sasule píše:ad Vlastik: Spíše bych to tipoval na starší verzi/verze.
U mě byl problematický vůz Aee 1401970008 - který měl jiný název souboru, a to s mezerami, takže jsem nahradil. Další problém byl se ZSSKC_Eanos33 Drevo1, zde to také nesedělo, taktéž jsem nahradil.

Třeba toto pomůže ostatním.

Každopádně díky, super aktivita, u níž by se hodilo "aneb tma jako v pytli" :-)
nechces to hodit na download ? :))))

anry
Příspěvky: 324
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od anry » pát 01. kvě 2015 20:09:12

To jo, tma nevadí, taky jsem v kabine trochu videl. Ale kdyz se není na co divat, tak je to trochu o nicem. Chocen a Pardubice jsou uz v pohode. A navic se me stalo, ze asi 15km pred Pardubicema se nejak podelaly dalk. svetlomety. Kroutil jsem knoflikem jak divej, mackal "H" a nic. Tak jsem na ty dvě bludičky nejak dojel do Pardubic.

anry
Příspěvky: 324
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od anry » sob 02. kvě 2015 0:34:25

Kal000px píše:Takže já bych se taky chtěl podělit svými scénářemi, jsou to první co jsem zkoušel tvořit, tak prosím o nějakou tu kritiku :D
Jinak jedná se o vlaky EC 174 Jan Jesenius a RJ 373 W.A. Mozart. Všechno by mělo být sjízdné, jen mi chybí popisky, tak se zkuste řídit řádem přes F1.
Vlaky jsou řazené podle reálného řazení (v rámci možností :D ) a podle reálných jízdních řádů.
http://uloz.to/x5wpU7pc/rj373-ec174-rwp ,heslo railworks
Doufám že všechno půjde a bude se to líbit :)

Obrázek

Obrázek
Zdravím, vše jsem nainstaloval jak ma být, ale ve scenařích se me zobrazil jen Jesenius, RJ 373 W.A. Mozart nikde nemuzu najít, nevite nekdo kde je chyba? dik

anry
Příspěvky: 324
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od anry » sob 02. kvě 2015 20:58:28

Michal píše:
anry píše:To jo, tma nevadí, taky jsem v kabine trochu videl. Ale kdyz se není na co divat, tak je to trochu o nicem. Chocen a Pardubice jsou uz v pohode. A navic se me stalo, ze asi 15km pred Pardubicema se nejak podelaly dalk. svetlomety. Kroutil jsem knoflikem jak divej, mackal "H" a nic. Tak jsem na ty dvě bludičky nejak dojel do Pardubic.
To nebyl kochací scénář. Testoval jsem nějaké možnosti. Podle toho co píšeš, tak jsi testem neprošel. :twisted:
Proc neprosel, vsak jsem dojel, jen by me zajimalo jak to ze me loko prestala svitit dalkovyma a zustali jen ty obrysovky.

Vlastik

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Vlastik » ned 03. kvě 2015 11:09:15

Michal píše:
anry píše: Proc neprosel, vsak jsem dojel, jen by me zajimalo jak to ze me loko prestala svitit dalkovyma a zustali jen ty obrysovky.
To byl právě jeden z testů. Lokomotiva má programovatelné poruchy. ;) Naprogramoval jsem, aby praskla žárovka v reflektoru. Ty jsi tu poruchu nedokázal vyřešit. Proto jsi neprošel. :twisted:
Jak píše Michal,
měl jsi v nejbližší stanici zastavit,obejít mašinu vyměnit žárovku a pokračovat dál s novou žárovkou. :D

anry
Příspěvky: 324
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od anry » ned 03. kvě 2015 13:51:05

Ahaaaaaaa :lol: To sem nevedel ze neco takoveho jde nasimulovat, tak to je super.

zdenekpetrzd
Příspěvky: 65
Registrován: sob 02. srp 2014 20:01:15

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od zdenekpetrzd » ned 03. kvě 2015 18:15:34

Jak by se měl opravit ten reflektor? Já přešel na druhé stanoviště zatočil přepínačem a napsalo mi to že jsem opravil poruchu reflektoru. Přešel jsem teda na druhou stranu ale reflektor se mi teda zapnout nepodařilo. Fungovaly akorát nouzový polohy :(

Vlastik

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Vlastik » stř 06. kvě 2015 23:50:12

Michal píše:Rozhodně netřeba zastavovat a přecházet na druhé stanoviště. Nebo dokonce přecházet za jízdy. Řešením je přepnutí právě do té správné nouzové polohy. Od toho tam jsou. Takže kdo dojel s nouzovým reflektorem, ten uspěl. Kdo dojel po tmě, ten propadl. :twisted:
Co je to za žárovky když chcípnou po 50 minutách jízdy?
Made in czech šmejd? :D

Vlastik

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Vlastik » čtv 07. kvě 2015 11:32:28

Proč mám ten pocit, že ty jsi dojel scénář bez reflektoru? :lol:
No já se přiznám že jsem to ještě nejel jelikož mě na plno zaměstnává raduzz s jeho novými scénáři pro trat KaMat,ale je to v pořadí.
Vyměnil jsem u jednoho scénáře od Raduzz Tauruse na nákladu za tu 363035 je to noční ale žárovky vydržely celou cestu Bohumín-Třinec.

Uživatelský avatar
Kal000px
Příspěvky: 627
Registrován: sob 16. srp 2014 15:14:03

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Kal000px » čtv 07. kvě 2015 18:51:12

anry píše:
Kal000px píše:Takže já bych se taky chtěl podělit svými scénářemi, jsou to první co jsem zkoušel tvořit, tak prosím o nějakou tu kritiku :D
Jinak jedná se o vlaky EC 174 Jan Jesenius a RJ 373 W.A. Mozart. Všechno by mělo být sjízdné, jen mi chybí popisky, tak se zkuste řídit řádem přes F1.
Vlaky jsou řazené podle reálného řazení (v rámci možností :D ) a podle reálných jízdních řádů.
http://uloz.to/x5wpU7pc/rj373-ec174-rwp ,heslo railworks
Doufám že všechno půjde a bude se to líbit :)

Obrázek

Obrázek
Zdravím, vše jsem nainstaloval jak ma být, ale ve scenařích se me zobrazil jen Jesenius, RJ 373 W.A. Mozart nikde nemuzu najít, nevite nekdo kde je chyba? dik
Ahoj, jsi si jistý že máš nainstalovaný addon Taurusu od HRQ a jeho CZ skin?
Jede jede mašinka..

anry
Příspěvky: 324
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od anry » čtv 07. kvě 2015 23:08:47

Kal000px píše:
anry píše:
Kal000px píše:Takže já bych se taky chtěl podělit svými scénářemi, jsou to první co jsem zkoušel tvořit, tak prosím o nějakou tu kritiku :D
Jinak jedná se o vlaky EC 174 Jan Jesenius a RJ 373 W.A. Mozart. Všechno by mělo být sjízdné, jen mi chybí popisky, tak se zkuste řídit řádem přes F1.
Vlaky jsou řazené podle reálného řazení (v rámci možností :D ) a podle reálných jízdních řádů.
http://uloz.to/x5wpU7pc/rj373-ec174-rwp ,heslo railworks
Doufám že všechno půjde a bude se to líbit :)

Obrázek

Obrázek
Zdravím, vše jsem nainstaloval jak ma být, ale ve scenařích se me zobrazil jen Jesenius, RJ 373 W.A. Mozart nikde nemuzu najít, nevite nekdo kde je chyba? dik
Ahoj, jsi si jistý že máš nainstalovaný addon Taurusu od HRQ a jeho CZ skin?
Jojo, mam. A to jako kdyz by me chybel nejaky vůz tak by se me nezobrazil scenar v menu?
http://www.jpeg.cz/images/2015/05/07/eMcB.jpg

Uživatelský avatar
Kal000px
Příspěvky: 627
Registrován: sob 16. srp 2014 15:14:03

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Kal000px » pát 08. kvě 2015 9:29:25

anry píše:
Kal000px píše:
anry píše: Zdravím, vše jsem nainstaloval jak ma být, ale ve scenařích se me zobrazil jen Jesenius, RJ 373 W.A. Mozart nikde nemuzu najít, nevite nekdo kde je chyba? dik
Ahoj, jsi si jistý že máš nainstalovaný addon Taurusu od HRQ a jeho CZ skin?
Jojo, mam. A to jako kdyz by me chybel nejaky vůz tak by se me nezobrazil scenar v menu?
http://www.jpeg.cz/images/2015/05/07/eMcB.jpg
Tak to může být špatně nainstalovaný, zkus to přeinstalovat :D jinak mě nic nenapadá
Jede jede mašinka..

anry
Příspěvky: 324
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od anry » pát 08. kvě 2015 21:56:57

Muzes me vysvetlit jak to muze bejt v tomto pripade spatne nainstalovany? No nic, nechme to bejt.

Kohlik
Příspěvky: 111
Registrován: čtv 16. zář 2010 7:51:28
Bydliště: Praha

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Kohlik » sob 06. úno 2016 10:51:09

Zdravím,
rád bych jezdil uvedené scénáře. Poradí mi někdo, prosím, kde je teď reskin ČD na Tauruse ?
Tauruse HRQ i všechny skiny z http://trainsimcontents.blogspot.cz/ mám zakoupeny a nainstalovány. Na http://rail-sim.de/ jsem ho také neobjevil. Děkuji za každé info.
Zdeněk

Vlastik

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Vlastik » sob 06. úno 2016 14:13:49

Kohlik píše:Zdravím,
rád bych jezdil uvedené scénáře. Poradí mi někdo, prosím, kde je teď reskin ČD na Tauruse ?
Tauruse HRQ i všechny skiny z http://trainsimcontents.blogspot.cz/ mám zakoupeny a nainstalovány. Na http://rail-sim.de/ jsem ho také neobjevil. Děkuji za každé info.
Zdeněk
Tak to zkus znovu tam kde jsi to uvedl,a uvidíš že budeš mít štěstí.
Zkus se lépe dívat.
http://rail-sim.de/forum/wsif/index.php ... -1/#images

Kohlik
Příspěvky: 111
Registrován: čtv 16. zář 2010 7:51:28
Bydliště: Praha

Re: Scénáře pro Trať Praha-Brno-Olomouc

Příspěvek od Kohlik » sob 06. úno 2016 15:41:04

Děkuji za rychlou odpověď.
Je to super a jsou tam docela pěkně schovaný, že jsem na ně nepřišel při prohlížení dvou stránek nabídek repaintů. Ještě jednou díky !
Zdeněk

Odpovědět