Stavba tratě

Otázky, problémy a nejasnosti při stavbě tratí

Re: Stavba tratě

Příspěvekod KaMat » čtv 08. čer 2017 18:30:46

Častěji při kreslení ukládej.
KaMat
 
Příspěvky: 1129
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Stavba tratě

Příspěvekod Míla » pát 09. čer 2017 12:05:59

Ono se řekne ukládej! Nakreslím pár metrů a PC zamrzne. Kreslím znovu větší kus, uložím, pokračuji o kousek dál a opět PC zamrzne. Takže ukládám a přesto se nedaří nakreslit třeba celé pole. Uvidím, když budu ze čtverce pryč, zde se bude padání opakovat.
Míla
 
Příspěvky: 265
Registrován: pon 17. srp 2015 12:59:17

Re: Stavba tratě

Příspěvekod KaMat » pát 09. čer 2017 13:41:39

Tak posuň "scenery density" v nastavení na minimum. Stejně to pro editor nepotřebuješ :D
KaMat
 
Příspěvky: 1129
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Stavba tratě

Příspěvekod Míla » sob 10. čer 2017 7:41:50

Díky, zkusím to.
Míla
 
Příspěvky: 265
Registrován: pon 17. srp 2015 12:59:17

Re: Stavba tratě

Příspěvekod Míla » čtv 15. čer 2017 13:20:07

KaMat píše:Tak posuň "scenery density" v nastavení na minimum. Stejně to pro editor nepotřebuješ :D


Tak jsem to zkusil, ne tak často, ale PC zamrzá. Častěji ukládám, takže to jde i když pomalu. Pokud musím za 1 hodinu obnovit hru cca 5-6x, není to pravé ořechové.
Děkuji za tip a radu.
Míla.
Míla
 
Příspěvky: 265
Registrován: pon 17. srp 2015 12:59:17

Re: Stavba tratě

Příspěvekod KaMat » čtv 15. čer 2017 14:16:41

Jinou radu bohužel nemám :(
KaMat
 
Příspěvky: 1129
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Stavba tratě

Příspěvekod KaMat » stř 07. úno 2018 11:16:38

Umí se někdo zbavit toho STUPIDNÍHO posunu kamery ? Vytáčí mě to do ruda.
https://www.youtube.com/watch?v=JpGbveoYWws
KaMat
 
Příspěvky: 1129
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Předchozí

Zpět na Stavba tratí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron