Klopené oblouky

Otázky, problémy a nejasnosti při stavbě tratí
Odpovědět
Zličíňák
Příspěvky: 1
Registrován: sob 03. úno 2018 11:20:13

Klopené oblouky

Příspěvek od Zličíňák » sob 03. úno 2018 11:22:52

Zdravím, stavím trať do Railworks a nevím, jak vytvořit klopené oblouky. Zkoušel jsem všechno možné, ale nic. Za každou radu budu rád.

Blade77
Příspěvky: 92
Registrován: ned 28. srp 2011 1:10:12
Bydliště: Praha, vozovna Motol, tramvaj... ;-)

Re: Klopené oblouky

Příspěvek od Blade77 » sob 10. bře 2018 10:18:29

Na YouTube je spousta videotutoriálů i pro úplné začátečníky, zkus to, třeba, tam... ;-)
Jirka/VonShark

Tom
Příspěvky: 15
Registrován: úte 30. srp 2011 6:32:27

Re: Klopené oblouky

Příspěvek od Tom » ned 11. bře 2018 10:32:23

Zličíňák píše:... Zkoušel jsem všechno možné, ...
První co bych zkusil, by bylo pohledat na tomto fóru. Určitě bych hledal v sekci "Stavba tratí" příslušné téma, např. "Přechodnice, vzestupnice a převýšení oblouku". A teprve potom, pokud by nic takového neexistovalo, bych zakládal nové vlákno. ;)

kaybr100
Příspěvky: 45
Registrován: úte 08. kvě 2018 7:47:06

Re: Klopené oblouky

Příspěvek od kaybr100 » sob 18. srp 2018 19:16:17

Dobrý Den, mám trošku jiný problém, ale klopené oblouky dělat umím. Problém je v tom když si označim kolej a dám v pravém rámečku který mi vyjede takovou ikonku nadzvednuté koleje, tak se oblouk udělá klopenej, ale na začátku toho oblouku jsou ty koleje vizuálně rozpojený, a nedá se po tom s lokomotivou jezdit nevikolejim protože ty koleje jsou spojené jenom to s tou lokomotivou hodně zahází, tak jestli víte někdo jak to jakoby urovnat tak předem děkuji. ;)

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 348
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Klopené oblouky

Příspěvek od Michal » sob 18. srp 2018 19:43:58

Řekl bych, že ti tam chybí přechodnice.
http://railsimulator.simtrains.eu/viewt ... f=12&t=728

kaybr100
Příspěvky: 45
Registrován: úte 08. kvě 2018 7:47:06

Re: Klopené oblouky

Příspěvek od kaybr100 » sob 18. srp 2018 19:55:28

Aha děkuji moooc :)

KaMat
Příspěvky: 1167
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Klopené oblouky

Příspěvek od KaMat » sob 18. srp 2018 21:02:20

Píšeš, že klopené oblouky dělat umíš. V další větě už tvrdíš opak :D

kaybr100
Příspěvky: 45
Registrován: úte 08. kvě 2018 7:47:06

Re: Klopené oblouky

Příspěvek od kaybr100 » sob 18. srp 2018 21:26:33

Jo omlouvám se :D psal jsem to na rychlo, myslel jsem to tak že základy jakžtakž umím, ale nemůžu vyřešit jednu věc v tom dělání klopených oblouků ;)

Odpovědět