Návěstidla

Otázky, problémy a nejasnosti při stavbě tratí
efko3
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 11. zář 2014 14:03:01

Re: Návěstidla

Příspěvek od efko3 » čtv 29. zář 2016 11:55:12

Zdravím, asi mě někdo ukamenuje ale vytvořil jsem stanici - umistil návěstidla dle manuálu ( koukal jsem i na videa ) a stále mám někde chybu. Chtěl bych požádat někoho kdo má čas a nemrknul se na to ( soubor .rwp se stanicí bych zaslal ) DÍKY

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Návěstidla

Příspěvek od Vlastik » čtv 29. zář 2016 13:03:33

To Efko3:
pošli mi link v SZ podivam se na problem.
Naposledy upravil(a) Vlastik dne pát 30. zář 2016 15:08:31, celkem upraveno 2 x.

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Návěstidla

Příspěvek od Vlastik » čtv 29. zář 2016 21:47:15

efko3 píše:Zdravím, asi mě někdo ukamenuje ale vytvořil jsem stanici - umistil návěstidla dle manuálu ( koukal jsem i na videa ) a stále mám někde chybu. Chtěl bych požádat někoho kdo má čas a nemrknul se na to ( soubor .rwp se stanicí bych zaslal ) DÍKY
Koukal jsem na to a jsou tam tak zavazne chyby ze bude dobre kdyz se o to podelim pro vsechny.
doufam ze to nebude dotycnemu vadit,ale pomuze to vsem.
Odjezdove navestidlo ma spravne rychlost ale na hlavni koleje jen tu rychlost,v tomto pripade "S" je nezadouci.
Obrázek
Do posunovych navestidel nezadavame navesti pro vlakovy zabezpecovac:
Obrázek
Na hlavni kolej kde jsou hlavni navestidla vzdy umistujeme posunova navestidla nefunkci!
Pokud umistime funkcni posuny do vlakove cesty tak nebude fungovat nic,protoze chyby zpetna vazba od hlavniho navestidla,rozdil mezi funkcnim a nefunkcnim posunem je ten ze u funkcniho posunu trafic vlak zastavi na modrou,u nefunkcniho to projede a ridi se hlavnim navestidlem.
Vice je v rozsahlem prispevku zpetne.
Obrázek

efko3
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 11. zář 2014 14:03:01

Re: Návěstidla

Příspěvek od efko3 » ned 11. pro 2016 17:54:56

Zdravím, opět se u mě vyskytl problém. Asi po 14 dnech jsem otevřel editor a nejdou mi umístit návěstidla - normálně vyberu návěstidlo ze seznamu, kliknu do tratě - návěstidlo se umístí, ale neobjeví se možnost linkování. smazal jsem složku SIGNALS - stáhl znovu - překopíroval a problém přetrvává. Nepomohla ani přeinstalace RW. Nesetkal se někdo s podobným problémem ? DĚKUJI ZA RADY

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Návěstidla

Příspěvek od Vlastik » ned 11. pro 2016 19:01:44

efko3 píše:Zdravím, opět se u mě vyskytl problém. Asi po 14 dnech jsem otevřel editor a nejdou mi umístit návěstidla - normálně vyberu návěstidlo ze seznamu, kliknu do tratě - návěstidlo se umístí, ale neobjeví se možnost linkování. smazal jsem složku SIGNALS - stáhl znovu - překopíroval a problém přetrvává. Nepomohla ani přeinstalace RW. Nesetkal se někdo s podobným problémem ? DĚKUJI ZA RADY
Klikni na obrazovku v prvni zalozce a podivej se jestli nas zaskrtnuto viditelnost navestidel v editoru.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1886
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Návěstidla

Příspěvek od Roman » ned 11. pro 2016 19:09:00

efko3 píše:Zdravím, opět se u mě vyskytl problém. Asi po 14 dnech jsem otevřel editor a nejdou mi umístit návěstidla - normálně vyberu návěstidlo ze seznamu, kliknu do tratě - návěstidlo se umístí, ale neobjeví se možnost linkování. smazal jsem složku SIGNALS - stáhl znovu - překopíroval a problém přetrvává. Nepomohla ani přeinstalace RW. Nesetkal se někdo s podobným problémem ? DĚKUJI ZA RADY
Zakaž si scale a rotage . Jinak databázový objekt do trati neumístíš

Majk369
Příspěvky: 5
Registrován: stř 03. led 2018 10:12:33

Re: Návěstidla

Příspěvek od Majk369 » stř 01. srp 2018 12:33:19

nevite jak mam pridat linky k navestidlu ktere ma jen 2 linky? potrebuji totiz prijezdove navestidlo. dopredu dekuji za pomoc

Echineo
Příspěvky: 78
Registrován: pon 28. lis 2016 18:49:41
Bydliště: Poprad, Slovensko

Re: Návěstidla

Příspěvek od Echineo » stř 29. srp 2018 13:28:56

Majk369 píše:
stř 01. srp 2018 12:33:19
nevite jak mam pridat linky k navestidlu ktere ma jen 2 linky? potrebuji totiz prijezdove navestidlo. dopredu dekuji za pomoc
Musíš si nainštalovať Javu.
1. choď do priečinka kde máš nainštalovný railworks, potom Manuals\CS-CZ\CZ_Signals_v2.7a\BlueprintLinkEditor
2. otvor BlueprintLinkEditor.bat
3. nasleduj kroky ktore ti tam napíše (so základnou inteligenciou by si ich mohol pochopiť)

Ak tam také priečinky nemáš no tak môžeš poslať SZ a nejako to vybavíme.

Majk369
Příspěvky: 5
Registrován: stř 03. led 2018 10:12:33

Re: Návěstidla

Příspěvek od Majk369 » sob 15. zář 2018 10:23:51

dakujem za spatnu vazbu, ale nemam tam ten manual. je tam len ten k lokomotive rady 150/151

prepac, ale co si myslel tym SZ?

Odpovědět