Stanice / zastávky

Otázky, problémy a nejasnosti při stavbě tratí
Odpovědět
EliteWayne
Příspěvky: 30
Registrován: ned 20. zář 2015 0:08:10

Stanice / zastávky

Příspěvek od EliteWayne » ned 20. zář 2015 11:12:03

Dobrý den všem, Potřeboval bych poradit ohledně stavby zastávek.. Když mám natažené koleje, a vedle toho peron, nefunguje nástup cestujích. Potom bych ješe potřeboval pomoct s zobrazením stanic na mapě.. Děkuju předem..

Uživatelský avatar
PejaRW
Příspěvky: 105
Registrován: pát 15. kvě 2015 14:50:42
Bydliště: Otrokovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Stanice / zastávky

Příspěvek od PejaRW » ned 20. zář 2015 14:07:09

EliteWayne píše:Dobrý den všem, Potřeboval bych poradit ohledně stavby zastávek.. Když mám natažené koleje, a vedle toho peron, nefunguje nástup cestujích. Potom bych ješe potřeboval pomoct s zobrazením stanic na mapě.. Děkuju předem..
https://www.youtube.com/watch?v=2aXka0TI2xI Toto ti pomůže. :)
Pavel

EliteWayne
Příspěvky: 30
Registrován: ned 20. zář 2015 0:08:10

Re: Stanice / zastávky

Příspěvek od EliteWayne » ned 20. zář 2015 14:58:51

Za to děkuju, video bylo docela naučné, ale potřeboval bych vědět, jak uďelám aby se při tvorbě scenáře zobrazvoly ty stanice i na mapě, tak jak je to napřiklad u testovací tratě.. ( Vlkov 1,2,3.. )

Jerryssimo
Příspěvky: 67
Registrován: sob 27. čer 2015 22:41:02

Re: Stanice / zastávky

Příspěvek od Jerryssimo » čtv 04. srp 2016 23:13:27

Ahoj, prosím, věděl by někdo, jak dostat místa stanic a zastávek do seznamu, který se zobrazuje při založení nového scénáře? Děkuji.

Uživatelský avatar
PejaRW
Příspěvky: 105
Registrován: pát 15. kvě 2015 14:50:42
Bydliště: Otrokovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Stanice / zastávky

Příspěvek od PejaRW » pát 05. srp 2016 8:48:12

Přidej na koleje Marker - Platform a pojmenuj ho, jak potřebuješ.

Jerryssimo
Příspěvky: 67
Registrován: sob 27. čer 2015 22:41:02

Re: Stanice / zastávky

Příspěvek od Jerryssimo » pát 05. srp 2016 9:24:47

To mám, ale i tak ty stanice nemám v seznamu.

Pechy150
Příspěvky: 5
Registrován: sob 02. zář 2017 22:37:32

Re: Stanice / zastávky

Příspěvek od Pechy150 » pát 09. lis 2018 21:58:07

Ahoj, potřeboval bych poradit se stavbou peronů. Když položím nástupiště, nezobrazí se mi na něm ,,žluté kuličky", takže mi po něm nechodí cestující. Testoval jsem to na rozličných peronech. Předem díky za pomoc.

Odpovědět