Stanice / zastávky

Otázky, problémy a nejasnosti při stavbě tratí
Odpovědět
EliteWayne
Příspěvky: 30
Registrován: ned 20. zář 2015 0:08:10

Stanice / zastávky

Příspěvek od EliteWayne » ned 20. zář 2015 11:12:03

Dobrý den všem, Potřeboval bych poradit ohledně stavby zastávek.. Když mám natažené koleje, a vedle toho peron, nefunguje nástup cestujích. Potom bych ješe potřeboval pomoct s zobrazením stanic na mapě.. Děkuju předem..

Uživatelský avatar
PejaRW
Příspěvky: 105
Registrován: pát 15. kvě 2015 14:50:42
Bydliště: Otrokovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Stanice / zastávky

Příspěvek od PejaRW » ned 20. zář 2015 14:07:09

EliteWayne píše:Dobrý den všem, Potřeboval bych poradit ohledně stavby zastávek.. Když mám natažené koleje, a vedle toho peron, nefunguje nástup cestujích. Potom bych ješe potřeboval pomoct s zobrazením stanic na mapě.. Děkuju předem..
https://www.youtube.com/watch?v=2aXka0TI2xI Toto ti pomůže. :)
Pavel

EliteWayne
Příspěvky: 30
Registrován: ned 20. zář 2015 0:08:10

Re: Stanice / zastávky

Příspěvek od EliteWayne » ned 20. zář 2015 14:58:51

Za to děkuju, video bylo docela naučné, ale potřeboval bych vědět, jak uďelám aby se při tvorbě scenáře zobrazvoly ty stanice i na mapě, tak jak je to napřiklad u testovací tratě.. ( Vlkov 1,2,3.. )

Jerryssimo
Příspěvky: 65
Registrován: sob 27. čer 2015 22:41:02

Re: Stanice / zastávky

Příspěvek od Jerryssimo » čtv 04. srp 2016 23:13:27

Ahoj, prosím, věděl by někdo, jak dostat místa stanic a zastávek do seznamu, který se zobrazuje při založení nového scénáře? Děkuji.

Uživatelský avatar
PejaRW
Příspěvky: 105
Registrován: pát 15. kvě 2015 14:50:42
Bydliště: Otrokovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Stanice / zastávky

Příspěvek od PejaRW » pát 05. srp 2016 8:48:12

Přidej na koleje Marker - Platform a pojmenuj ho, jak potřebuješ.

Jerryssimo
Příspěvky: 65
Registrován: sob 27. čer 2015 22:41:02

Re: Stanice / zastávky

Příspěvek od Jerryssimo » pát 05. srp 2016 9:24:47

To mám, ale i tak ty stanice nemám v seznamu.

Odpovědět