Michal píše:Aha, to je to klonování stejných objektů pro různé autory. Ať žije bordel...
Tak s tím souhlasím. Nechť prosím každý autor mapy udělá seznam všeho, co se musí pro funkčnost postahovat, neboť já v tom mám neuvěřitelný bordel a nic mi nefunguje...
Kal000px píše: ... ale korunku tomu dodal KaMat, kdyz si takhle duplikoval snad kazdy objekt použity v jeho trati..a pak se clovek diví, ze jeho hra ma 200 GB
A díky tomu mi nejspíš funguje aspoň jeho mapa do Šumperka...
Tak jsem se snažil tuhle trať rozchodit a zjistil jsem, že nemám na trati návěstidla ani tabule ukazující stanice u peronu. Bohužel v readme autor seznam nutných objektů nepíše, musím ho jako začátečník totálně cucat z prstu přes pročítání fóra. Proč to nejde všechno stáhnout v jednom balíku, když to jde na trati Šumperk - Olomouc, za což má její autor můj dík? Je mi jedno, že budu mít složku s hrou velkou 200 GB, disk mám dostatečný, nejdůležitější je, že vše šlape jako hodinky a nemusím stahovat mnohdy už ani nestáhnutelné objekty 3 hodiny po jednom jen proto, aby mi to šlapalo správně... A s licencemi se snad nějak dohodneme, když jsme malá komunita, nebo ne? A vozový park, to je téma samo pro sebe... Na to už jsem rezignoval ihned a budu si dělat scénáře vlastní. Samý error i přes to, že jsem vůz nainstaloval a takový Amz je opět nesehnatelný... OK, nemusí být nutně všechno v balíku, ale kompletní odkazy na stažení všeho potřebného by mi bohatě stačily a opravdu by bodly. Omlouvám se za kritičnost, ale bohužel mě toto velice štve.
jiri.s píše:Tak jsem se snažil tuhle trať rozchodit a zjistil jsem, že nemám na trati návěstidla ani tabule ukazující stanice u peronu. Bohužel v readme autor seznam nutných objektů nepíše, musím ho jako začátečník totálně cucat z prstu přes pročítání fóra. Proč to nejde všechno stáhnout v jednom balíku, když to jde na trati Šumperk - Olomouc, za což má její autor můj dík? Je mi jedno, že budu mít složku s hrou velkou 200 GB, disk mám dostatečný, nejdůležitější je, že vše šlape jako hodinky a nemusím stahovat mnohdy už ani nestáhnutelné objekty 3 hodiny po jednom jen proto, aby mi to šlapalo správně... A s licencemi se snad nějak dohodneme, když jsme malá komunita, nebo ne? A vozový park, to je téma samo pro sebe... Na to už jsem rezignoval ihned a budu si dělat scénáře vlastní. Samý error i přes to, že jsem vůz nainstaloval a takový Amz je opět nesehnatelný... OK, nemusí být nutně všechno v balíku, ale kompletní odkazy na stažení všeho potřebného by mi bohatě stačily a opravdu by bodly. Omlouvám se za kritičnost, ale bohužel mě toto velice štve.
Četl jsi readme.txt ?? Tam jasně píše, že to není dokončeno. A ještě se chci zeptat, tu trat Šumperk - Olomouc stáhnu prosím tě kde, když tady o ni píšeš. Je někde volně ke stažení? Dík
Dobrý Den, nevíte někdo prosím jaké sloupy s elektrifikací byly použité při stavbě trati 230 ? Protože mě všechny chybí a nevim od jakého autora jsou abych si je mohl dohledat.
aha, ale stáhl jsem z uloz.to "Objekty pro Kamatovi tratě" a přibyli mi jenom napínáky, ale sloupy pořád chybějí. zkoušel jsem i přeinstalovat trať taky mi to nepomohlo...
Ahoj, potrebujem pomôcť na mape 230 Kolín - Havlíčkuv brod mi po celej mape chýbajú trolejové vedenia, brány atd. a niekde aj vegetácia, snažil som sa posťahovať pohľadať to čo mi treba no neúspešne, ak niekto vie dodať link na stiahnutie addonov ktoré mi chýbaju budem vďačný, Ďakujem.