Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
KaMat
Příspěvky: 1209
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » pát 28. zář 2018 22:44:53

Když je člověk hodně velkej Hamoun a nastaví maximální zoom, kde je například stáří mapy značné, nenačte se nic. 8-)
Na Slovensku nebo kolem Kolína bych s maximálním zoomem moc nepochodil.

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 29. zář 2018 7:28:23

Ano, API klíč jsem změnil a většinou zoom jsem měl na 50 - 70%. Max. zoom jsem nikdy neměl, protože se Google mapa nenačetla. Vždy jen, když zoom byl menší. To odpovídám KaMatovi na nevhodnou poznámku.
Míla

KaMat
Příspěvky: 1209
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » sob 29. zář 2018 11:47:36

S tím Hamounem to bylo na mě :D Kdysi jsem s tím hodně špekuloval a nastavoval jsem samozřejmě nejlepší rozlišení a pak se divil, proč se ty mapy nenačítají.

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 29. zář 2018 12:37:42

Tak to ano, omlouvám se, že jsem tě podezříval.A jakou ty máš pro mne radu? Dva roky, co stavím A_Kladské pomezí to šlapalo až na malé výjimky dobře a teď, asi měsíc to je špatné. Google chce každou chvíli, abych si přečetl o ochraně soukromí, občas to udělám, občas ne. Nemá toto snad vliv na mapy v editoru?
Míla

KaMat
Příspěvky: 1209
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » sob 29. zář 2018 15:24:39

Bohužel nemám žádnou radu. Mě google vůbec neotravuje a nic po mě nechce.
Nastavení ve hře mám:
Rozlišení: 1280x1280
Typ mapy : Satellite
Zoom level: třetí zprava
kostky: 3x3

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 29. zář 2018 16:45:19

Díky, ale to máme totožné. A pár screenů, jak to u mne vypadá.
Míla
Přílohy
2.jpg
3.jpg
1.jpg
4.jpg

KaMat
Příspěvky: 1209
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » sob 29. zář 2018 20:40:46

Tohle se mi stává, když mám editor zapnutý opravdu dlouho. Pomůže mi vypnout a zapnout hru.

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 30. zář 2018 17:39:04

To se mě také stávalo, vypnul a zapnul opět editor a bylo ti v pořádku.
Budu trpělivý a zkoušet dál.
Míla

Brtnik
Příspěvky: 47
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Brtnik » ned 30. zář 2018 19:12:48

A co zkusit vyčistit registry? ...nebo třeba i více. Mohl by pomoct Ccleaner....
https://www.ccleaner.com/ccleaner/download

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 01. říj 2018 7:44:51

Ccleaner je součástí mého počítače a tento používám často.
Ale díky za příspěvek.
Míla

Brtnik
Příspěvky: 47
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Brtnik » pon 01. říj 2018 12:16:19

Ok, a co toto: disk C: - pravým:vlastnosti - vyčištení disku - vyčistit systémové soubory.... tedy pokud máš W10.

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » stř 03. říj 2018 14:21:23

Pokud myslíš defragmentaci, občas ji dělám.

Brtnik
Příspěvky: 47
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Brtnik » stř 03. říj 2018 17:16:52

Ne,pozor,todle není defragmentace,toto vyčistí pc od nepotřebných,přebytečných souborů.
Ty máš v pc jen kalsickej HDD?Pak defragmentaci asi jo,ale na SSD NE!!!

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 04. říj 2018 8:23:13

Mám HDD jako vedlejší, hlavní pro OS a Railworks mám SSD.
Míla

Highlander
Příspěvky: 9
Registrován: pát 13. bře 2015 17:22:10

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Highlander » stř 10. říj 2018 11:26:09

Míla píše:
ned 30. zář 2018 17:39:04
To se mě také stávalo, vypnul a zapnul opět editor a bylo ti v pořádku.
Budu trpělivý a zkoušet dál.
Míla
Třebas máš tu trať už moc velkou. Mě se také stávalo, že mi Googlemaps přestával načítat ortofoto... jenom ty modré kruhy. Ale to jsem měl trať už více než 200 Km dlouhou. Když jsem ji pak rozdělil na 2 části (cca 150 Km + zbytek), tak problém rázem zmizel!
Možná to souvisí s velikostí využitelnosti RAM ve 32 bit. systému hry. A pokud nyní tvůrci hry přichází se 64 bit. verzí, tak se toto třeba vyřeší samo...
(a přijdou problémy jiné :D )

Pepe124
Příspěvky: 18
Registrován: sob 24. úno 2018 16:47:11

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Pepe124 » čtv 11. říj 2018 20:52:39

Tak ani na 64 bitů nepojedu Borovničku 😢

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 15. říj 2018 19:19:03

Vážení přátelé této trati! a železnice jako takové.
Tento týden jsem chtěl vydat aktualizaci tratě. Jsem sem vším hotov. Ráno jsem měl trať v pořádku, včera jsem pracoval na ni celý den a nic špatného jsem nepozoroval. Křižovatkové výhybky byly v pořádku, návěstidla též.
Bohužel přišel virus jménem Railworks 64bit. Trať je absolutně nepojízdná. U desítek návěstidel chybí nulové linky, angličáky jsou nesjízdné, jedině tunely nejsou zasypané. Takže sami uznáte, že vydání tratě, na které jsme se těšili, je momentálně v nedohlednu. V 60-70% stanic budu muset měnit návěstidla, spravovat výhybky, no nevím, jsem z toho unaven.
Elektrická trakce je hotova, vše bylo nachystané a vcelku vychytané.
Takže se omlouvám, pokud to stihnu do vánoc, budu rád.
Míla

KaMat
Příspěvky: 1209
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » pon 15. říj 2018 19:42:49

Ty nemáš zálohu ????? Radím ti, neopravuj, ale nahraj si zálohu, jestli máš. Těch chyb je víc, než jsi napsal. Přidám např. ještě změnu markerů tzn značek v kolejích. Na spojích kolejí ne zkracujou, takže jsou aktivity zničené.

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 15. říj 2018 19:46:57

Zálohy mám, dělám je každý den!
Dnešní verzi jsem teď před chvílí odstranil, nakopíroval včerejší, tak jako dnes ráno a hle.... trať je bez kazu, vše jak má být. A když na ni budu pár hodin, co se stane? Totéž co před hodinou? Vše bude pokažené?
Mila

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1896
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Roman » pon 15. říj 2018 20:22:27

Nevím, ale na KaMatově trati mám já vše OK (není to poslední verze, ale cca 3 měsíce, co mi ji poslal), včetně scénářů QD. Na své trati jsem zkusmo editoval jak databázi, tak scenery a vše je v naprostém pořádku. Trať Kladské pomezí nevlastním a tak nemohu posoudit.
Chlapi, nehaprují Vám tam nějaké defaultní objekty (nebo z jiných addonů). Třeba traťová pravidla by mohla být příčinou těch databázových problémů. A dost tomu nahrávají ty zavalené tunely u některých tratí... Vždyť návěstidla máme stejná a já mám všude jednokolejku. Je pravda, že použity mám jen objekty z jedné jediné složky a tak chyba je prakticky vyloučena.

A nebo, že by ta moje speciální edice TS jak jsem psal v jiném vlákně... :lol:

Odpovědět