Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od Vlastik » sob 04. úno 2017 13:11:39

chleboun píše:Funkčního není zhola nic. Stále ten stejný červený text nabádající ke stažení aktualizací bez funkčního odkazu:
Update 15.1.2017 – PŘEPSAT STAROU VERZI, NEMAZAT!!!
– oprava kolejí a Markerů ve stanici Pha Uhříněves
– doplnění chybějících markerů
– doplnění portálů

Update 28.1.2017 – OPĚT PŘEPSAT, NEMAZAT!!!
– přidán QD– opraveny chyby v kolejišti
Autorovi je zřejmě šumák, že má někdo zájem o jeho dílo a není schopen zajistit alespoň dočasný alternativní download například z Ulož.to. Nehleďe na skutečnost že na oněch stránkách žebroní o odkaz na update vícero nešťastníků.
To Chleboun,zkus jiny prohlizec,protoze ten link na download tam skutecne je tak jak pise Kohlik

chleboun
Příspěvky: 12
Registrován: pon 22. zář 2008 16:08:48

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od chleboun » sob 04. úno 2017 17:07:09

Skutečně tam jeden aktivní odkaz je, to jsem nepopíral ani v prvním příspěvku. Jenom mi z toho nebylo jasné zda jsou ty aktualizace implementovány do základu tratě, nebo
jsou distribuovány ve formě separátních downloadů na které tam odkaz prostě nevidím. Jak vidno z diskuze na “http://jachyhm.cz/subdomeny/rw/download/2016/12/trat-
220-praha-summerau/#comments“, nejsem jediný kdo s tím má problém. Říkal jsem si že uživatelsky přívětivější by bylo zveřejnit jenom dílčí update, než stahovat znovu celý
balík s tratí o velikosti 350MB a z tohoto předpokladu jsem vycházel i v předcházejících příspěvcích.

Každopádně jsem si ten balík stáhl dvakrát, pokaždé když autor oznámil update, ale chybová zpráva o chybějících markerech v Quick Drive od Romana mě utvrzovala v mé
původní domněnce.
Jestli je trať pod oním odkazem skutečně aktualizovaná, proč na mě tedy vyskakují chybové hlášky o chybějících markerech, když je měl řešit update z 15.1.2017?

Děkuji komukoliv za objasnění.

Uživatelský avatar
Kal000px
Příspěvky: 627
Registrován: sob 16. srp 2014 15:14:03

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od Kal000px » sob 04. úno 2017 18:44:32

Lepší je mít jeden odkaz a v tom vždy dát novou verzi, přeci jen jsme v roce 2017 a 350 MB není skoro nic. :)
To sice ano, markery jsem opravoval, ale nikde jsem nepsal, že jsem opravoval romanův QD. :)
Jede jede mašinka..

chleboun
Příspěvky: 12
Registrován: pon 22. zář 2008 16:08:48

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od chleboun » sob 04. úno 2017 20:24:10

Lepší je mít jeden odkaz a v tom vždy dát novou verzi, přeci jen jsme v roce 2017 a 350 MB není skoro nic. :)
To sice ano, markery jsem opravoval, ale nikde jsem nepsal, že jsem opravoval romanův QD. :)
Tak teď v tom mám konečně jasno :idea: Myslel jsem že ten update nějak souvisí s Romanovou verzí QD viz jeho příspěvek v jiné sekci tohoto fóra:
Upravená a opravená verze QD. Přidán výchozí bod Hostivař pro ty, jimž to v okolí Vršovic padá.
Pro hráče "zpřístupněné soupravy".


Byl jsem z toho všeho nějak zmatený.

Díky za odpověď :)

Blade77
Příspěvky: 91
Registrován: ned 28. srp 2011 1:10:12
Bydliště: Praha, vozovna Motol, tramvaj... ;-)

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od Blade77 » ned 05. úno 2017 8:18:01

Zdar...

Stáhl jsem si aktualizaci, udělal vše, podle pokynů, ale stalo se mi tohle:
chyba.jpg
Roztrhané koleje
V předchozí verzi, jsem měl vše v pořádku, koleje nikde roztrhané nebyly. Asi jsem někde něco zvoral, že?
Jirka/VonShark

sovo1254
Příspěvky: 9
Registrován: sob 21. led 2017 17:13:19

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od sovo1254 » ned 05. úno 2017 10:27:15

To som mal aj ja po aktualizácií z 15.1.17. Po aktuálizácií z 28.1.17 to mám už v poriadku ( no vyskočila tam nová chyba na zhlaví )Upozorním staviteľa. :)

Uživatelský avatar
M@ster
Příspěvky: 164
Registrován: pát 18. lis 2011 16:36:21
Bydliště: Berlin
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od M@ster » ned 05. úno 2017 10:51:49

Blade77 píše:Zdar...

Stáhl jsem si aktualizaci, udělal vše, podle pokynů, ale stalo se mi tohle:
chyba.jpg
V předchozí verzi, jsem měl vše v pořádku, koleje nikde roztrhané nebyly. Asi jsem někde něco zvoral, že?
Ano mam ten problem taky, ten problem je na vice mistech ne jenom u Hlavniho.
Kal000px vi o tech problemech a rikal ze to brzo opravi...

https://www.youtube.com/watch?v=6BCLY-Z2TOY

Pardál
Příspěvky: 21
Registrován: ned 01. led 2012 17:58:52

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od Pardál » pát 24. úno 2017 9:31:49

Zdar, borci!

Můžete mi, prosím, někdo poradit, v jakém prohlížeči mám otevřít stránku http://jachyhm.cz/subdomeny/rw/download ... -summerau/ ,
abych měl přístup na odkaz update 15.1.2017 a 28.12017? Zkoušel jsem to přes Mozilu, Chrome a IExplorer, výsledek stejný. Vidím jen odkaz na stažení základního balíku 350MB.

Díky,

Kohlik
Příspěvky: 111
Registrován: čtv 16. zář 2010 7:51:28
Bydliště: Praha

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od Kohlik » pát 24. úno 2017 9:44:27

Zdravím,
pod původním odkazem je aktualizovaný balíček. Už se to tu řešilo ;) . Teď jsem to zkoušel přes Mozillu a stáhlo se to - sice na několikrát, ale celé a v pořádku.
TS 2018 - v62.8b - STEAM
Win 7
Děkuji za každou odpověď !
Zdraví Zdeněk

Pardál
Příspěvky: 21
Registrován: ned 01. led 2012 17:58:52

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od Pardál » pát 24. úno 2017 10:05:59

Kohlik píše:Zdravím,
pod původním odkazem je aktualizovaný balíček. Už se to tu řešilo ;) . Teď jsem to zkoušel přes Mozillu a stáhlo se to - sice na několikrát, ale celé a v pořádku.
Ok, díky, že jsou aktualizace v tom balíku jsem někde přehlídnul, stahoval jsem včera obdobně.

Ještě bych měl jeden dotaz, k trati je potřeba i:
AssetsPackTT_v4.rwp
AssetsTestovaciTrat_v4_update.rwp
TestovaciTrat_v3.rwp
TestovaciTrat_v4.rwp

přitom se tyhle se měly při instalaci TestovaciTrat_v5.rwp smazat. Nebudou dělat peklo na TT, když je tam teď doinstaluju? Rád bych užíval obě tratě.

Díky.

Kohlik
Příspěvky: 111
Registrován: čtv 16. zář 2010 7:51:28
Bydliště: Praha

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od Kohlik » pát 24. úno 2017 10:12:30

Zdravím,
všechny uvedené soubory mám nainstalované (včetně Test.tr. v.5) a všechno chodí.
TS 2018 - v62.8b - STEAM
Win 7
Děkuji za každou odpověď !
Zdraví Zdeněk

Martens
Příspěvky: 34
Registrován: pát 06. čer 2008 12:53:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od Martens » pát 24. úno 2017 14:06:45

Pardál píše: Ok, díky, že jsou aktualizace v tom balíku jsem někde přehlídnul, stahoval jsem včera obdobně.

Ještě bych měl jeden dotaz, k trati je potřeba i:
AssetsPackTT_v4.rwp
AssetsTestovaciTrat_v4_update.rwp
TestovaciTrat_v3.rwp
TestovaciTrat_v4.rwp

přitom se tyhle se měly při instalaci TestovaciTrat_v5.rwp smazat. Nebudou dělat peklo na TT, když je tam teď doinstaluju? Rád bych užíval obě tratě.

Díky.
Měla by stačit verze 5 - stejný postup jsem použil taky poté, co si znova instaluji TS a chodí to.

Pardál
Příspěvky: 21
Registrován: ned 01. led 2012 17:58:52

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od Pardál » ned 26. úno 2017 14:38:12

Kohlik píše:Zdravím,
všechny uvedené soubory mám nainstalované (včetně Test.tr. v.5) a všechno chodí.
Martens píše:
Pardál píše: Ok, díky, že jsou aktualizace v tom balíku jsem někde přehlídnul, stahoval jsem včera obdobně.

Ještě bych měl jeden dotaz, k trati je potřeba i:
AssetsPackTT_v4.rwp
AssetsTestovaciTrat_v4_update.rwp
TestovaciTrat_v3.rwp
TestovaciTrat_v4.rwp

přitom se tyhle se měly při instalaci TestovaciTrat_v5.rwp smazat. Nebudou dělat peklo na TT, když je tam teď doinstaluju? Rád bych užíval obě tratě.

Díky.
Měla by stačit verze 5 - stejný postup jsem použil taky poté, co si znova instaluji TS a chodí to.
Já to taky pochopil, že v TT_5 jsou všechny předchozí verze dohromady. Mně 220 chodí, jen mi někde chybí hafo bran (hlavní, vršky, Ješetice) a pak nějaký návěstidla (cestové v Čerčanech). Ale pátrám dál. Díky všem za pomoc.

anry
Příspěvky: 324
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od anry » ned 26. úno 2017 20:42:47

Ani náhodou že by TT5 obsahovala i předchozí verze. To jsem jednou narazil, že jsem dal na to že mám vše smazat a nainstalovat novou verzi. Jeste že mam všechny verze uloženy. Rozhodně to co mě chybělo, bylo většinou ve verzi TT3.

Uživatelský avatar
M@ster
Příspěvky: 164
Registrován: pát 18. lis 2011 16:36:21
Bydliště: Berlin
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od M@ster » pon 27. úno 2017 16:17:14

Muze se Vas zeptat jak to u Vas vypada ? Me psal Kal000px ze ty chybi co vidim jsou pouze u me tak se chci zeptat ma to nekdo jeste jiny nebo je to pouze u me tak ?

Na Hlavaku mi chybi treba 3 cm koleje nebo na vyhybkach spadne lokomotiva nekam pod mapu.


Vice ve Videu:

https://www.youtube.com/watch?v=6BCLY-Z2TOY

Diky.

Uživatelský avatar
Kal000px
Příspěvky: 627
Registrován: sob 16. srp 2014 15:14:03

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od Kal000px » pon 27. úno 2017 18:05:45

Pokud vám blbnou ty výhybky na hlaváku, tak si stáhněte tohle https://uloz.to/!vvPkpUjh1CAP/track-rules-zip a nakopírujte to do RailWorks\Assets\Roman72\SZDC\RailNetwork\Track\Track Rules, mělo by to pomoct.
Jede jede mašinka..

Uživatelský avatar
M@ster
Příspěvky: 164
Registrován: pát 18. lis 2011 16:36:21
Bydliště: Berlin
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od M@ster » pon 27. úno 2017 18:44:56

Kal000px píše:Pokud vám blbnou ty výhybky na hlaváku, tak si stáhněte tohle https://uloz.to/!vvPkpUjh1CAP/track-rules-zip a nakopírujte to do RailWorks\Assets\Roman72\SZDC\RailNetwork\Track\Track Rules, mělo by to pomoct.
OK Diky moc hned vyskousim a dam vedet ;)

Update:

Porad stejne.

http://www.imgup.cz/image/LeCQ

http://www.imgup.cz/image/LeCn

http://www.imgup.cz/image/LeCj

Uživatelský avatar
Kal000px
Příspěvky: 627
Registrován: sob 16. srp 2014 15:14:03

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od Kal000px » pon 27. úno 2017 20:01:15

:(
Jede jede mašinka..

anry
Příspěvky: 324
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od anry » pon 27. úno 2017 21:54:50

Tak tady mě to taky chybí
Obrázek
Ale před tunelem to mám v pořádku.
Obrázek

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Trať 220 a 196 Praha - České Budějovice - Summerau

Příspěvek od Vlastik » pon 27. úno 2017 22:10:11

anry píše:Tak tady mě to taky chybí
Obrázek
Ale před tunelem to mám v pořádku.
Obrázek
Jo hlavák a vršovice jsou kolejově sprasený hodně,nakonec nezbude než to postavit znovu,kde má být angličan jsou příšery nebo kde má být kříž jsou pražce.
Stejně to kolejově podle google map nesedí co jsem koukal.
možná lepší to opravit ted než když to bude sjízdné celé.
Je to jen můj názor,znám stavitele. :D

Odpovědět