Stránka 6 z 6

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: úte 07. lis 2017 0:36:00
od Dawee
Rádo se stalo! ;)

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: ned 11. úno 2018 15:58:29
od sasule
Na mých stránkách je dostupná nová DEV verze Vláry (20180211). Vlára je zbavena objektů od Vlastimila a od Thomsona (placené).
Mraky a mraky nových věcí dodal Roman, jemu tak patří velké díky.
Scénáře i trať jsou "na vlastní nebezpečí", chybějící věci si, prosím, vyměňte.
Případné dotazy, prosím, směřujte sem, ať se to tady zbytečně neplevelí. Děkuji.

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: úte 03. dub 2018 10:08:23
od Šnek
Autora tratě musím jen pochválit. Velmi dobrá práce. Bohužel to mám z Plzně kousek dál abych si to projel. Chtěl jsem se zeptat jestli jsou osazené pískáčky před nechráněnýma přejezdama, nebo mi nějaké objekty v trati chybí. Díky za odpověď.

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: úte 03. dub 2018 10:22:06
od sasule
Díky za slova chvály.
Pískáčky a sklonovníky zatím z 99% osazeny nejsou - toto jsou zatím pro mě podružnější věci, které jsou ještě v pořadí. Zatím se snažím mít aspoň upozorňovadla před zastávkou...

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: úte 01. kvě 2018 19:58:47
od Dan Strnad
Zdravím,
dnes jsem si do nového PC nainstaloval Railworks a rovnou jsem zkusil Vláru, nastal problém s tím, že se mi načte úplně vše, krom nástupišť (tady jsem si vědom, že mi prostě jen chybí), ale hlavně se mi nenačítají textury trávy (země) a nevím v čem je problém.
Trať 292 funguje celá bez problému, jediné, co nefachá je právě Vlára. Za každou radu děkuji. :-)

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: ned 06. kvě 2018 11:31:44
od Danzas32
mas cz tertex nebo denni dobu v tom by mohl být ten problem :lol:

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: ned 06. kvě 2018 18:25:44
od Danzas32
mas vyvojovou verzi? ta novsia skus tu starsiu a ak ti bude fungovat tak stiahni si tu novsiu

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: sob 12. kvě 2018 17:04:28
od Dan Strnad
Díky za radu, po nahrání starší verze a následné aktualizaci na verzi novou vše funguje.

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: ned 20. kvě 2018 8:36:39
od Šnek
Musím jen pochválit další aktualizaci téhle tratě. Jsou úseky, kdy jedu jako v realitě. Fakt dobrá práce.
Nevím jen jestli mi něco chybí z objektů, na zastávce Popovice malý mostek hned za zastávkou před silnicí a v Kunovicích tam asi zatím nejsou ty mosty v oblouku.
Jinak paráda.

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: ned 20. kvě 2018 9:50:39
od Danzas32
ak myslis cd 854 tak ta je ke stazeny na saule trainz i s novymi zvukmi ale musis byt prihlasen

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: ned 20. kvě 2018 18:52:59
od Šnek
Myslím i trať.

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: pon 28. kvě 2018 9:36:59
od sasule
Zveřejnil jsem další update dev Vláry. Proběhla čistka v závislostech a zoptimailzoval jsem lesy v nejstarších úsecích tratě, tj. Vlárský průsmyk - Bojkovice. Více v soupisu změn na stránkách.

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: úte 29. kvě 2018 13:58:52
od Míla
Ahoj Sašo,
moc pěkná trať. Teď je úplná, kompaktní. Příroda, krajina se povedla + nové objekty, tady není co řešit. Trať vystihuje tento krásný kraj. Úplně vidím cestující babky v krojích, které nastupují s košíkem do vlaku a jedou do města na trh.
Milan

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: úte 29. kvě 2018 14:05:45
od sasule
Milane, děkuji.
Ještě to zdaleka není kompletní. Stále ještě dělám čistky - třeba jsem podezíral model Kauflandu, že mi žere fps, ale nakonec to byla pouliční světla na parkovišti za ním, co vrhala stíny... Pak ještě chybí prakticky celá krajina z Újezdce do Luhačovic a z Bylnice do Klobouk a samozřejmě 90% Uherského Hradiště :-)

Až bude tohle dokončeno, plánuji vydat oficiální verzi včetně nějakého balíku se scénáři (ten možná bude i dřív). A potom už bych chtěl zase stavět - pravděpodobně na Staré Město.

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: úte 29. kvě 2018 16:40:41
od Šnek
Nevím jen jestli mi něco chybí z objektů, na zastávce Popovice malý mostek hned za zastávkou před silnicí a v Kunovicích tam asi zatím nejsou ty mosty v oblouku.
Jinak paráda.

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: úte 10. črc 2018 15:11:33
od OndrejAmbroz
Prosím vás neviete mi poradiť prečo sa mi na trati nezobrazuju nástupišťa.

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: sob 01. zář 2018 20:30:20
od sasule
Ke dnešnímu dni (1.9.2018) je vydána "oficiální verze" Vláry a dočasně zneplatněn link na vývojovou verzi. Link je na první straně tématu.

Změn oproti poslední vývojové verzi není moc, avšak proti poslední oficiální verzi ano.

Shrnuto - je postaveno po Veselí nad Moravou a Uherské Hradiště. V Hradišti jsem začal s budováním města, Veselí je také částečně vybudováno.
Dále je postaven úsek do Luhačovic. Úsek Bylnice - Valašské Klobouky je hotov kolejově, ale krajinově jen střípky. V Brumově a Val. Kloboukách jsou použitá (nová) "záblesková" návěstidla (znak jízda zajištěna).

Nástupiště jsou komplet nahrazena Romanovými (děkuji, Romane!) a použita z Cs_Addon/Sasule, tím (snad) jsou vyřešeny reportované problémy s nezobrazením nástupišť.

Na Facebooku se objevily scénáře pro vývojovou verzi, tyto by měly beze změn fungovat i v oficiální verzi (kolejově se neměnilo nic).

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: čtv 20. zář 2018 9:07:26
od sasule
Je zveřejněn balík scénářů. Link na stažení je v prvním příspěvku a taky jsem jej dal sem: http://railsimulator.simtrains.eu/viewt ... 001#p28001

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: pon 26. lis 2018 12:58:13
od Italien83
Hello all & Sašule,

Congratulation for your great job with your route !! 🙂 👍

By chance would you be where to find these files, please ?

Assets\Sasule\CS_Addon\Scenery\Ploty_zdi_pomocne\S84_ZedPR1.bin -> S84_ZedPR18.bin
Assets\Sasule\CS_Addon\Scenery\Ploty_zdi_pomocne\S84_ZedSBS02.bin
Assets\Sasule\CS_Addon\Scenery\Ploty_zdi_pomocne\S84_ZedSBS04b.bin
Assets\Sasule\CS_Addon\Scenery\Ploty_zdi_pomocne\S84_ZedSBS06a.bin

Thanks advance for your help 😉

Re: Vlárská dráha aneb SŽDC 341

Napsal: pon 26. lis 2018 20:55:48
od sasule
I have written to you via Facebook ;-) (well, I hope you were the person I have answered ;-) )
Basically, please delete them via Rw_tools.