Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Vlastik » úte 14. úno 2017 9:36:41

Jen pro informaci,Mila mi poslal na test aktualizovanou trat ,
dulezite asi bude pro vsechny prepracovany usek Teplice-Trutnov-Svoboda nad Upou,potom nove sjizdny usek Jaromer-Starkoc-Trutnov.
Tim defakto bude sjizdna cela mapa.
Vcera jsem opravil vsechny moje aktivity,protoze bylo videt hodne zasahu do pozic znacek a koleji.
Nicmene,jak pise autor tak to bylo potreba.
Doufam ze se mi podari zkontrolovat nove useky do konce tydne tak aby mohla vyjit aktualizace pristi tyden.
To je vse pratele.

anry
Příspěvky: 325
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od anry » úte 14. úno 2017 13:34:36

Děkujem.

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Vlastik » pon 20. úno 2017 13:44:15

Jen krátce,dokončil jsem revizi trati a zítra odešlu na patřičná místa.
Přidal víc verzí QD,tak že je možné projet všechny úseky čím koliv.
Děkuji všem co mi přidělali zbytečně práci a musel jsem projít a opravit staré úseky.
Víc se k tomu nebudu vyjadřovat.
Kdo má zájem tak jak už jsem prezentoval tak zde pár videi.
Půkhodinka oprav,jako příklad:
https://youtu.be/XwnEJW1-XVk
Test traffic dopravy:
https://youtu.be/vvkBR0KsbTg
Přepracovaný úsek D3 Teplice-Trutnov:
https://youtu.be/ktbiUuCjABA
Procházka přes novou Jaroměř s bonusem:
https://youtu.be/40bvZZGx-_0

Míla
Příspěvky: 374
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 20. úno 2017 14:54:21

Aktualizaci tratě vydám na konci týdne.
Přepracováním úseku z Teplic nad Metují do Trutnova tím Vlastík myslel osazení cedulí, kontrola rychlostníků, případně změnu v rychlosti a podobné malé úpravy. V Trutnově střed a hl.n. výměna některých návěstidel.
Jinak úsek kolejově i celkový vzhled krajiny je od začátku stavby tratě stejný.
Milan

Míla
Příspěvky: 374
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 05. bře 2017 17:47:09

Dnes vám představuji trať A_Kladské pomezí_akt.3
Omlouvám se, že trať vydávám později, než jsem slíbil. Problémy s PC, nikoliv ale mezí židlí a stolem.
Je možné, že vám nepůjdou scénáře, tak doufám, že je Vlastík opraví, pokud se tedy vyskytne problém.
Trať nebude tak úžasná jako trať Konstanz - Villingen, ale bude podstatně delší, zadarmo a hlavně naše !
Co je nového?
-zprovozněn úsek Jaroměř - Trutnov Poříčí, všechny původní stanice jsou přestavěny
upraveny nově rychlosti v úseku Teplice n.M. - Trutnov Poříčí
-nové zhlaví ve Svobodě nad Úpou
- oprava některých nerovností v úseku Týniště n.O. - Náchod
-přestavěny obě koleje před vjezdem do Starkoče ( od Václavic a České Skalice )
-přestavěna obě zhlaví v Trutnově Poříčí
-upraveny rychlosti v úseku Trutnov hl.n. - Svoboda nad Úpou
- nově položené a vyměněné koleje 3D za 2D v úseku Kalná Voda - Trutnov hl.n.
-výměna či doplnění vegetace 3D za 2D - zatím lehce a místy částečně odebrány lesy v okolí tratě
-doplnění staničních cedulí do stanic a zastávek v úseku Jaroměř - Svoboda nad Úpou
a Teplice n.M. - Trutnov Poříčí
- výměna některých mostů v trati za nové typy ( z nového Assetu od Romana )
-natažení invisible nástupiště na static nástupiště v Týništi n.O.


Poděkování patří kolegům:
Heklovi, který vytvořil na moji žádost sken modré zábradlí,
Romanovi, který pro mě vytvořil do CS_Addon/Milva Asset s objekty pro trať ( koleje, mosty, výhybky, 3Dvegetaci atd.)
Sašovi ( Sasulemu ), který přišel nato, jak upravit nástupiště, aby cestující nastupovali vždy na správné straně
a která mě upravil přímo v trati a také vytvořil na moji žádost průmyslová vrata statická L a P
Vlastíkovi, který vytvořil staniční cedule, zkontroloval, případně opravil trať, vyměnil 3D koleje za 2D,
vyměnil ve stanicích špatná návěstidla, nebo je doplnil, případně
upravil rychlosti dle TTP, vytvořil na míru static nástupiště do Týniště n.O. a " zadrátoval" žst. Jaroměř a dodal potřebné TTP a sjednotil traťová pravidla do jednoho

Kal000pxovi za dvě budovy, které z msts exportovat bez cedulí ( jsou např v Meziměstí, či Broumově )
Aleši Talackovi za dodání sklonových poměrů
Zdenku Itterheimovi za přidělení adresáře, kde najdete moji trať.

Doufám, že se trať bude líbit a že si dobře zajezdíte. Případné nedostatky hlaste.


Přílohy:
Seznam tratí v editoru, pro správný chod tratě,
http://WWW.stránky s
objekty do tratě
složka Milva, nakopírujte do CS_Addon ( Asset Milva )
složka CZ_objects - , nakopírujte do Assets ( změna linků u návěstidel, static nástupiště do Týniště n.O. se zimní texturou))


Statická průmyslová vrata si stáhněte přímo ze stránek Sasuleho ( nejdříve odinstalujte původní vrata a instalujte vše znovu )

Stahujte zde: http://rw.simtrains.eu/kladske_pomezi/T ... i_akt3.rar

Míla
Příspěvky: 374
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 05. bře 2017 18:36:29

Chybička se vloudila. Tato věta patří Sašovi, promiň. - "a sjednotil traťová pravidla do jednoho"

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Vlastik » ned 05. bře 2017 19:23:28

Míla píše:Chybička se vloudila. Tato věta patří Sašovi, promiň. - "a sjednotil traťová pravidla do jednoho"
Co to znamena sjednotil pravidla?
Kdyz na to koukam tak jsou pribalena pravidla stejna z roku 2011.
Tratova pravidla jsou ve dvou balicich (pro neelektifikovanou trat a elektrifikovanou trat).
Nejak nechapu souvislost ale budiz.
to by mi mel Sasa vysvetlit doufam ze to bude sjizdne :D
Taky proc ty pravidla jsou prilozene k trati,kdyz jsou volne k downloadu?

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 322
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » pon 06. bře 2017 10:29:37

Sjednotil pravidla: Trať aktuálně pro koleje používá pouze Milanovo pravidlo. V principu to, co se řešilo od tohoto komentáře.

Nahrazení/redukce pro LOFTy bude pravděpoodobně v další iteraci, zatím jsme to s Milanem neřešili, resp. i z časových důvodů nechali v původním stavu.

Míla
Příspěvky: 374
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 06. bře 2017 10:58:17

Ahoj,
už jsem to napravil, přibalená pravidla z roku 2011 jsem odstranil.
Snad to tak je dobře.
Trať na stažení je na stejné adrese. Viz výše.
Míla

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » pon 06. bře 2017 12:27:30

Nechci do toho kecat (jen mě to tak napadlo), ale nebyly ty staré pravidla přiložené kvůli přestavníkům ?

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 322
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » pon 06. bře 2017 13:10:02

Kvůli přestavníkům je třeba stále mít pravidla stažená, to platí.
Jen bylo nežádoucí, aby ta pravidla byla přiložena v balíku s tratí. Tj. vznikl požadavek na separátní instalaci tratě a pravidel.

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » pon 06. bře 2017 14:08:12

Aha omlouvám se :?

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Vlastik » pon 06. bře 2017 15:09:25

sasule píše:Sjednotil pravidla: Trať aktuálně pro koleje používá pouze Milanovo pravidlo. V principu to, co se řešilo od tohoto komentáře.

Nahrazení/redukce pro LOFTy bude pravděpoodobně v další iteraci, zatím jsme to s Milanem neřešili, resp. i z časových důvodů nechali v původním stavu.
Mysli si co chcete,ale akorat jste tu trat pekne dokurvili,Mila ji ted ma pekne barevnou a rychlosti nesouhlasi. Hold kdo chce kam,pomozme mu tam.
Jeste ze uz na tu trat nemusim nikdy sahat. Mila bude mit co opravovat. :D To jsem prosel jen par km.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Skoro lepsi by mel kdyby vydal tu moji opravenou verzi kde sedeli vsechny rychlosti na 100%,nez kdyz se v tom nekdo hrabe kdo tomu nerozumi.

Míla
Příspěvky: 374
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 06. bře 2017 16:37:52

Mnoho povyku pro nic!!
Stačilo napsat, máš pár nesrovnalostí v rychlostech. Je to pouze moje chyba, že občas nedávám pozor a do sukundární rychlosti napíši jen polovinu čísla, těch několik málo chyb už je opraveno. Původní verzi, prosím, odstraňte a nainstalujte novou. Adresa pro stahování je stejná.
Ještě, že už nemusíš sahat na moji trať, asi bys to nepřežil.
Míla

anry
Příspěvky: 325
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od anry » pon 06. bře 2017 17:10:36

Sice nevím o čem se tu posledních pár komentů píše, ale vím jedno, u posledních scénářů mě chybělo mraky markerů, a vůbec se nic nezměnilo. Trat je asi hezká.

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Vlastik » pon 06. bře 2017 17:43:10

Míla píše:Mnoho povyku pro nic!!
Stačilo napsat, máš pár nesrovnalostí v rychlostech. Je to pouze moje chyba, že občas nedávám pozor a do sukundární rychlosti napíši jen polovinu čísla, těch několik málo chyb už je opraveno. Původní verzi, prosím, odstraňte a nainstalujte novou. Adresa pro stahování je stejná.
Ještě, že už nemusíš sahat na moji trať, asi bys to nepřežil.
Míla
Jeste ze to mas na koho svest,ono je evidentne videt ze treba ta 75 je jen 100 metru a z druhe strany taky.
Ono to jsou useky co ty jsi neopravoval,jen ja a ja pouzil pravidlo kde se zmenila rychlost a to jsou nektere useky. kde pravido nebylo to co je puvodni rychlost,je to tak ze proste kazdemu duverujes co ti nabidne pomoc,jsi podle me trouba,nechas se ukecat nekym kdo postavi pitomych 20 km trati a ma trat predtim ve stejnem bordelu jako ty ted. Odkaz davat nebudu ,uz jednou tu byl.
Kdybych jsem nedal ty screny a zdaleka nejsou vsechny,tak vis kulove.
Neboj,nemam naladu kazdou hodinu stahovat tvoji trat,dal jsem si zpatky funkcni verzi se vsim a budu si jezdit co jsem si vytvoril.

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 927
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Hekl338 » pon 06. bře 2017 20:08:33

Navrhujem Vlastika zabanovat, aspon na tyzden. Neustale uraza, zhadzuje ostatnych clenov fora a snazi sa tu honit svoje ego, zrejme nejake kompelxy. Pravidla nie su pre srandu, tie sracky sa uz nedaju citat.

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Vlastik » úte 07. bře 2017 0:20:55

Hekl338 píše:Navrhujem Vlastika zabanovat, aspon na tyzden. Neustale uraza, zhadzuje ostatnych clenov fora a snazi sa tu honit svoje ego, zrejme nejake kompelxy. Pravidla nie su pre srandu, tie sracky sa uz nedaju citat.
Proc?
Ze mam svuj nazor,to je trestne?
Ze jsem jak blb jeste vydanou verzi zkontroloval a na chyby upozornil screny? Protoze co si budeme povidat nikdo jiny to neudela?
Neni pravda ze Stejne chyby co byly zde mel i Sasule ve sve trati?
Ty same chyby jsou i v trati od Mila.
Vsak vsechno se da dohledat ty temata,vubec neslo o pravidla ale o to ze neodpovidaly rychlosti,to ze se do toho montuje nekdo kdo sam mel trat v bordelu,tak to je vec jina.
Pokud se ti nelibi moje prispevky,muzes si me dat do ignorace,taky mam seznam lidi.
Tvuj prospevek vubec nesouvisi s trati.

kiski
Příspěvky: 791
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od kiski » úte 07. bře 2017 10:04:56

Vlastik, ignorácia užívateľov nefunguje. Alebo teda aspoň nefungovala, keď sme to kontrolovali s Michalom... Možno sa ale odvtedy niečo zmenilo.
Braňo

Míla
Příspěvky: 374
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » úte 07. bře 2017 10:05:29

anry píše:Sice nevím o čem se tu posledních pár komentů píše, ale vím jedno, u posledních scénářů mě chybělo mraky markerů, a vůbec se nic nezměnilo. Trat je asi hezká.
Scénáře nedělám, takže je mě líto. Ale trať je OK

Odpovědět