Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Míla
Příspěvky: 374
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » úte 07. bře 2017 10:13:55

Trať jsem opravil, rychlosti jsou v pořádku. Kdyby jsi mě neupozornil, udělal by to jiný a slušně. Ty si nevidíš do pusy. V tom je tvůj problém. Projel jsem ji ještě jednou, rychlosti jsou v pořádku, nevidím problém, aby jsi takto psal. A trouba, opravdu nejsem. Že občas něco spletu či zapomenu, až budeš tak starý jako já, možná to poznáš.
A je jen na vás všech, zda si trať stáhnete či ne a zda se vám bude líbit.
Ale Vlasto, s tebou už nechci mít nic společného. Lituji toho, že jsem tě oslovil.

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 927
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Hekl338 » úte 07. bře 2017 11:19:11

Vlasto, za nazor nie, ale za to, ako sa vyjadrujes k ostatnym a ich praci. Milu si nazval troubou, nasledne je podla teba pitomych 20km trati ineho autora. A to som zhrnul len toto vlakno, takych prispevkov tu mas dost. Je mi jasne, ze na to zareagujes aj tak po svojom a moja snaha ti nieco pisat v tomto duchu je zbytocna, ale mohol by si sa uz konecne zamysliet, preco tu forum je. Ze oznamis chybu je jedna vec, ale ako skusenejsi by si mal napisat preco ta chyba je a napisat riesenie. Naozaj mas dojem, ze napisat ste to dokurvili, len moja oprava je dokonala niekomu pomoze?

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Vlastik » úte 07. bře 2017 15:04:20

kiski píše:Vlastik, ignorácia užívateľov nefunguje. Alebo teda aspoň nefungovala, keď sme to kontrolovali s Michalom... Možno sa ale odvtedy niečo zmenilo.
Mel jsem zato ze to funguje tak ze mi takovy clovek nemuze poslat SZ a ja nevidim jeho prispevky.
Ale vzhledem k tomu ze zde opravdu pise malo lidi tak to nedokazu posoudit.
To Mila jsem rad ze to tak je,ale napsal jsem to jako prvni. Ale kdyby jsi me neoslovil tak jsem nestravil dva mesice na tve trati ,a korespondence by nebyla 5x za den.
Myslis si ze ted jsi jednicka,fain proste cuchnul k jinym tak uz to byva,psal jsem ze mam rad poctivou praci a ze si vsechno fotim,tak abych nebyl za debila tak zde je vsechno co jsem delal na tve trati,je toho pouhych neco okolo 400 screnu:
http://vlastinekmsts.rajce.idnes.cz/TS_ ... ne_useky./
Ze oznamis chybu je jedna vec, ale ako skusenejsi by si mal napisat preco ta chyba je a napisat riesenie.
Vsak jsem to napsal ,a nebudu to zde psat znovu nebo davat link jako nekdo.
Nicmene co bylo nasmlouvano,to jsem splnil a vic me nezajima.
Pekny den.

Brtnik
Příspěvky: 44
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Brtnik » pon 13. bře 2017 13:22:58

Zdravím,
nedávno jsem objevil tuto trať.Oprášil jsem train simulátor,dnes již 2017,nakopíroval do něj trať.Potom hromada stahování.... :? :!: Ale teď už to jede,i když semtam někde něco chybí.Jezdím,až se ze mě kouří..... Nejvíc znám stanice Dobrušku,Opočno a Týníště,ale trať na "druhou stranu" co jsem teď dělal seznání ,je prostě taky suprová.... Děkuji tímto Mílovi,určitě s tím bylo hodně práce,ale výsledek rozhodně stojí za to!.....
p.s.....těším se na další aktualizace..... :D
Naposledy upravil(a) Brtnik dne pon 20. bře 2017 20:40:05, celkem upraveno 1 x.

voyager13
Příspěvky: 18
Registrován: sob 07. led 2012 16:20:22

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od voyager13 » pon 13. bře 2017 20:10:15

Zdravím ! Prosím o radu kde lze získat koleje: Assets\Roman72\SZDC\RailNetwork\Track\Koleje321\.
Jsem asi lama nikde je nemohu najít. Za radu předem děkuji Honza

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 322
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » pon 13. bře 2017 20:15:28

Stáhni si poslední aktualizaci tratě. Tyto koleje už by neměly být použity. Aspoň u mě v traťové DB nejsou.
Jestli se nepletu, byly hlavně mezi Václavicemi a Starkočí.

voyager13
Příspěvky: 18
Registrován: sob 07. led 2012 16:20:22

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od voyager13 » pon 13. bře 2017 21:03:08

Díky poslední aktualizaci sem stáhl ale koleje prostě chybí - začínají chybět za Týništěm za mostem
směr Jaroměř - tak nevím... A samozřejmě ještě jinde hlavně na vedlejších kolejích. U všech ostatních českých tratí koleje mám..

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 322
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » pon 13. bře 2017 21:09:53

Navrhuji promazat keš, a/nebo smazat a znovu nainstalovat trať. Případně ještě pošli, prosím, screen, ať to problémové místo Milan či já rychleji najdeme.

voyager13
Příspěvky: 18
Registrován: sob 07. led 2012 16:20:22

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od voyager13 » pon 13. bře 2017 22:19:04

Trat jsem smazal nahrál akt.3 promazal keš. V Broumově koleje končí před přejezdem dál po nádraží
není vůbec žádná kolej - jen přestavníky bez kolejí.

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 322
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » pon 13. bře 2017 22:51:50

Tak to ale pozor, to budou koleje od SAD-a. Ne Romanovy. Ty tam doopravdy nejsou, kontroloval jsem přes RW_tools.
Z kterého balíku ty koleje pocházejí, ale netuším - snad Hagen-Siegen.

voyager13
Příspěvky: 18
Registrován: sob 07. led 2012 16:20:22

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od voyager13 » úte 14. bře 2017 0:13:18

Děkuji za info. Snad mi to autor napíše.

Míla
Příspěvky: 374
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » úte 14. bře 2017 13:06:20

Ahoj,
ano jsou to koleje od SADa z trati Hagen-Siegen. Jinak už nikde koleje z tratě 321 nejsou. Vše je dle mého pravidla, který je přiložen k trati.

voyager13
Příspěvky: 18
Registrován: sob 07. led 2012 16:20:22

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od voyager13 » úte 14. bře 2017 20:59:12

Děkuji za info.

Brtnik
Příspěvky: 44
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Brtnik » stř 15. bře 2017 13:31:00

Zdravím,objevil jsem v kolejích chybu.Nedá se projet v Opočně na Bolehošťským zhlavím po druhé koleji přez most.Kolej tam končí,lokomotiva propadne mostem dolů na silnici.
Přílohy
vjezd.Opočno.jpg

Míla
Příspěvky: 374
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » stř 15. bře 2017 16:28:48

Ano, vím o tom, kolej se špatně napojila i když to není vůbec vidět. Už jsem to spravil, stačilo kousek koleje k výhybce položit znovu. A je to 3. kolej. Ještě pátá kolej není svařena uprostřed stanice. Ještě jsem spravil zhlaví v Náchodě, Polici n.M. a Hronově. Zde byly nerovnosti, koleje ale zůstaly v ose. Časem vydám aktualizaci.

Brtnik
Příspěvky: 44
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Brtnik » stř 15. bře 2017 20:38:52

Díky za informace.
Měl bych ještě jeden dotaz na chybějící budovy a stromy v trati.Stalo se mě to už na více místech,jako příklad to ukážu na budově nádraží v Novém Městě nad Metují.Když přijedu do stanice,budova chybí:
budova.není.jpg
....ale když vlezu do world editoru a najedu myší na místo ,kde má objekt být,najednou se tam objeví.Po opětovném odjetí myší jinam zase mizí...
Zjistil jsem ,že je to budova stanice Diviaky,dohledal jsem ji v nabídce,ale ta na to místo sice vložit jde ,ale už se neuloží.
Snažil jsem se postahovat vše ,co bylo v návodu,chápu že asi nemám vše ,ale proč mi mizí i ty věci které mám,newím.
budova.editor.jpg
Další věc - chtěl jsem si poupravit Dobrušku k obrazu svému a tam mám zase problém s uložením,něco z nově přidaných se bez problému uloží a něco po uložení mizí.Je na tyto chyby nějaké řešení,nebo co mám kde špatně?

Uživatelský avatar
Kal000px
Příspěvky: 637
Registrován: sob 16. srp 2014 15:14:03

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Kal000px » stř 15. bře 2017 23:38:10

Zvyš si v nastavení hry zobrazování detailů na nejvyšší, takhle ti hra v rámci optimalizace něco schová :)
Jede jede mašinka..

Brtnik
Příspěvky: 44
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Brtnik » čtv 16. bře 2017 14:20:35

Ahoj,zvýšil jsem nastavení z High na Highest a žádná změna,budova nádraží není vidět.Vidět jsou jen cedule s názvem stanice.

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 322
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » čtv 16. bře 2017 15:25:23

Zkus to přímo po kliknutí na tu nádražní budovu.

Míla
Příspěvky: 374
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 16. bře 2017 16:31:41

Přímo v editoru vlevo dole je zvyšování nebo snižování viditelnosti objektů, taková, myslím, červená páska, tak úplně doprava a bude tam číslo 10!

Odpovědět