Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Dobryno
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 07. čer 2018 8:54:38

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Dobryno » čtv 06. zář 2018 11:20:18

To je super 8-) Co ještě brání trati, aby vyšla ven, práce na úsecích krajinově/kolejově, nebo se dělá už jenom ta elektrifikace, smím-li se zeptat? :oops:

Pepe124
Příspěvky: 12
Registrován: sob 24. úno 2018 16:47:11

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Pepe124 » čtv 06. zář 2018 12:56:45

Však se podívej na předchozí stránku, je tam i Letohrad.. 😉 Trať bude luxusní..

Míla
Příspěvky: 323
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 08. zář 2018 9:01:47

Pánové,
buďte trpěliví, ale na otázku" Co ještě brání trati, aby vyšla ven"? Kolejově je trať hotová, elektrifikace ne nových úsecích je také dokončena. Tu zvládl perfektně Jarda Smékal, budete chrochtat blahem. Zbývá několik kilometru krajiny a potom ještě kontrola a testy. Nerad bych se dočkal toho, že budete psát, že chybí to či ono, nebo že něco nefunguje. Na druhé straně nelze i toto vyloučit. Všechny tratě A Kladské pomezí čítají stovky kilometrů a je možné, že se něco opomene. Jsem jen člověk dávno v důchodu, takže už nejsem tak bystrý. Pravda, na některé věci jako je kontrola, ladění, tvorba objektů do tratě, rady co jak nejlépe udělat, nejsem sám. Velmi mě pomáhá Saša, sám tvůrce tratě SŽDC 341 - Vlárská dráha.
Takže vydržte! :)
Hezký víkend vám všem.
Míla

Tezemis
Příspěvky: 51
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Tezemis » sob 08. zář 2018 11:50:23

Mílo, moc ti děkujeme za to, co vlastně tvoříš. Všichni, kteří mají rádi vlaky a vše kolem, tak ti musíme být vděční, je to opravdu super. A samozřejmě každému autorovi, který něco vytvoří a je ochoten to zveřejnit ostatním. Speciálně tato trať je mi srdcová, jelikož na ní bydlím a praktický po ní každý týden jezdím. Moc se těším, už teď vím, že bude skvělá a strávím u ní spoustu a spoustu hodin pohodového ježdění.

Subterra
Příspěvky: 52
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » sob 08. zář 2018 22:51:07

Mílo chci se zeptat ohledně Route Markers. Když dám vytvořit scénář, tak mi to nenabízí žádnou startovní lokaci, mám tam pouze Route Origin. Mluvil jsem se Sašou na facebooku a ten mi ukazoval screen ze hry, že tam má normálně lokace na výběr. Nevíš v čem by mohl být problém? A případně co vyzkoušet pro opravu?
marker.jpg

Míla
Příspěvky: 323
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 09. zář 2018 8:15:21

Ahoj,
je to už opravené dlouho,všechny stanice v trati uvidíš.
Míla

Subterra
Příspěvky: 52
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » ned 09. zář 2018 11:54:55

Míla píše:
ned 09. zář 2018 8:15:21
Ahoj,
je to už opravené dlouho,všechny stanice v trati uvidíš.
Míla
já jsem se v tom včera šťoural a jezje*al sem si celou trať :roll: na všech těhle nástupištích nemám cestující...
Přílohy
cest.jpg

Míla
Příspěvky: 323
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » úte 11. zář 2018 9:37:03

Tak tomuto nerozumím,
všechna nástupiště na zastávkách a ve stanicích jsou osazeny s cestujícími. Na zastávkách, kde je malý provoz, jsem pár cestujících ubral. Je mi líto, toto už neovlivním. Zda pomůže blízká aktualizace, uvidíš.
Míla

Subterra
Příspěvky: 52
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » úte 11. zář 2018 13:27:24

Míla píše:
úte 11. zář 2018 9:37:03
Tak tomuto nerozumím,
všechna nástupiště na zastávkách a ve stanicích jsou osazeny s cestujícími. Na zastávkách, kde je malý provoz, jsem pár cestujících ubral. Je mi líto, toto už neovlivním. Zda pomůže blízká aktualizace, uvidíš.
Míla
Ja to neresim, dal sem si tam neviditelny nastupiste a je po problemu :-D ale co to zpusobilo netusim. Koukal jsem, ze mi obsah slozek Assets/Milva a CS_addon/Milva nesouhlasi s tim, co je pribaleno u trate. Tak jsem puvodni smazal a nahradil je tema z baliku a tohle je vysledek :-D tyka se to jenom tehle uzkych nastupist jako jsou ve Vaclavicich, Starkoci apod.

CRR144
Příspěvky: 145
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od CRR144 » úte 11. zář 2018 15:46:38

Asi stará otrepaná pesnička, ale vždy sa doporučuje pred každým zásahom urobiť zálohu.

Míla
Příspěvky: 323
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 13. zář 2018 14:28:28

Ahoj,
potřebuji, prosím, pomoct!!
Od včerejšího dne se mě v editoru nenačítá Google mapa. Stále je modré kruhy. A bez map se velmi těžko tvoří krajina i když mám video, či mapy.
Víte-li někdo, co může být příčinou, ozvěte se. Zbývá jen pár kilometrů. Děkuji.
Míla

kaybr100
Příspěvky: 46
Registrován: úte 08. kvě 2018 7:47:06

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od kaybr100 » čtv 13. zář 2018 14:54:42

Ahoj, mě se to stávalo taky, a vyřešil jsem to tak, že místo překopírování API key jsem ho ručně přepsal a jede to v pohodě :)
Doufám že ti to pomůže ;)

Subterra
Příspěvky: 52
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » čtv 13. zář 2018 16:19:01

na FB jsem jednou v diskuzi četl, že je to zdarma pouze do určitého množství přenesených dat a po vyčerpání se musí vytvořit nový účet a s ním i nový API key. Co je na tom pravdy netuším.

kaybr100
Příspěvky: 46
Registrován: úte 08. kvě 2018 7:47:06

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od kaybr100 » čtv 13. zář 2018 18:35:02

Subterra píše:
čtv 13. zář 2018 16:19:01
na FB jsem jednou v diskuzi četl, že je to zdarma pouze do určitého množství přenesených dat a po vyčerpání se musí vytvořit nový účet a s ním i nový API key. Co je na tom pravdy netuším.
To už jsem také zkoušel, ale nepomohlo mi to. Jen to přepsání API Klíče ručně místo kopírování pak to šlo ihned :D

Míla
Příspěvky: 323
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 13. zář 2018 19:00:46

kaybr100 píše:
čtv 13. zář 2018 14:54:42
Ahoj, mě se to stávalo taky, a vyřešil jsem to tak, že místo překopírování API key jsem ho ručně přepsal a jede to v pohodě :)
Doufám že ti to pomůže ;)
Ahoj,
tak jsem zkusil ručně přepsat API klíč, bohužel, nic.
Díky za náměty.
Míla

kaybr100
Příspěvky: 46
Registrován: úte 08. kvě 2018 7:47:06

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od kaybr100 » čtv 13. zář 2018 19:45:46

Míla píše:
čtv 13. zář 2018 19:00:46
kaybr100 píše:
čtv 13. zář 2018 14:54:42
Ahoj, mě se to stávalo taky, a vyřešil jsem to tak, že místo překopírování API key jsem ho ručně přepsal a jede to v pohodě :)
Doufám že ti to pomůže ;)
Ahoj,
tak jsem zkusil ručně přepsat API klíč, bohužel, nic.
Díky za náměty.
Míla
Aha tak to mě mrzí :( No doufám že ti někdo poradí, a bude to fungovat perfektně ;)

Subterra
Příspěvky: 52
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » sob 15. zář 2018 0:41:47

Tak jsem asi přišel na to kde je u mě problém s těma nástupištěma. Všechny ty nástupiště co mi přestaly fungovat jsou Saši z Vlárský dráhy a problém je pravděpodobně v tom, že Saša přesunul svoje assety do *.ap balíku. Než mi ty nástupiště přestaly fungovat, tak jsem měl právě assety od Saši v normálních složkách. Původní nástupiště jsem smazal a udělal jsem místo nich ty stejné a jsou i s cestujícíma (a funkční :D). Možná to způsobilo něco jinýho, ale je to jediný co mě napadlo :D

Tezemis
Příspěvky: 51
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Tezemis » stř 26. zář 2018 19:50:32

Ahoj Mílo, tak problém s google mapama vyřešen? 8-)

Míla
Příspěvky: 323
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pát 28. zář 2018 8:08:51

Ahoj,
je a není. Někdy se mapa načte, ale jen některé čtverce,někdy je to OK, ale včera např. nic.Zkouším změnit zoom, musím pracovat s tím, co jde.
Míla

Subterra
Příspěvky: 52
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » pát 28. zář 2018 9:42:49

a zkoušel jsi změnit API key?

Odpovědět