Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Subterra
Příspěvky: 23
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » čtv 15. bře 2018 20:53:07

Čau Mílo, mám pár dalších věcí :)
textura 2.jpg
a
textura.jpg
V přechozí aktualizaci jsem tam tenhle bug neměl,je to na výjezdu z Český Skalice směr Jaroměř. Máš to tam taky? Další věc Velká Jesenice ma název markeru Velká Jaesenice. Náchod zastávka celkem dost blbne na otevírání dveří, pokud zastavím u cedule (konec nástupiště), tak neotevřu dveře s R 949 (754+2xB+AB). Pak by se docela pro tvorbu scénářů hodilo rozmístit po trati portály,jelikoz teď tam nejsou skoro žádný (když nepočítám konce trate směr HK apod). A jeden dotaz ohledně rychlosti, na vjezdu do Police n.M. od Jaroměře před vjezdovým návěstidlem je snížení ze 75 na 70 a z druhý strany,když pojedu podle cedulí,tak tam je 80 až k tomu přechodu na 75. Bohužel jsem nedohledal video jak to tam je ve skutečnosti. Je tam 70 pouze z jedný strany (od Jaroměře) a nebo z druhý strany chybí předvěst pro 70 a rychlostník pro 70?

Tezemis
Příspěvky: 29
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Tezemis » ned 18. bře 2018 21:05:58

Tak přesně toto ve hře vidím taky a možná jsem to tam měl i předtím v aktualizaci.

Míla
Příspěvky: 296
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 19. bře 2018 16:14:16

Nazdar chlapi,
nic takového ani ve hře u České Skalice nemám. Portály, budou všude, už mě na ně upozornil jeden kolega a ne jen jeden.
A u Police nad Metují, je 75, potom 70 a těsně před stanicí u mostku je 80 až za tunel, kde je 60km/h. U té osmdesátky chybí směr Hronov rychlostník. Jinak předvěstník není třeba, pokud je snížená rychlost o 10 km/h včetně, nedává se! Nástupiště Náchod zastávka jsem už 2x měnil, nezastavuj těsně u konce nástupiště, je dost dlouhé pro tři vozejky, které ve scénáři jedou do Meziměstí. A potom si nebudou cestující stěžovat, že nemohli vystoupit. Velká Jaesenici spravím.
Míla
Přílohy
P4.jpg
P3.jpg
P2.jpg
P1.jpg

Pepe124
Příspěvky: 6
Registrován: sob 24. úno 2018 16:47:11

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Pepe124 » stř 28. bře 2018 19:07:42

Ahoj, mám malý problém a to že když jedu z Jaroměře přes Dvůr Králové tak přesně 800 metrů před Borovničkou mi hra spadne. Kdykoliv na čemkoliv, vždy ve stejném místě.. Je to jen u mě problém?

Subterra
Příspěvky: 23
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » stř 28. bře 2018 19:18:32

Pepe124 píše:
stř 28. bře 2018 19:07:42
Ahoj, mám malý problém a to že když jedu z Jaroměře přes Dvůr Králové tak přesně 800 metrů před Borovničkou mi hra spadne. Kdykoliv na čemkoliv, vždy ve stejném místě.. Je to jen u mě problém?
jo,mě například tahle trať nepadá nikde,akorát mi občas na chvíli vytuhne před příjezdem do Trutnova. Asi tam je nějaké nárazové načítání více objektů a tvoje PC to není schopno pobrat,zkus snížít detaily jestli to pomůže (na většině tratí to pomůže).

Pepe124
Příspěvky: 6
Registrován: sob 24. úno 2018 16:47:11

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Pepe124 » stř 28. bře 2018 19:26:40

Děkuji za rychlou odpověď, teď když vím že je to u mě tak to snad nějak vyřeším 😉
Edit: tak ať dělám co dělám tak Borovnička z obou stran ani náhodou, v editoru nespadne ale ve hře ano, nepomůžou ani detaily na minimum, reinstal. Je tam něco, co mi to shodí. Asi budu muset doufat že s další aktualizací se to spraví.. Takový krásný úsek a já ho nepojedu... Škoda :)

Míla
Příspěvky: 296
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 29. bře 2018 9:03:05

Zdravím vás pánové,
o Trutnovu jsem psal, když jsem vydával trať, zde je něco,( objekt) co zapříčiní chvilkové zaseknutí PC. Když se k tomu dostanu, zkusím " oholit" postupně krajinu kolem Trutnova a potom přidávat. Jinak to asi nepůjde. Borovnička, to slyším poprvé, nikdo zatím nic nepsal až ty. Je možné, že máš slabší PC? Nevím, ale když se podíváš v editoru na množství assetů, vidíš, že jich moc není. Je méně míst, kde překročím 800 a více objektů na čtverec.
Míla

Pepe124
Příspěvky: 6
Registrován: sob 24. úno 2018 16:47:11

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Pepe124 » čtv 29. bře 2018 10:22:42

Mám asus pro gaming z170, 16gb ram, 250 gb ssd, 1tb 7200ot, n- vidia 1050ti 4gb.
Dělalo to i na starém slabém pc, možná že mám chybu někde v Assets, myslím si že úplně všechno nemám.
Ještě to budu zkoušet, zkusím znovu všechny věci přeinstalovat a uvidíme. ;)
Jinak ten Trutnov mi jen tak poskočí a frčím dál. :)

Míla
Příspěvky: 296
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 29. bře 2018 15:42:02

Tak to máme +-PC stejné. Měl jsem před týdnem ještě starý PC, nyní mám nový. Když jsem pustil scénář na starém, ukazovalo to 16 - 28 FPS, teď 31 - 60. Jsem absolutně spokojený, jedu všude bez většího zádrhelu. Na Martinice se podívám.
Míla

Tezemis
Příspěvky: 29
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Tezemis » pát 30. bře 2018 17:21:52

Ahoj, teď se možná trochu zeptám tak trapně, ale jelikož se nemohu dočkat aktualizace, tak mi to nedá a musím :lol: . Chci se zeptat, jak to vypadá se stavbou na nové aktualizaci, kdy v rámci týdnu/měsíců bychom se mohli dočkat vydání? Díky za odpověď a nezlobte se, že se takhle ptám, ale ... mám nutkání projíždět elektriku na tak skvělé trati :D

Míla
Příspěvky: 296
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 31. bře 2018 16:41:35

Ahoj,
"zeptat se můžeš na cokoliv, já ti odpovím, na co budu chtít."
Trať chci vydat do 15.6.2018.( to proto, že nastanou prázdniny a co potom?) Vše záleží na tom, kdy bude hotová, čili natažená trolej nad novými úseky tj. Jaroměř- Hradec Králové včetně, HK - Týniště n.O. - Choceň. Tečka a kdy zde dokončím krajinu. Ještě musím opravit několik chyb, na které mě během měsíců upozorňujete. Tak držte palec.
Míla

Tezemis
Příspěvky: 29
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Tezemis » ned 01. dub 2018 11:54:06

Diky za info, držím palce a těším se :)

Subterra
Příspěvky: 23
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » ned 01. dub 2018 20:48:49

Mílo ve stanici Víchová nad Jizerou chybí platform marker

Maty Vlaky
Příspěvky: 21
Registrován: pát 22. pro 2017 16:35:42

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Maty Vlaky » pon 02. dub 2018 8:44:50

Subterra píše:
ned 01. dub 2018 20:48:49
Mílo ve stanici Víchová nad Jizerou chybí platform marker
Dobře. Vidím to tak, až budu dneska u PC, tak ti to tam udělám. V další aktualizaci to tam bude.

GamesBoxTV
Příspěvky: 2
Registrován: pon 02. dub 2018 8:36:07

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od GamesBoxTV » pon 02. dub 2018 8:44:50

Soubor se nedá stáhnout (přesněji soubor byl smazán) můžeš prosím poslat funkční link?

Míla
Příspěvky: 296
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 02. dub 2018 11:18:40

O tom už vím dlouho, někdo z vás mě na to zde upozorňoval.
Míla

Míla
Příspěvky: 296
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » úte 03. dub 2018 9:20:26

GamesBoxTV píše:
pon 02. dub 2018 8:44:50
Soubor se nedá stáhnout (přesněji soubor byl smazán) můžeš prosím poslat funkční link?
Ano, soubor byl smazán, protože nějaký chytrák ho umístil na Ulož to. Tam nemá co dělat. Link pro trať je zde v tomto vlákně na str.14.

Maty Vlaky
Příspěvky: 21
Registrován: pát 22. pro 2017 16:35:42

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Maty Vlaky » úte 03. dub 2018 18:06:53

Míla píše:
pon 02. dub 2018 11:18:40
O tom už vím dlouho, někdo z vás mě na to zde upozorňoval.
Míla
Mílo, ten kdo tě upozorňoval, jsem byl já :D

Míla
Příspěvky: 296
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » úte 03. dub 2018 18:18:06

Tak to vidíš Matěji, :lol: jak je svět malý, u sebe to mám již opravené, bude to i v aktualizaci.

Tezemis
Příspěvky: 29
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Tezemis » ned 08. dub 2018 22:24:44

Míla píše:
sob 31. bře 2018 16:41:35
Ahoj,
"zeptat se můžeš na cokoliv, já ti odpovím, na co budu chtít."
Trať chci vydat do 15.6.2018.( to proto, že nastanou prázdniny a co potom?) Vše záleží na tom, kdy bude hotová, čili natažená trolej nad novými úseky tj. Jaroměř- Hradec Králové včetně, HK - Týniště n.O. - Choceň. Tečka a kdy zde dokončím krajinu. Ještě musím opravit několik chyb, na které mě během měsíců upozorňujete. Tak držte palec.
Míla
Mílo, díky za odpověď, moc se těším, bude to určitě pecka 8-) . Jinak napadla mě taková věc, nepřemýšlel jsi o staničním hlášení, pokud to tam jde nějako dát? Ale myslím že jde, na youtube třeba HK nebo Týniště najdeš, to jen jestli náhodou jsi nad tímhle přemýšlel :).

Odpovědět