Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Honnzok
Příspěvky: 10
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Honnzok » ned 22. dub 2018 14:44:05

Děkuji za odpověď, zkusím projít Uložto a najít další objekty a instalnout a třeba se v nich objeví i tyto.

Když se tu řešily nějaké věci ohledně "chybek" nebo jak to nazvat. Ve směru Jaroměř - Stará Paka postrádám tabule před zastávkou. Mám je snad jen před Jaroměří zastávkou a před Kuksem. Před Žirečem, Borovnicí, Borovničkou a L. Olešnicí je nemám. Jestli bych mohl poprosit o kontrolu. Je ovšem opět možné, že my chybí nějaké objekty jak je vidět.

Míla
Příspěvky: 296
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 22. dub 2018 18:30:34

Také se snažím a našel jsem ji na straně 14!!!! je zde odkaz na stažení.
Míla, autor tratě

Míla
Příspěvky: 296
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 22. dub 2018 18:33:54

Ahoj, tak to ti chybí, u mně jsou všude až na Levínskou Olešnici, zde od Jaroměře není. A opět, cedule jsou z tratě 170 ZSR od Hekla.
Kde máš ty objekty, ve které složce?
Miíla

Danda
Příspěvky: 3
Registrován: úte 10. dub 2018 16:28:02

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Danda » ned 22. dub 2018 21:17:57

Míla píše:
sob 21. dub 2018 8:50:06
Danda píše:
čtv 19. dub 2018 16:19:34
Ahoj před pár dny jsem si stáhnul trat je nádherná a moc se mi libí ale neukazuje se tam nástupiště a koleje z Teplic do Adršpachu a na dalších místech.
S pozdravem Dan Vejvara
Ahoj,
nástupiště v Teplicích a dalších místech je z Úzkorozchodné trati 760mm od Romana a je odsud:https://pikku.msts.cz/railsim.html#update
koleje jsou od SADa z trati Altenburg Wildau v.3.12 odsud: https://www.railsimulator.net/wsif/inde ... au-v-3-11/
Míla
Ahoj.
Dík moc, ale já mám Úzkorozchodnou trať staženou a nic ale spíš jako perony na koridoru. Ty mi také chybí na trati 220 a na 230 nevíš náhodou kde to mohu stáhnout.
Dan V

Honnzok
Příspěvky: 10
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Honnzok » ned 22. dub 2018 23:03:13

Nevím co s tím, kdyby někoho napadlo, co je špatně budu rád. Budovu Jazernica zastávka jsem našel...
Přílohy
Jazernica.jpg

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 299
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » pon 23. dub 2018 8:48:46

Jenže správně by to mělo být v CS_Addon\Hekl\Jazernica.
Viz balík Hekl objekty 1.3 na Heklových stránkách. V readme se tam píše, že složka Hekl\* (mimo Raivehicles) se ruší a bude se používat jen CS_Addon\Hekl. Je to ale informace stará cca 3 roky...
Provizorně si chybějící Jazernicu můžeš nahradit přes Rw Tools.

Míla
Příspěvky: 296
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 23. dub 2018 11:00:45

Míla píše:
sob 21. dub 2018 8:55:03
KaMat píše:
pát 20. dub 2018 18:36:23
Není třeba mít ty objekty zaškrtnuté. Navíc, pokud tvou trať stáhne a otevře editor, tak to zaškrtnuté mít bude, jelikož jsi to měl zaškrtnuté ty :)
Co jsem si všiml, tak Hekl udělal u objektů nějakou změnu a někdo má nejspíš starou/novou verzi. Někomu se zobrazí, někomu ne.
A jaké je tedy resumé ?
U mně jsou Heklovy objekty zde: Assets\CS_addon\Hekl.
Míla
Tady ti to píši, musíš číst! A ty máš objekty ve špatné složce.
Míla

Míla
Příspěvky: 296
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 23. dub 2018 11:04:56

Danda píše:
ned 22. dub 2018 21:17:57
Míla píše:
sob 21. dub 2018 8:50:06
Danda píše:
čtv 19. dub 2018 16:19:34
Ahoj před pár dny jsem si stáhnul trat je nádherná a moc se mi libí ale neukazuje se tam nástupiště a koleje z Teplic do Adršpachu a na dalších místech.
S pozdravem Dan Vejvara
Ahoj,
nástupiště v Teplicích a dalších místech je z Úzkorozchodné trati 760mm od Romana a je odsud:https://pikku.msts.cz/railsim.html#update
koleje jsou od SADa z trati Altenburg Wildau v.3.12 odsud: https://www.railsimulator.net/wsif/inde ... au-v-3-11/
Míla
Ahoj.
Dík moc, ale já mám Úzkorozchodnou trať staženou a nic ale spíš jako perony na koridoru. Ty mi také chybí na trati 220 a na 230 nevíš náhodou kde to mohu stáhnout.
Dan V
Tomu nerozumím, co tím chceš říct? Co ti tedy chybí?
Míla

Brtnik
Příspěvky: 31
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Brtnik » úte 24. dub 2018 14:54:21

Subterra píše:
sob 21. dub 2018 10:54:57
tak jsem se konečně dokopal a dal dohromady ten slibovaný balík scénářů...

Mn83371 3.dil 45min Červený Kostelec - Jaroměř
Ovšem ten plecháč :shock: na osobáku v Jaroměři je bomba..... ( + chyba ve Skalici ) ;)

Subterra
Příspěvky: 23
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » úte 24. dub 2018 16:45:02

Brtnik píše:
úte 24. dub 2018 14:54:21
Subterra píše:
sob 21. dub 2018 10:54:57
tak jsem se konečně dokopal a dal dohromady ten slibovaný balík scénářů...

Mn83371 3.dil 45min Červený Kostelec - Jaroměř
Ovšem ten plecháč :shock: na osobáku v Jaroměři je bomba..... ( + chyba ve Skalici ) ;)
Můžeš si tam místo něj dát pantera, když ti tam tak vadí. A když už chceš upozorňovat na chyby,tak konkrétně a ne nějakým výkřikem do tmy typu "máš tam chybu" "nefunguje" apod. což o údajný chybě neřekne vůbec nic.

Honnzok
Příspěvky: 10
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Honnzok » čtv 26. dub 2018 15:37:23

sasule píše:
pon 23. dub 2018 8:48:46
Jenže správně by to mělo být v CS_Addon\Hekl\Jazernica.
Viz balík Hekl objekty 1.3 na Heklových stránkách. V readme se tam píše, že složka Hekl\* (mimo Raivehicles) se ruší a bude se používat jen CS_Addon\Hekl. Je to ale informace stará cca 3 roky...
Provizorně si chybějící Jazernicu můžeš nahradit přes Rw Tools.
Jenže tam ji mám taky viz....
Jazernica 2.jpg

Míla
Příspěvky: 296
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pát 27. dub 2018 10:11:01

Ano, teď už je to v pořádku, ve správné složce.
Míla

klikprachy
Příspěvky: 1
Registrován: sob 28. dub 2018 16:33:14

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od klikprachy » sob 28. dub 2018 16:34:24

prosím o radu chybí mi koleje jaroměř - stará paka nevíte proč?

Míla
Příspěvky: 296
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 29. dub 2018 8:59:28

Pokud máš staženou trať z tohoto vlákna str. 14, měl bys mít koleje všude. V tomto úseku jsou položeny koleje SZDC pod názvem Mil_beton_03,01 nebo Mil_drevo_01 atd.Koleje jsou pod jedním pravidlem, čili je dost divné, že zde tyto nejsou. Všechny jsou ve složce Assets\CS_addon\Milva\Railworks\Track.
Potom ještě používám koleje od SADa, ale tyto zřejmě máš, o nich nepíšeš. Pošli z tohoto úseku pár screenů!
Míla

Tezemis
Příspěvky: 29
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Tezemis » ned 29. dub 2018 12:11:07

Ahoj Milo, koukal jsem ze nedavno Roman vydal jejo trať Poděbrady - HK. V této trati ma originalni budovu stanice HK tak me napadlo, jestli by jsi se ho nemohl zeptat a pridal ji do sve pripravovane aktualizace kde HK je. Pokud teda ji tam uz nemas :D Diky za odpoved :)

Míla
Příspěvky: 296
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 29. dub 2018 16:11:26

Ahoj,
ne, tuto trať nemám, kde se dá stáhnout?
O originální model budovy ho požádám, bylo by fajn tuto budovu mít, díky za tip.
Míla

Subterra
Příspěvky: 23
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » ned 29. dub 2018 17:12:56

Míla píše:
ned 29. dub 2018 16:11:26
Ahoj,
ne, tuto trať nemám, kde se dá stáhnout?
O originální model budovy ho požádám, bylo by fajn tuto budovu mít, díky za tip.
Míla
tady máš link https://forum.msts.cz/subdom/forum/inde ... eads/5544/ ;)

Tezemis
Příspěvky: 29
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Tezemis » ned 29. dub 2018 19:24:36

Jasny :) jinak tech objektu z HK je tam vice jako napriklad hotel Cernigov atd., bylo by to super :)

vojtas06cz
Příspěvky: 22
Registrován: ned 07. čer 2015 12:04:53

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od vojtas06cz » pon 30. dub 2018 13:26:06

Díky za upozornění na novou trať, vůbec nevím že vyšla 020-tka. :)

Dobryno
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 07. čer 2018 8:54:38

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Dobryno » čtv 07. čer 2018 9:00:22

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat v souvislosti s připravovanou aktualizací, zda-li se na ni pracuje a můžeme se na ni těšit?
Děkuji.

Odpovědět