Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
krovakos
Příspěvky: 14
Registrován: pon 04. úno 2013 22:35:35

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od krovakos » čtv 15. úno 2018 23:15:29

I když už by nepřibyl ani kilometr, je to skvělý projekt! Ale já bych si to dal až do Chocně! :D Tam nasednout na PBO do Třebové, pak přes Zábřeh do Olomouce....to už je poježděníčko! 8-) Ale jak říkám. Už teď je to super! Pociťuji podobnou euforii jako před lety, když pan Šemora začal rozjíždět tehdy drobnost v podobě Adamov - Blansko do MSTS a pak se z toho vyvinulo šílenství na tisíce km a inspirovalo spousty dalších k tvorbě. Je to skvělé, že to nadšení nemizí a pořád jsou lidi, které to baví i v Railworks. Za koncové uživatele moc díky, hodně sil!

Lenov_cze
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 10. srp 2017 12:46:26

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Lenov_cze » pát 16. úno 2018 14:22:13

Zdravím. :-) Měl bych dotaz, jestli někdo nevíte, jaká je použita voda na řece Jizera, která na mapě začíná v Rokytnice nad Jizerou. :D Děkuji předem za odpověď. :-)

Míla
Příspěvky: 302
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 17. úno 2018 16:40:14

Nazdar,
zde jsem použil řeku z placeného addonu Mnichov Ausburg a to v editoru pod názvem MA River 10m. Stále upozorňuji, že u této tratě je třeba mít placený addon Mnichov Ausburg a Mnichov Garmish.
Míla

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 302
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » sob 17. úno 2018 18:18:23

Milane,
v případě potřeby můžeme zkusit vyměnit za řeku od Hekla. Jen je otázka, zda mají oba druhy řek stejně umístěný pivot bod. Pokud ano, tak je výměna jednoduchá záležitost.

Maty Vlaky
Příspěvky: 25
Registrován: pát 22. pro 2017 16:35:42

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Maty Vlaky » stř 21. úno 2018 16:34:07

krovakos píše:I když už by nepřibyl ani kilometr, je to skvělý projekt! Ale já bych si to dal až do Chocně! :D Tam nasednout na PBO do Třebové, pak přes Zábřeh do Olomouce....to už je poježděníčko! 8-) Ale jak říkám. Už teď je to super! Pociťuji podobnou euforii jako před lety, když pan Šemora začal rozjíždět tehdy drobnost v podobě Adamov - Blansko do MSTS a pak se z toho vyvinulo šílenství na tisíce km a inspirovalo spousty dalších k tvorbě. Je to skvělé, že to nadšení nemizí a pořád jsou lidi, které to baví i v Railworks. Za koncové uživatele moc díky, hodně sil!
Už si uhodnul, kam to s Mílou uděláme :D :D Do Chocně a ještě někam, říkat to ale už nebudu :-)

Pepe124
Příspěvky: 6
Registrován: sob 24. úno 2018 16:47:11

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Pepe124 » sob 24. úno 2018 16:52:54

Ahoj, je to úžasná trať a nemůžu se dočkat dalších rozšíření. Obdivuju autory že dokáží sedět dlouhé hodiny u pc.
Mám tam ale malý problém s počasím, i když mám ve scénáři zimu, na trati je pořád léto musím vždy spustit jinou trať se zimou a pak ji mám i na kladském pomezí, nemá někdo nápad čím to může být?

jinx
Příspěvky: 2
Registrován: pát 09. úno 2018 16:48:47

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od jinx » sob 24. úno 2018 21:27:55

Tak to je super, jsem hodne zvedav na dalsi aktualizaci ;)

Filip Havel
Příspěvky: 2
Registrován: stř 20. říj 2010 22:02:52
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Filip Havel » úte 27. úno 2018 0:07:08

Stáhl jsem si novou verzi (zaplatil potřebné add-ony, postahoval vše přesně podle readme) a stáhl pár dostupných aktivit, ale ani jedna mi nefunguje, resp. jedna ano - Sp 1750, ale ha mi spadne po zastavení v Rychnovku. Mořím se s tím už několik dní. Je nějaká možnost projet se i po nejnovější verzi tratě "Quick Drive"? Ve starších verzích tratě to šlo. Tato možnost mi velmi chybí.

Míla
Příspěvky: 302
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » úte 27. úno 2018 8:34:03

Filip Havel píše:Stáhl jsem si novou verzi (zaplatil potřebné add-ony, postahoval vše přesně podle readme) a stáhl pár dostupných aktivit, ale ani jedna mi nefunguje, resp. jedna ano - Sp 1750, ale ha mi spadne po zastavení v Rychnovku. Mořím se s tím už několik dní. Je nějaká možnost projet se i po nejnovější verzi tratě "Quick Drive"? Ve starších verzích tratě to šlo. Tato možnost mi velmi chybí.
Obávám se, že ne. Pro "Quick Drive" nejsou momentálně vytvořeny scénáře. Původní nemohou fungovat, jelikož se mezi tím hýbalo s kolejemi.
I když trať A_ Kladské pomezí je momentálně kolejově nejdelší, bohužel se nenašel zatím žádný tvůrce, který by vytvořil scénáře pro různé úseky.. Je to škoda, stavím trať proto, aby se mohl každý projet jako ve skutečnosti. Ne však každý umí scénáře vytvořit. Mohu doufat, že se vše obrátí k dobrému.
Ale proč nefunguje zbytek ostatních, to musí napsat ti, kteří je vytvořily.
Míla

honzanek cz
Příspěvky: 1
Registrován: stř 28. úno 2018 20:21:48

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od honzanek cz » stř 28. úno 2018 20:32:59

trať Altenburg-Wildau mám staženou ale chybí mi ve Václavicích koleje kde je stáhnu?

Subterra
Příspěvky: 24
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » sob 03. bře 2018 17:26:03

Míla píše: Obávám se, že ne. Pro "Quick Drive" nejsou momentálně vytvořeny scénáře. Původní nemohou fungovat, jelikož se mezi tím hýbalo s kolejemi.
I když trať A_ Kladské pomezí je momentálně kolejově nejdelší, bohužel se nenašel zatím žádný tvůrce, který by vytvořil scénáře pro různé úseky.. Je to škoda, stavím trať proto, aby se mohl každý projet jako ve skutečnosti. Ne však každý umí scénáře vytvořit. Mohu doufat, že se vše obrátí k dobrému.
Ale proč nefunguje zbytek ostatních, to musí napsat ti, kteří je vytvořily.
Míla
Já mám scénáři zmapovanou skoro celou trať,chybí mi pouze Trutnov - Jaroměř a Trutnov - Vrchlabí. Kdyby byl zájem tak bych je mohl někam upnout :) Samozřejmě bych je musel všechny zrevidovat, aby byly funkční a doplnit nějaké popisky atd. Scénáře jsou všechny založené na GVD 2017.

Míla
Příspěvky: 302
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 04. bře 2018 9:59:58

Ve Václavicích jsou moje koleje Mil_kolej_drevo_04, proč je tam nemáš, nevím.Zkusím to zjistit. Pošli screen!
Míla

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 302
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » ned 04. bře 2018 11:14:46

Subterra píše: Já mám scénáři zmapovanou skoro celou trať,chybí mi pouze Trutnov - Jaroměř a Trutnov - Vrchlabí. Kdyby byl zájem tak bych je mohl někam upnout :) Samozřejmě bych je musel všechny zrevidovat, aby byly funkční a doplnit nějaké popisky atd. Scénáře jsou všechny založené na GVD 2017.
Určitě to pošli ;-) Já se o něco pokoušel, ale po týdnu boje jsem to tak trochu vzdal...

Subterra
Příspěvky: 24
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » ned 04. bře 2018 16:05:32

sasule píše:
Subterra píše: Já mám scénáři zmapovanou skoro celou trať,chybí mi pouze Trutnov - Jaroměř a Trutnov - Vrchlabí. Kdyby byl zájem tak bych je mohl někam upnout :) Samozřejmě bych je musel všechny zrevidovat, aby byly funkční a doplnit nějaké popisky atd. Scénáře jsou všechny založené na GVD 2017.
Určitě to pošli ;-) Já se o něco pokoušel, ale po týdnu boje jsem to tak trochu vzdal...
ok,tak já je zreviduju aby byly funkční a pak sem hodim link :)

dalibor
Příspěvky: 1
Registrován: stř 07. bře 2018 18:29:48

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od dalibor » stř 07. bře 2018 18:36:37

ten odkaz je smazán a tak se ptám jestli jse ta tra´t dá někde stáhnout

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 302
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » čtv 08. bře 2018 2:22:23

Odkaz na stažení tratě smazán není.
Je na (toho času) 14. stránce: http://railsimulator.simtrains.eu/viewt ... 260#p26422.

Subterra
Příspěvky: 24
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » čtv 08. bře 2018 10:04:34

Mílo včera jsem jel jeden scénář se sólo 854 a mám 2 připomínky k trati. Ve stanici Rtyně v podkrkonoší zastávka mi nešli nabrat cestující na začátku perónu,tzn že konec jsem měl kousek za přejezdem, šlo mi to až když jsem víceméně zastavil na konci u cedule. A druhá věc je tunel za Suchovršicemi,ve dne se neztmaví kabinu a v noci v něm "nefungují" světla,tzn že je tam tma jak v p***** ikdyž mám zapnutý dálkový světla. A možná jedna věc,na příjezdu do Jaroměře,v okolí toho přejezdu, jsou troleje mimo úchyty,některé sloupy jsou viditělně zdvojeny a u něktěrých sloupů je viditelně utnutá zdvojená trolej a vedle ní vede další normálně dál,která je ovšem mimo úchyty sloupu. Kdyby eště na něco narazil tak napíšu ;)

Míla
Příspěvky: 302
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 08. bře 2018 16:05:31

Ve Rtyni zastávce se na peron podívám, ale když nezastavíš na správném místě, cestující nenastupují. Chce ti zajet na zastávkách až k ceduli Konec nástupiště. Tunely neumím ztmavit. Je na to nástroj, se kterým pracovat neumím. Nikdo není dokonalý. Tak to projeď a je to.V Jaroměři se podívám, myslíš na zhlaví směr Hradec Králové? Pokud ano, nezoufej, vydrž chvíli a bude to spravené až vydám aktualizaci.
Míla

Subterra
Příspěvky: 24
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » čtv 08. bře 2018 17:23:06

Míla píše:Ve Rtyni zastávce se na peron podívám, ale když nezastavíš na správném místě, cestující nenastupují. Chce ti zajet na zastávkách až k ceduli Konec nástupiště. Tunely neumím ztmavit. Je na to nástroj, se kterým pracovat neumím. Nikdo není dokonalý. Tak to projeď a je to.V Jaroměři se podívám, myslíš na zhlaví směr Hradec Králové? Pokud ano, nezoufej, vydrž chvíli a bude to spravené až vydám aktualizaci.
Míla
Však v poho, pouze píšu co mi "padlo do oka" :) tady jsou screeny z té Jaroměře:
dráty 1.jpg
dráty 1
dráty 2.jpg
dráty 2
sloupy.jpg
sloupy

Míla
Příspěvky: 302
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pát 09. bře 2018 10:29:18

Ano, vidím to, při další aktualizaci bude vše OK.
Míla

Odpovědět