Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
JardaS
Příspěvky: 15
Registrován: pon 24. dub 2017 9:50:11

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od JardaS » čtv 25. říj 2018 7:34:40

JardaS píše:
stř 24. říj 2018 13:08:45
Michal píše:
stř 24. říj 2018 12:29:45
Včera jsem posílal Mílovi jeden log a tam ještě bylo:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\SZDC_TV_AUTO OLD\SZDC_TV_br_sl_04_10m.bin (Scenery Item) on tile -000019-000011.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\SZDC_TV_AUTO OLD\SZDC_TV_br_sl_04_25m.bin (Scenery Item) on tile -000019-000011.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\SZDC_TV_AUTO OLD\SZDC_TV_br_sl_04_35m_1S.bin (Scenery Item) on tile -000015-000007.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\SZDC_TV_AUTO OLD\SZDC_TV_br_st_02.bin (Scenery Item) on tile -000014-000006.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\SZDC_TV_AUTO OLD\SZDC_TV_br_st_5k_1S_02.bin (Scenery Item) on tile -000015-000007.bin
Podívám se na to.
Děkuji za upozornění.
Dobrý den.
Jestli jste někde narazil na viditelnou bílou flašku, udělejte screen a pošlete. Špatně se mě to ve čtverci vyhledává, ale pokud není viditelná, tak to ničemu nevadí. Dle mého, žádné TV nechybí.

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 25. říj 2018 9:07:47

Roman píše:
stř 24. říj 2018 20:04:46
Litice nad Orlicí.
Návěstidlo L1 má být skupinové, společné pro 1. a 2. sk. Níže současný stav, kdy se z první koleje odjíždí proti stůj.

Obrázek

Jelikož odjezd z druhé koleje je v prostředí simulátoru nepravděpodobný (i model koleje je umístěn s rezavou hlavou jako kolej nepojížděná), doporučuji přesunout nultý link na první kolej, ihned za konec nástupiště, kde je v reále umístěn námezník s koncem vlakové cesty (ten tam také chybí) a doplnit správné ID SVP4
Viz níže.
Obrázek

Řešeních je samozřejmě daleko více, ale toto je nejjednodušší a postačující.

A v tunel za stanicí nevidím nic ani když zapnu všechny reflektory co jsou k dispozici :D.

Edit: Jo a to návěstidlo L1 má být dle plánku stanice pouze dvou světlové, stůj a volno.
Návěstidlo je opravené, link na správném místě i námezník. Díky za radu.Tunel je od Josef72 Tunel3 a portál též. Nerozumím, že nic nevidíš...
Míla

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 25. říj 2018 9:14:22

Brtnik píše:
stř 24. říj 2018 23:03:48
Zdravím,dneska jsem něco pojezdil na Kladském pomezí a musím říct,že je uděláno hódně práce,dobře to vypadá,poznávám to všechno.
Mám dotaz,v Týništi zmizelo nástupiště,které před aktualizací jistojistě bylo,je to to prostřední,oválné.Bylo měněno za jiné?
díky brtnik
Ahoj,
pravda je, že se objekty přesouvaly a sjednocovaly, ale toto nástupiště ne. Nástupiště je sice na zakázku od Vlastíka pro mne, ale je směřované do CZ_objects\CD_addon\Scenery\Platform. A tato složka je součástí aktualizace 6. Je v balíčku - doplňky k trati. Nakopíroval jsi vše? I tento addon?
Míla

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 375
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Michal » čtv 25. říj 2018 9:18:33

JardaS píše:
čtv 25. říj 2018 7:34:40
Dobrý den.
Jestli jste někde narazil na viditelnou bílou flašku, udělejte screen a pošlete. Špatně se mě to ve čtverci vyhledává, ale pokud není viditelná, tak to ničemu nevadí. Dle mého, žádné TV nechybí.
Já to nekontroloval. Ani ten log není můj. Jen jsem pomáhal kamarádovi řešit chybějící objekty. Pokud nikde nic viditelně nechybí, tak bych doporučoval odstranit záznam z příslušného souboru čtverce, ať to nehází zbytečně chyby.

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 25. říj 2018 9:32:04

Brtnik píše:
stř 24. říj 2018 23:41:56
A ještě mám v kolejích ve větších stanicích ve zhlavích i kolem vyhýbek flašky,co se tam přidávalo a kde to seženu?
díky brtnik
Díval jsem se v Jaroměři, našel dvě flašky, byly to původní námezníky, ale jinak nic nevidím.
Najeď v editoru co nejblíže nad objekt, klikni dvakrát levým a vpravo na monitoru vyjede tabulka, kde je napsán název objektu. Tak to sem napiš.
A ve kterých větších stanicích jsi to viděl? Konkrétně?
A udělám, to co píšeš Michale, odstraním záznam z příslušného souboru čtverce.
Míla

Brtnik
Příspěvky: 47
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Brtnik » čtv 25. říj 2018 10:52:08

Ahoj,díky za radu,je opraveno.Samozřejmě,že jsem doplňky instaloval.Při kopírování se ale musela asi stát chyba,teď jsem to tam hodil znova,dal "přepsat vše" a už nástupiště funguje a i flašky zmizely.Je to OK.
Měl bych ještě jeden smělý dotaz(když už tady prudím),třeba v Týništi,Trutnov střed a i v Jaroměři mě chybí vysoké budovy hradla,v Jaroměři je to st1.Postahoval jsem co šlo,ale asi mě něco uteklo(hloupého trkni).... díky brtnik

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 25. říj 2018 11:54:53

Brtnik píše:
čtv 25. říj 2018 10:52:08
Ahoj,díky za radu,je opraveno.Samozřejmě,že jsem doplňky instaloval.Při kopírování se ale musela asi stát chyba,teď jsem to tam hodil znova,dal "přepsat vše" a už nástupiště funguje a i flašky zmizely.Je to OK.
Měl bych ještě jeden smělý dotaz(když už tady prudím),třeba v Týništi,Trutnov střed a i v Jaroměři mě chybí vysoké budovy hradla,v Jaroměři je to st1.Postahoval jsem co šlo,ale asi mě něco uteklo(hloupého trkni).... díky brtnik
Brtníku, brtníku, ty zde šíříš poplašnou zprávu. A proč už nespíš? :) No, o nic nejde, hlavně, že se to vysvětlilo.
Co se týká stavědla, tak je to stavědlo toto: VO_stavedlo.xml od Roman72 SZDC\Station\Stavedla\VO_stavedlo..Složka je v Assets\Roman72. V Týništi nad Orlicí je stavědlo totéž a stavědlo Hanušovice např.
Míla

Brtnik
Příspěvky: 47
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Brtnik » čtv 25. říj 2018 14:14:11

...tak v Roman72\SZDC\Station\ jsem složku Stavědla neměl! Ale sehnal jsem,doplnil a hradla stojí. Díky za rady brtnik
p.s. ...nespím,teprvá nabírám tukové zásoby na zimu.... ...až mě uvidí dochtor,tak ho klepne.... :-) :-) :-)

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 25. říj 2018 14:53:58

Tak tomu říkám správný přístup. :D Ať se daří.
Míla

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pát 26. říj 2018 8:22:04

Při vydání aktualizace jsem se ptal: Napadlo vás někdy, kolik říček, řek a potoků protéká mapou A_Kladské pomezí? Tipněte si! 10, 16 či 20 nebo 23??
Zkuste si tipnout ze zajímavosti ať víte přes co jezdíte, čí kolem kolika toků jedete?
Míla

Pepe124
Příspěvky: 18
Registrován: sob 24. úno 2018 16:47:11

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Pepe124 » pát 26. říj 2018 12:20:13

Já bych řekl že 20 určitě.. ;)
Měl bych ještě otázku..... Neví někdo čím to může být když mi to při tvorbě scénáře (i jednoduchého) pořád padá?

Subterra
Příspěvky: 87
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » sob 27. říj 2018 19:32:19

Čau Mílo. Dneska jsem projížděl svůj R 949, tak jenom pár postřehů z cesty: na vjezdu do Jaroměře (od HK) mám výstrahu, cesta je samozřejmě volná (přímo) a na dalším navěstidle je volno. Dále pak křižování v České Skalici (to bude možná bug hry), po příjezdu protijedoucího vlaku se nepřestaví návěstidla na volno (přímo), pouze na prvním od nástupiště je opakovaná výstraha a na odjezdovém (skupinovém?) je stůj a nereaguje ani na TAB, sice to teda napíše, že průjezd povolen, ale stále je tam stůj. Pak na příjezdu do Starkoče mám cestu postavou přímo,ale na předvěsti výstrahu a na vjezdovém stůj, po použití TAB se vjezdové správně přepne do polohy volno.

Jack.Grave
Příspěvky: 66
Registrován: úte 02. bře 2010 4:51:40
Bydliště: Praha

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Jack.Grave » sob 27. říj 2018 20:47:21

Zdravím panstvo v poslední verzi Kladského pomezí mi chybí tyto Assets a nemůžu je najít (google fu mne sklamalo):

C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\RailWorks\Assets\JAW\addonp\Scenery\Clutter\breklo.bin

C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\TratoveObjekty\NavestiEP\EPStahovackaPodminena.bin

C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CZ_objects\CD_Addon\Scenery\Track_objects3\CD_Rekuperace_povolena.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CZ_objects\CD_Addon\Scenery\Track_objects3\CD_Zakaz_rekuperace.bin

Hádám že poslední 2 jsou od Vlasty. JG
"Grau, teurer Freund, ist alle Theorie" J.W Goethe

Pepe124
Příspěvky: 18
Registrován: sob 24. úno 2018 16:47:11

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Pepe124 » sob 27. říj 2018 21:04:53

Mílo ten bug na výjezdu z České Skalice, jak psal na straně 20 Subtera, je pořád a v Hradci v té hale, kolej 307b, není kolej spojená. A teď jsem zjistil že mezi Rtyněma je jakási značka.. Taková ta červená šipka do země.. :)

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 28. říj 2018 7:48:27

Pepe124 píše:
pát 26. říj 2018 12:20:13
Já bych řekl že 20 určitě.. ;)
Měl bych ještě otázku..... Neví někdo čím to může být když mi to při tvorbě scénáře (i jednoduchého) pořád padá?
Čekal jsem, že se vás ozve víc, nevadí, potoků a řek je celkem 23!
Mě také padá hra, když chci např. opravit scénář u 32 bit.Hra se kousne a konec. Bohužel, včera jsem zjistil, že když jsem scénář opravil na 64 bit, rozhodil jsem cca 20 návěstidel, u některých chyběl 0 link, u některých zase linky do kolejí.A to je dost špatné při tvorbě scénářů. U mě to tak je.

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 28. říj 2018 8:05:28

Subterra píše:
sob 27. říj 2018 19:32:19
Čau Mílo. Dneska jsem projížděl svůj R 949, tak jenom pár postřehů z cesty: na vjezdu do Jaroměře (od HK) mám výstrahu, cesta je samozřejmě volná (přímo) a na dalším navěstidle je volno. Dále pak křižování v České Skalici (to bude možná bug hry), po příjezdu protijedoucího vlaku se nepřestaví návěstidla na volno (přímo), pouze na prvním od nástupiště je opakovaná výstraha a na odjezdovém (skupinovém?) je stůj a nereaguje ani na TAB, sice to teda napíše, že průjezd povolen, ale stále je tam stůj. Pak na příjezdu do Starkoče mám cestu postavou přímo,ale na předvěsti výstrahu a na vjezdovém stůj, po použití TAB se vjezdové správně přepne do polohy volno.
Ahoj, Jaroměř jsem opravil,Českou Skalici též, alespoň doufám, že to bylo ono, pošli mě, prosím, ten scénář, nevím, proč ve Starkoči je na stůj. Potřebuji to vyzkoušet.
Míla

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 28. říj 2018 8:18:56

Pepe124 píše:
sob 27. říj 2018 21:04:53
Mílo ten bug na výjezdu z České Skalice, jak psal na straně 20 Subtera, je pořád a v Hradci v té hale, kolej 307b, není kolej spojená. A teď jsem zjistil že mezi Rtyněma je jakási značka.. Taková ta červená šipka do země.. :)
Chlapi, u mně bug není, proč to hra dělá, nevím.Jestli někdo z vás zkušených stavitelů zná odpověď, tak to vysvětlete.
V Hradci Králové kolej svařena, četa nastoupila hned, jak jsem jí to řekl. Červená šipka u Rtyně v Podkrkonoší odstraněna, byla to pomocná vlaječka, která se používá při stavbě tratě.

Subterra
Příspěvky: 87
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » ned 28. říj 2018 8:22:35

Míla píše:
ned 28. říj 2018 8:05:28
Subterra píše:
sob 27. říj 2018 19:32:19
Čau Mílo. Dneska jsem projížděl svůj R 949, tak jenom pár postřehů z cesty: na vjezdu do Jaroměře (od HK) mám výstrahu, cesta je samozřejmě volná (přímo) a na dalším navěstidle je volno. Dále pak křižování v České Skalici (to bude možná bug hry), po příjezdu protijedoucího vlaku se nepřestaví návěstidla na volno (přímo), pouze na prvním od nástupiště je opakovaná výstraha a na odjezdovém (skupinovém?) je stůj a nereaguje ani na TAB, sice to teda napíše, že průjezd povolen, ale stále je tam stůj. Pak na příjezdu do Starkoče mám cestu postavou přímo,ale na předvěsti výstrahu a na vjezdovém stůj, po použití TAB se vjezdové správně přepne do polohy volno.
Ahoj, Jaroměř jsem opravil,Českou Skalici též, alespoň doufám, že to bylo ono, pošli mě, prosím, ten scénář, nevím, proč ve Starkoči je na stůj. Potřebuji to vyzkoušet.
Míla
Tady je, můžeš zkoušet :D chtěl jsem ho jestě svázat na R 949 co mám na 020, ale bohužel ta funkce nefunguje... :roll:

https://uloz.to/!S1555kZfzAVu/r949-rar

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 28. říj 2018 8:30:11

Subterra píše:
ned 28. říj 2018 8:22:35
Míla píše:
ned 28. říj 2018 8:05:28
Subterra píše:
sob 27. říj 2018 19:32:19
Čau Mílo. Dneska jsem projížděl svůj R 949, tak jenom pár postřehů z cesty: na vjezdu do Jaroměře (od HK) mám výstrahu, cesta je samozřejmě volná (přímo) a na dalším navěstidle je volno. Dále pak křižování v České Skalici (to bude možná bug hry), po příjezdu protijedoucího vlaku se nepřestaví návěstidla na volno (přímo), pouze na prvním od nástupiště je opakovaná výstraha a na odjezdovém (skupinovém?) je stůj a nereaguje ani na TAB, sice to teda napíše, že průjezd povolen, ale stále je tam stůj. Pak na příjezdu do Starkoče mám cestu postavou přímo,ale na předvěsti výstrahu a na vjezdovém stůj, po použití TAB se vjezdové správně přepne do polohy volno.
Ahoj, Jaroměř jsem opravil,Českou Skalici též, alespoň doufám, že to bylo ono, pošli mě, prosím, ten scénář, nevím, proč ve Starkoči je na stůj. Potřebuji to vyzkoušet.
Míla
Tady je, můžeš zkoušet :D chtěl jsem ho jestě svázat na R 949 co mám na 020, ale bohužel ta funkce nefunguje... :roll:

https://uloz.to/!S1555kZfzAVu/r949-rar
Fajn, vyzkouším a napíši.

Míla
Příspěvky: 398
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 28. říj 2018 9:30:24

Míla píše:
ned 28. říj 2018 8:30:11
Subterra píše:
ned 28. říj 2018 8:22:35
Míla píše:
ned 28. říj 2018 8:05:28


Ahoj, Jaroměř jsem opravil,Českou Skalici též, alespoň doufám, že to bylo ono, pošli mě, prosím, ten scénář, nevím, proč ve Starkoči je na stůj. Potřebuji to vyzkoušet.
Míla
Tady je, můžeš zkoušet :D chtěl jsem ho jestě svázat na R 949 co mám na 020, ale bohužel ta funkce nefunguje... :roll:

https://uloz.to/!S1555kZfzAVu/r949-rar
Fajn, vyzkouším a napíši.
Vyzkoušel jsem R 949 a k návěstidlu v České Skalici, je stále na stůj, ne Tab nereaguje a jelikož není na volno, nemůže předat zprávu dalšímu návěstidlu, což je vjezd do Starkoče a tudíž je také na stůj. Návěstidla jsou mezi sebou provázaná, čili je logické stůj i ve Starkoči. Toto ale budeme muset řešit se Sašou, tvůrcem návěstidel.Anebo je problém u mne a já ho nevidím.
Míla

Odpovědět