Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Připravované nebo vydané tratě do RS
Echineo
Příspěvky: 78
Registrován: pon 28. lis 2016 18:49:41
Bydliště: Poprad, Slovensko

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Echineo » pát 28. črc 2017 20:40:48

Kal000px píše:Jasný, je to postavený na základě heklovy tratě, ale mám za to, že ta bere českej tertex
A ja mám zase za to, že sa obaja mýlite ;) skontrolujte si blueprinty a nehovorte tu také kraviny

Uživatelský avatar
Kal000px
Příspěvky: 637
Registrován: sob 16. srp 2014 15:14:03

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Kal000px » pát 28. črc 2017 20:48:07

Jo, tak to bere TerTex od Hekla, takže potřebuješ ZSR170
Jede jede mašinka..

Echineo
Příspěvky: 78
Registrován: pon 28. lis 2016 18:49:41
Bydliště: Poprad, Slovensko

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Echineo » pát 28. črc 2017 20:50:49

Navrhujem prechádzajúce príspevky premazať aby to nebolo veľmi zmätočné :?

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 363
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Michal » sob 29. črc 2017 9:28:44

Aha, to je to klonování stejných objektů pro různé autory. Ať žije bordel... :roll:

Echineo
Příspěvky: 78
Registrován: pon 28. lis 2016 18:49:41
Bydliště: Poprad, Slovensko

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Echineo » sob 29. črc 2017 10:52:37

Michal píše:Aha, to je to klonování stejných objektů pro různé autory. Ať žije bordel... :roll:
Ja si myslím, že to nie je podstatné. Zaberá to pár MB a navyše sa trať o dosť rýchlejšie načíta keď má všetko v 1 priečinku. :)

CRR144
Příspěvky: 150
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od CRR144 » sob 29. črc 2017 11:14:39

Problem to je, len mu zatial nerozumies.

Uživatelský avatar
Kal000px
Příspěvky: 637
Registrován: sob 16. srp 2014 15:14:03

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Kal000px » sob 29. črc 2017 12:01:02

Ackoliv pro me Roman kopíroval koleje - Kal_ a 221_, tak si myslim, ze je to zbytecny, ze by to stacilo jen jednou.. ale korunku tomu dodal KaMat, kdyz si takhle duplikoval snad kazdy objekt použity v jeho trati..a pak se clovek diví, ze jeho hra ma 200 GB
Jede jede mašinka..

Echineo
Příspěvky: 78
Registrován: pon 28. lis 2016 18:49:41
Bydliště: Poprad, Slovensko

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Echineo » sob 29. črc 2017 12:29:11

Kal000px píše:ale korunku tomu dodal KaMat, kdyz si takhle duplikoval snad kazdy objekt použity v jeho trati..a pak se clovek diví, ze jeho hra ma 200 GB
Nič proti ale jeho trať je pre mňa jedina pojazdná lebo pri ostatných mi chýbajú objekty ktoré sa zohnať jednoducho nedajú ;) takže iné ani nehrám čo je škoda lebo sú naozaj pekné :cry:
CRR144 píše:Problem to je, len mu zatial nerozumies.
A vedel by si mi v SZ vysvetliť prečo? rád by som sa o tom dozvedel viac :)

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 363
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Michal » sob 29. črc 2017 12:37:00

Echineo píše:Ja si myslím, že to nie je podstatné. Zaberá to pár MB a navyše sa trať o dosť rýchlejšie načíta keď má všetko v 1 priečinku. :)
Jak vidíš, tak to problém je. Uživateli výše evidentně chybí český tertex. Poradíme mu, ať si stáhne český tertex a stejně to nepomůže. Proč? Protože trať používá úplně stejný český tertex, jen v jiném adresáři jiného autora. Takže si nakonec musí stáhnout nějakou jinou trať, aby mu to fungovalo. Tobě to připadá normální?

Z mého pohledu jsou jen dvě řešení. Jít cestou kujonů a distribuovat trať komplet včetně všech objektů nebo se na nějaké klonování úplně vykašlat. Cokoliv mezi totiž bude způsobovat jen problémy.

Echineo
Příspěvky: 78
Registrován: pon 28. lis 2016 18:49:41
Bydliště: Poprad, Slovensko

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Echineo » sob 29. črc 2017 13:29:32

Michal píše:Jak vidíš, tak to problém je. Uživateli výše evidentně chybí český tertex. Poradíme mu, ať si stáhne český tertex a stejně to nepomůže. Proč? Protože trať používá úplně stejný český tertex, jen v jiném adresáři jiného autora. Takže si nakonec musí stáhnout nějakou jinou trať, aby mu to fungovalo. Tobě to připadá normální?
Mne to rozhodne nepripadá vôbec normálne :shock:
Riešiť to ako Kuju by bolo podľa mňa asi najlepšie (rýchle načítanie, všetky objekty). To druhe riešenie je podľa nie veľmi dobré keďže vidíme čo sa stalo...trate postavené, objekty chýbajú. (keď som o objekty ktoré mi chýbajú slušnou cestou požiadal autorov tratí ani mi neodpísali) :roll:

Uživatelský avatar
Pivec
Příspěvky: 9
Registrován: pát 30. čer 2017 20:00:12
Bydliště: Slovensko, VÝCHOD - Eperjes, Preszów, Preschau, Preschau Wirf die Gläser an die Wand...
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Pivec » sob 29. črc 2017 14:35:55

OK, ďakujem za rady skúsim ešte stiahnúť aj tú ŽSR 170 snáď to zabere. :) :D
I don´t live in darkness; Darkness lives in me.
Pochopil som, že aj pochopiteľné sa dá nepochopiť.
It's my life, It's now or never, I ain't gonna live forever, I just want to live while I'm alive!
Aj sem to treba.

Echineo
Příspěvky: 78
Registrován: pon 28. lis 2016 18:49:41
Bydliště: Poprad, Slovensko

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Echineo » sob 29. črc 2017 20:13:04

Pivec píše:OK, ďakujem za rady skúsim ešte stiahnúť aj tú ŽSR 170 snáď to zabere.
ŽSR 170 sťahovať nemusíš :) stačia ti Heklove objekty (link som uvádzal vyššie)

Uživatelský avatar
Pivec
Příspěvky: 9
Registrován: pát 30. čer 2017 20:00:12
Bydliště: Slovensko, VÝCHOD - Eperjes, Preszów, Preschau, Preschau Wirf die Gläser an die Wand...
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Pivec » sob 29. črc 2017 20:58:56

OK, stiahol som si Heklovy objekty ale stále tu mám tento problém. :?
Obrázek
I don´t live in darkness; Darkness lives in me.
Pochopil som, že aj pochopiteľné sa dá nepochopiť.
It's my life, It's now or never, I ain't gonna live forever, I just want to live while I'm alive!
Aj sem to treba.

Uživatelský avatar
Kal000px
Příspěvky: 637
Registrován: sob 16. srp 2014 15:14:03

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Kal000px » ned 30. črc 2017 1:08:50

To uz ti chybi nastupiste od Romana
Jede jede mašinka..

Echineo
Příspěvky: 78
Registrován: pon 28. lis 2016 18:49:41
Bydliště: Poprad, Slovensko

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Echineo » ned 30. črc 2017 9:50:46

Echineo píše:Navyše ako tak pozerám tak ti tam chýba kopec objektov ktoré dnes už jednoducho nezoženieš lebo ich autori ich stiahli z obehu takže na nejaké fajn pobavenie pri tejto trati to nevidím ;)
Platí to čo som písal vyššie. Nástupištia od Romana sa nachádzali v balíku ku Testovacej trati avšak tú zmazal takže tieto objekty je veľmi ťažké zohnať. :cry:

Uživatelský avatar
Pivec
Příspěvky: 9
Registrován: pát 30. čer 2017 20:00:12
Bydliště: Slovensko, VÝCHOD - Eperjes, Preszów, Preschau, Preschau Wirf die Gläser an die Wand...
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Pivec » ned 30. črc 2017 18:03:51

Jáj škoda no som sa tešil že si zajazdím. :cry: Inak len tak pomimo, snáď to tu nevadí až tak neviete o dajakej dobrej CZ trati pre dieselovú trakciu? Kladenské pomezí mi nefunguje a rád by som skúsil Vláru ale tá sa nedá stiahnuť aspoň o tom neviem.
I don´t live in darkness; Darkness lives in me.
Pochopil som, že aj pochopiteľné sa dá nepochopiť.
It's my life, It's now or never, I ain't gonna live forever, I just want to live while I'm alive!
Aj sem to treba.

Uživatelský avatar
Kal000px
Příspěvky: 637
Registrován: sob 16. srp 2014 15:14:03

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Kal000px » ned 30. črc 2017 20:39:27

U Saši se zaregistruj a půjde ti to ;)
Jede jede mašinka..

Uživatelský avatar
Pivec
Příspěvky: 9
Registrován: pát 30. čer 2017 20:00:12
Bydliště: Slovensko, VÝCHOD - Eperjes, Preszów, Preschau, Preschau Wirf die Gläser an die Wand...
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Pivec » ned 30. črc 2017 23:09:26

Ach ja tupelo, vďaka. :D
I don´t live in darkness; Darkness lives in me.
Pochopil som, že aj pochopiteľné sa dá nepochopiť.
It's my life, It's now or never, I ain't gonna live forever, I just want to live while I'm alive!
Aj sem to treba.

KaMat
Příspěvky: 1198
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od KaMat » pon 31. črc 2017 11:20:00

Kal000px píše:Ackoliv pro me Roman kopíroval koleje - Kal_ a 221_, tak si myslim, ze je to zbytecny, ze by to stacilo jen jednou.. ale korunku tomu dodal KaMat, kdyz si takhle duplikoval snad kazdy objekt použity v jeho trati..a pak se clovek diví, ze jeho hra ma 200 GB
:roll: :roll: :roll:

Karli.S.
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 04. kvě 2017 9:02:23

Re: Trať 230 Kutná Hora - Havlíčkův Brod

Příspěvek od Karli.S. » úte 01. srp 2017 11:24:28

Zdar Pánové...

....MSTS jsem donedávna jezdil snad 15 let, vždy ze začátku vše nebylo na 100%, ale po čase se této hodnotě přiblížilo.
V čase jsem pochopil i hiearchii co kde a jak je...a dokázal si i opravit, ale v RW(TS) doposud "plavu" ..... :-(.
Jelikož jsem kdysi dělal "fíru"...a trať Brno-KH jel min. 2x krát týdně, po nalezení 230-ítky jsem zajásal. Po prvním
spuštění však zklamání....nezobrazují se mi žádné světelné návěstidla(stanič.,trať,posun?). V případě MSTS už bych to
dokázal nějak řešit, ale zde si NEVÍM RADY:-(. Proto prosím za jakoukoliv pomoc, podporu, nebo navedení, jak a co
udělat, aby vše bylo OK.

Děkuji a omlouvám se za obšírnější rozepsání se..

Odpovědět