CZ Trať 010:Praha-Česká Třebová (Mube)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 236
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od 750225lentilka » pon 19. led 2015 10:58:14

Supr, dík, troleje už jsou ;) :)

Hulvát
Příspěvky: 13
Registrován: sob 10. led 2015 8:42:04

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Hulvát » pon 19. led 2015 11:49:39

Mám problém a potřebuju poradit, ale nevím jestli je to problém celýho simulátoru, nebo jen PBO. Postavím si nějaký vlaky v editoru a du si ve volný jízdě zajezdit, třeba z Pardubic až do Svitav. Vemu třeba Krysu a jedu. Na úseku, kde je 160 jedu 159-160 pohoda jazz. Pokaždý když přijíždím k Moravanům a ještě si to kontroluju na mapě, mám správně ručně nastavenou vyhýbku na rovně, těsně před tím nádražím, ale tak 100 - 200 metrů před výhýbkou Mirel skočí na červenou, protože se vyhýbka sama přehodila na druhou kolej, tedy obě dvě, respektive čtyři, protože za nádražím se přehodí na původní směr. Takže je jasný jak to dopadá, někdy mám štěstí, někdy ne. Záleží jak rychle tam fláknu Emeregency. Co s tím?

KaMat
Příspěvky: 1198
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od KaMat » pon 19. led 2015 12:23:41

Tohle ve volné jízdě dělá často. Udělej si scénář :)

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1891
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Roman » pon 19. led 2015 13:57:33

Možnost číslo 4. : otevřít e editoru scénář volné jízdy, naházet výměny jak potřebuješ, uložit a jezdit ;) .

KaMat
Příspěvky: 1198
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od KaMat » pon 19. led 2015 14:32:47

Roman píše:Možnost číslo 4. : otevřít e editoru scénář volné jízdy, naházet výměny jak potřebuješ, uložit a jezdit ;) .
To jsem taky zkoušel a moc mi to nepomohlo :) Teda je pravda, že to bylo naposled v Ts 2013

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 322
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od sasule » sob 24. led 2015 10:50:45

Zdravím,

chtěl bych poprosit o radu - kde bych sehnal toto:

Kód: Vybrat vše

Kuju\Railsimulator
scenery\Procedural\PlatformCharacters 00s CZ 01.xml
Je to závislost nástupiště SZDC_NastCestujici_1-5m, které je použité třeba v České Třebové a mám takový pocit, že tahle chybějící závislost způsobuje nefunkčnost nástupišť v ČT, Chocni a jinde.

Napadlo mě prostě v xml souboru nástupiště tuhle závislost změnit, je to cesta?
Nebo zkopírovat a upravit si "PlatformCharacters 00s DE.bin". Co bude lepší?

Závislosti jako testovací trať apod. mám snad všechny.

Díky předem.

kiski
Příspěvky: 791
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od kiski » sob 24. led 2015 14:40:58

Mňa by zaujímalo, ako sa odlišuje pôvodný súbor "PlatformCharacters 00s CZ" od toho originálneho "PlatformCharacters 00s DE"... Zvukmi??
Braňo

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1891
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Roman » sob 24. led 2015 16:53:41

Prosím vás, to je zase to, nač upozorňuji už delší dobu. Do nějakého assets packu se dostala neaktuální verze a přepsala funkční aktuální.... Jinak se jedná o test ještě z doby, kdy nebylo možné nastavit počet cestujících na nástupišti přímo v editoru. Snažil Jsem se eliminovat ty desítky cestujících motajících se na úzkém peróně mezi kolejemi :D . A jelikož nemáme vlastní cestující, s těmi defaultními nejde vlastní definici exportovat, řešil jsem to editací přímo v assets....

kiski
Příspěvky: 791
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od kiski » sob 24. led 2015 16:56:56

Roman, to je všetko v poriadku, ale ako to teda máme vyriešiť?? Čo treba vlastne zeditovať, resp. upraviť?
Braňo

kiski
Příspěvky: 791
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od kiski » sob 24. led 2015 18:34:52

Michal, čo tým myslíš??
Braňo

FuN1Ncze
Příspěvky: 10
Registrován: ned 04. led 2015 17:48:33

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od FuN1Ncze » sob 24. led 2015 18:49:20

Ahojte,
mám problém, který nevím jak vyřešit. Jde o to, že si vytvořím volnou jízdu nebo scénář, normálně se rozjedu, jedu asi 2 minuty (je to jedno jak dlouho, někdy se tak stane i po pěti vteřinách...) a pak zničeho nic vlak vykolejí. Rychlost samozřejmě nepřekročená. Stávalo se mi to i v Testovací trati... Občas projedu celou mapu vklidu.

zbynda
Příspěvky: 20
Registrován: sob 10. led 2015 1:21:03

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od zbynda » sob 24. led 2015 19:35:55

Máš originál hry ?

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1891
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Roman » sob 24. led 2015 19:36:52

Michal píše::D Tak to předčilo mé očekávání. Netušil jsem, že to bude tak brzy. Věštba se naplnila. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sibyla :lol: Ale ano, upozorňoval Jsi na to.
kiski píše:Roman, to je všetko v poriadku, ale ako to teda máme vyriešiť?? Čo treba vlastne zeditovať, resp. upraviť?
Spíš otázka pro autora trati nebo packu.
Řešit to nebudu protože :
a) Vzniká tento problém při korektní instalaci Testovací trati?
b)Vzniká tento problém při korektní instalaci Úzkorozchodky?
c)Jsou někde ke stažení samostatné objekty obsahující tuto chybu?

A to se těšte, co se na vás valí s novou trolejí. Protože v tom se nevyznám už ani já :lol: . Jediný aktuální balík má KaMat. Na něj také odkazuji potencionální zájemce :).

Uživatelský avatar
Dusan
Příspěvky: 82
Registrován: stř 08. led 2014 22:00:10
Bydliště: Praha

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Dusan » sob 24. led 2015 19:37:36

FuN1Ncze píše:Ahojte,
mám problém, který nevím jak vyřešit. Jde o to, že si vytvořím volnou jízdu nebo scénář, normálně se rozjedu, jedu asi 2 minuty (je to jedno jak dlouho, někdy se tak stane i po pěti vteřinách...) a pak zničeho nic vlak vykolejí. Rychlost samozřejmě nepřekročená. Stávalo se mi to i v Testovací trati... Občas projedu celou mapu vklidu.
Vykolejí to na výhybce, nebo na širé trati?

FuN1Ncze
Příspěvky: 10
Registrován: ned 04. led 2015 17:48:33

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od FuN1Ncze » sob 24. led 2015 20:24:15

Dusan píše:
FuN1Ncze píše:Ahojte,
mám problém, který nevím jak vyřešit. Jde o to, že si vytvořím volnou jízdu nebo scénář, normálně se rozjedu, jedu asi 2 minuty (je to jedno jak dlouho, někdy se tak stane i po pěti vteřinách...) a pak zničeho nic vlak vykolejí. Rychlost samozřejmě nepřekročená. Stávalo se mi to i v Testovací trati... Občas projedu celou mapu vklidu.
Vykolejí to na výhybce, nebo na širé trati?
na širé trati

KaMat
Příspěvky: 1198
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od KaMat » sob 24. led 2015 21:16:42

Roman píše:
Michal píše:
A to se těšte, co se na vás valí s novou trolejí. Protože v tom se nevyznám už ani já :lol: . Jediný aktuální balík má KaMat. Na něj také odkazuji potencionální zájemce :).
Ticho ! :D :D

Vlastik

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Vlastik » sob 24. led 2015 21:47:16

FuN1Ncze píše:Ahojte,
mám problém, který nevím jak vyřešit. Jde o to, že si vytvořím volnou jízdu nebo scénář, normálně se rozjedu, jedu asi 2 minuty (je to jedno jak dlouho, někdy se tak stane i po pěti vteřinách...) a pak zničeho nic vlak vykolejí. Rychlost samozřejmě nepřekročená. Stávalo se mi to i v Testovací trati... Občas projedu celou mapu vklidu.
Vykolejení způsobuje jenom základní TS 2015 bez aktualizace ,už v první aktualizaci byla globální chyba opravena.
Doporučuji aktualizovat na poslední verzi TS 2015 .
Pokud se to děje na více tratích .

FuN1Ncze
Příspěvky: 10
Registrován: ned 04. led 2015 17:48:33

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od FuN1Ncze » sob 24. led 2015 21:54:47

Vlastik píše:
FuN1Ncze píše:Ahojte,
mám problém, který nevím jak vyřešit. Jde o to, že si vytvořím volnou jízdu nebo scénář, normálně se rozjedu, jedu asi 2 minuty (je to jedno jak dlouho, někdy se tak stane i po pěti vteřinách...) a pak zničeho nic vlak vykolejí. Rychlost samozřejmě nepřekročená. Stávalo se mi to i v Testovací trati... Občas projedu celou mapu vklidu.
Vykolejení způsobuje jenom základní TS 2015 bez aktualizace ,už v první aktualizaci byla globální chyba opravena.
Doporučuji aktualizovat na poslední verzi TS 2015 .
Pokud se to děje na více tratích .
Nojo to bude asi ono. Důvod navíc koupit si originálku...

FuN1Ncze
Příspěvky: 10
Registrován: ned 04. led 2015 17:48:33

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od FuN1Ncze » sob 24. led 2015 22:07:59

A z toho všeho jsem zapomněl poděkovat :(
Děkuji za rady

seriozo
Příspěvky: 46
Registrován: ned 13. říj 2013 14:06:26

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od seriozo » ned 01. úno 2015 14:55:22

Mám malý dotaz .U těch tří scénářu co jsou v PBO mě funguje jen s ES64U4 OBB 1216.Další dva CSD 350 009 a CD 151 014 ne .Žádná lokomotiva a ani vagony prostě nic jen prázdná trat .Přitom ty lokomotivy mám nainstalovaný tak nevím co chybí nebo musím udělat aby to fungovalo.

Odpovědět