CZ Trať 010:Praha-Česká Třebová (Mube)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Vlastik

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Vlastik » ned 01. úno 2015 21:31:40

seriozo píše:Mám malý dotaz .U těch tří scénářu co jsou v PBO mě funguje jen s ES64U4 OBB 1216.Další dva CSD 350 009 a CD 151 014 ne .Žádná lokomotiva a ani vagony prostě nic jen prázdná trat .Přitom ty lokomotivy mám nainstalovaný tak nevím co chybí nebo musím udělat aby to fungovalo.
A máš aktuální verzi tratě?

seriozo
Příspěvky: 46
Registrován: ned 13. říj 2013 14:06:26

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od seriozo » pon 02. úno 2015 10:39:14

Tak jsem to znovu opakovaně nainstaloval a už to funguje.Zajímavé přitom ty dva soubory z 5.1.2015 jsem měl už nainstalované.TS se chová někdy zvláštně :D

KN1F3Cz
Příspěvky: 66
Registrován: čtv 30. říj 2014 13:37:22

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od KN1F3Cz » pon 02. úno 2015 16:48:58

Bohužel nemám na trati v Chocni okolo takové ty zdi mám tak pouze kopec a nemám ani nádraží v České Třebová (v nějaké starší verzi jsem tam to nádraží měl)

Marek 105
Příspěvky: 5
Registrován: stř 04. úno 2015 17:17:56

PBO

Příspěvek od Marek 105 » stř 04. úno 2015 17:34:54

Dobrý den chtěl bych vás poprosit, kde bych prosím sehnal staniční budovu Česká Třebová,dlouhý most u Dlouhé Třebové a nástupní ostrůvky v Brandýs nad Orlicí Pro trať PBO do RW. Tyhle 3 objekty mě chybí. Moc vás prosím.

gsnde
Příspěvky: 4
Registrován: pon 23. úno 2015 22:58:23

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od gsnde » pon 23. úno 2015 23:08:19

Dobrý den.

Doufám, že to nedává smysl, protože jsem pomocí Google překladače. Je mi líto, nemůžu mluvit česky. Viděl jsem, že Roman je aktivní v tomto tématu. Snažím se najít nějaké chybějící objekty, pro mého syna, který miluje české tratě a vlaky.

Podařilo se mi najít téměř vše, ale ne tyto položky:

D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Pikku\Stavby\Zastavka.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\ObjektyKrajina\CS_klady3m01.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\Ploty\CS_ZedBeton02_loft.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\Silnice\CZ_silnice_04.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Kilometrovniky\Kilometrovnik.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Sklonovniky\SklonovnikKlesani.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Sklonovniky\SklonovnikStoupani.bin

Můžete mi ukázat, kde je najdu?

Vaše pomoc je velmi ceněn.

S pozdravem
Martin

*****************************************
Hello.

I hope this makes any sense, because I am using Google translate. I am sorry I can't speak Czech. I have seen that Roman is active in this topic. I am trying to find some missing objects for my son, who loves the Czech routes and trains.

I succeeded finding almost everything, but not this items:

D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Pikku\Stavby\Zastavka.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\ObjektyKrajina\CS_klady3m01.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\Ploty\CS_ZedBeton02_loft.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\Silnice\CZ_silnice_04.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Kilometrovniky\Kilometrovnik.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Sklonovniky\SklonovnikKlesani.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Sklonovniky\SklonovnikStoupani.bin

Can you point me to where I can find them?

Your help is very much appreciated.

Best regards
Martin

Vlastik

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Vlastik » úte 24. úno 2015 20:08:33

gsnde píše:Dobrý den.

Doufám, že to nedává smysl, protože jsem pomocí Google překladače. Je mi líto, nemůžu mluvit česky. Viděl jsem, že Roman je aktivní v tomto tématu. Snažím se najít nějaké chybějící objekty, pro mého syna, který miluje české tratě a vlaky.

Podařilo se mi najít téměř vše, ale ne tyto položky:

D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Pikku\Stavby\Zastavka.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\ObjektyKrajina\CS_klady3m01.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\Ploty\CS_ZedBeton02_loft.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\Silnice\CZ_silnice_04.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Kilometrovniky\Kilometrovnik.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Sklonovniky\SklonovnikKlesani.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Sklonovniky\SklonovnikStoupani.bin

Můžete mi ukázat, kde je najdu?

Vaše pomoc je velmi ceněn.

S pozdravem
Martin

*****************************************
Hello.

I hope this makes any sense, because I am using Google translate. I am sorry I can't speak Czech. I have seen that Roman is active in this topic. I am trying to find some missing objects for my son, who loves the Czech routes and trains.

I succeeded finding almost everything, but not this items:

D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Pikku\Stavby\Zastavka.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\ObjektyKrajina\CS_klady3m01.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\Ploty\CS_ZedBeton02_loft.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\Silnice\CZ_silnice_04.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Kilometrovniky\Kilometrovnik.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Sklonovniky\SklonovnikKlesani.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Sklonovniky\SklonovnikStoupani.bin

Can you point me to where I can find them?

Your help is very much appreciated.

Best regards
Martin
Download zde:
http://modely-msts.cz/traterw.html
Routes Testovací trat 4+4 upd.
http://modely-msts.cz/objektyrw.html
sklonovníky

gsnde
Příspěvky: 4
Registrován: pon 23. úno 2015 22:58:23

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od gsnde » úte 24. úno 2015 20:29:45

Díky za Vaši odpověď!

Já už mám všechny balíky uvedené na této straně stáhnout a nainstalovat. Ale majetek níže uvedené nejsou zahrnuty ani v jednom balení.

Má někdo je samostatně, nebo ví, které stáhnout přicházejí s?

S pozdravem
Martin

****************************

D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Pikku\Stavby\Zastavka.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\ObjektyKrajina\CS_klady3m01.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\Ploty\CS_ZedBeton02_loft.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\Silnice\CZ_silnice_04.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Kilometrovniky\Kilometrovnik.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Sklonovniky\SklonovnikKlesani.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Sklonovniky\SklonovnikStoupani.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\Hekl\Addon\Scenery\Bulidings\Biscak.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\Hekl\Addon\Scenery\Bulidings\sklad_Diviaky.bin

Uživatelský avatar
Dusan
Příspěvky: 82
Registrován: stř 08. led 2014 22:00:10
Bydliště: Praha

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Dusan » úte 24. úno 2015 21:27:07

I'd generally recommend to download everything from:
http://railworks.ofpmafia.eu/index.php/dl

For example:
gsnde píše:D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\Hekl\Addon\Scenery\Bulidings\Biscak.bin
http://railworks.ofpmafia.eu/index.php/ ... ice-obchod
gsnde píše:D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\Hekl\Addon\Scenery\Bulidings\sklad_Diviaky.bin
http://railworks.ofpmafia.eu/index.php/ ... iaky-sklad
gsnde píše:D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Sklonovniky\SklonovnikKlesani.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Sklonovniky\SklonovnikStoupani.bin
http://railworks.ofpmafia.eu/index.php/ ... klonovniky
gsnde píše:D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Pikku\Stavby\Zastavka.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\ObjektyKrajina\CS_klady3m01.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\Ploty\CS_ZedBeton02_loft.bin
D:\SteamLibrary\SteamApps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\Kilometrovniky\Kilometrovnik.bin
http://railworks.ofpmafia.eu/index.php/ ... hodna-trat
or a direct link: http://pikku.msts.cz/files/Uzkorozchodka_v1.rar

gsnde
Příspěvky: 4
Registrován: pon 23. úno 2015 22:58:23

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od gsnde » úte 24. úno 2015 22:09:31

You have done me a great favor, Dusan!

Now I have all the beautiful Czech objects my son is looking for plus another promising route as well.

Your help is most appreciated!

Best regards
Martin

gsnde
Příspěvky: 4
Registrován: pon 23. úno 2015 22:58:23

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od gsnde » úte 24. úno 2015 22:18:24

Vlastik,

Uvědomuji si, že ty jsi mě přesměrováni na stejném místě. Ale já jsem se ztratil na cestě s Google Translate. Proto přímé odkazy z Dušan byla velká pomoc.

Vy jste byli nejvíce přátelské a užitečné, a je mi líto, že nemohu mluvit s vámi ve své mateřštině.

Díky za vaši pomoc a pozdravem!
Martin

Uživatelský avatar
Dusan
Příspěvky: 82
Registrován: stř 08. led 2014 22:00:10
Bydliště: Praha

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Dusan » stř 25. úno 2015 6:44:27

gsnde píše:You have done me a great favor, Dusan!
Now I have all the beautiful Czech objects my son is looking for plus another promising route as well.
Your help is most appreciated!
Best regards
Martin
My pleasure ;)

Vlastik

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Vlastik » pát 06. bře 2015 7:03:50

Při poslední aktivitě mě docela dost drásalo nervy ty blikající stožáry trolejového vedení v úseku Ustí-Chocen,a tak jsem se nato zaměřil a sloupy trolejového vedení přepracoval ,upravil lody a trochu model a snažil se eliminovat to blikání i když úplně asi odstranit nejde tak je to dost znát oproti tomu jak to bylo viz video Full HD 1080:
https://www.youtube.com/watch?v=VCmHjpK9eGY
Ještě v plánu upravit ty rychlostníky pro NS a pár drobností co ještě poblikávají.

Mraca121
Příspěvky: 85
Registrován: ned 10. úno 2013 19:20:55

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Mraca121 » pát 13. bře 2015 17:04:11

Zdravím, potřebuji se pomoci. Nefunguje mě kódování trati a potřebuji to zprovoznit :mrgreen:
Určitě to bude nějaká blbost ale potřebuji pomoct :lol:

Díky :)

poipop
Příspěvky: 1
Registrován: pát 29. kvě 2015 19:30:58

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od poipop » pát 29. kvě 2015 19:36:30

Zdravím. V TS jsem nový. Rád bych si projel tuhle trať nevím tedy v jakém je stavu, jestli je to jen trať nebo i nějaké scénáře. Nicméně jsem zmatený z instalace. Po stažení trati, tedy souboru PBO_05012015.zip a rozbalení vidím nějaký excel soubor. V něm je asi 1 500 položek. A jestli tomu rozumím dobře, tak každou tuto jednotlivou položku musím najít někde na internetu, stáhnout a vložit do TS adresáře? Ehm, neexistuje nějaký balíček všech těchto potřebných věcí najednou? Tahat celý den soubory, případně zjišťovat, který jsem přeskočil se mne opravdu nechce.

A nebo jinak. Otázka zní, jak nainstalovat tuto trať aby byla funkční, co pro to všechno potřebuju a kde se to dá sehnat?

Díky

Vlastik

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Vlastik » pát 29. kvě 2015 21:37:29

poipop píše:Zdravím. V TS jsem nový. Rád bych si projel tuhle trať nevím tedy v jakém je stavu, jestli je to jen trať nebo i nějaké scénáře. Nicméně jsem zmatený z instalace. Po stažení trati, tedy souboru PBO_05012015.zip a rozbalení vidím nějaký excel soubor. V něm je asi 1 500 položek. A jestli tomu rozumím dobře, tak každou tuto jednotlivou položku musím najít někde na internetu, stáhnout a vložit do TS adresáře? Ehm, neexistuje nějaký balíček všech těchto potřebných věcí najednou? Tahat celý den soubory, případně zjišťovat, který jsem přeskočil se mne opravdu nechce.

A nebo jinak. Otázka zní, jak nainstalovat tuto trať aby byla funkční, co pro to všechno potřebuju a kde se to dá sehnat?

Díky
Vidíš to moc tragicky,možná že jsi ten soubor v exelu neštudoval pečlivě,pokud mě pamět neklame tak různé addony jsou označeny barevně a dole by měl byt seznam kde tyto addony sehnat,takže kolik barev tolik addonů ,většinou je to z nějáké trati nebo z jedněch stránek.

Blade77
Příspěvky: 92
Registrován: ned 28. srp 2011 1:10:12
Bydliště: Praha, vozovna Motol, tramvaj... ;-)

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Blade77 » sob 30. kvě 2015 9:07:55

Přesně tak... Já tuto trať mám a lítám na ní, jak blázen. :lol: Ačkoliv jsem po internetu zahlédl, ohledně této trati, dost negativ, tak pokud jde o mě, je opravdu dost dobrá a mně se líbí a hlavně, jsem za ní rád, je to česká trať. Krajina je pěkná, nádraží vypadají moc hezky... Jen jediná věc mi tam trošku chybí a to naklopené oblouky, ale to není nutnost... ;)
Jirka/VonShark

Vlastik

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Vlastik » pát 12. čer 2015 18:17:54

Protože se mi podařilo smazat všechno ne mojí vinou ale reinstalu windows tak postupně se snažím dávat dohromady všechny tratě i náležitosti a došla řada i na tuhle,takže v zásadě jsem jako každý instaloval všechno od základu a výsledek je takový:
Kdo si stáhnul poslední balíček z 5.1.2015 tak mu chybí nové a staronové věci od Romana,trolej,pravidla a hromada trolejových sloupů ,jednoduše v balíčku chybí to nejdůležitější od Romana.
Trolej je zde link extra,a chybějící sloupy lze dotáhnout z tratě od KaMata (trat 320),nicméně protože i to je dost nejisté co kdo má ,tak aktualizuji balíček objektů pro tuhle trat v nejbližších hodinách,kde budou přidané chybějící věci od Romana,tak aby bylo po databázové stránce všechno ok.
V balíčku bude i quick drive pro tuto trat aby si jí mohl projet každý.
Najdete na stejném webu i místě jako doposud.

Vlastik

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Vlastik » úte 16. čer 2015 20:21:51

Vlastik píše:Protože se mi podařilo smazat všechno ne mojí vinou ale reinstalu windows tak postupně se snažím dávat dohromady všechny tratě i náležitosti a došla řada i na tuhle,takže v zásadě jsem jako každý instaloval všechno od základu a výsledek je takový:
Kdo si stáhnul poslední balíček z 5.1.2015 tak mu chybí nové a staronové věci od Romana,trolej,pravidla a hromada trolejových sloupů ,jednoduše v balíčku chybí to nejdůležitější od Romana.
Trolej je zde link extra,a chybějící sloupy lze dotáhnout z tratě od KaMata (trat 320),nicméně protože i to je dost nejisté co kdo má ,tak aktualizuji balíček objektů pro tuhle trat v nejbližších hodinách,kde budou přidané chybějící věci od Romana,tak aby bylo po databázové stránce všechno ok.
V balíčku bude i quick drive pro tuto trat aby si jí mohl projet každý.
Najdete na stejném webu i místě jako doposud.
Kdo má zájem tak nový aktualizovaný balíček je k downloadu zde (doplnuje chybějící náležitosti free):
Přidává chybějící věci jako jsou trolejové sloupy,trolej samotnou ,pravidla pro správnou činnost rychlostí a mnoho dalšího,quick drive a podobně.
V pravém slova smyslu to není update ale kompletní poslední verze trati ,ochuzená o komerční addony a ty co jsou vypsány v excelu u trati.
http://railworks.ofpmafia.eu/index.php/ ... ka-trebova
Zde je jako bonus video po nové instalaci:
https://youtu.be/A7FSlotUeoU

h3t3r0
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 18. lis 2010 16:13:24

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od h3t3r0 » stř 22. črc 2015 20:31:08

Zdeněk Itterheim píše:Chcete se zasmát ??? Ja uz nemuzu .... :cry:

Víte co to je? Tak to jsou Pardubice ale bez kolejí a drátů. Po včerejší radě jsem smazal jen trať a zpět postupně vše poslední doplnil .... Dnes jsem ještě dodal neco od Itala ....
Po startu toto ...
Mám úplně stejný problém... nevidím kolejivo ani trať.
Addony mám nainstalované, nevíte, v čem může být problém?
Díky!

Tak toto mám vyřešené nicméně nyní mě vykolejí vlak... jedu klasickou Drive scénář z Chocně do Pardubic a u Sedlišťky mi z ničeho nic vykolejí vlak... čím to může být?

jarda33
Příspěvky: 6
Registrován: stř 26. srp 2015 1:10:35

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od jarda33 » stř 26. srp 2015 16:54:48

mube píše:Před pár dny stojaté vody zdejšího fóra rozvířila zpráva o naskriptování českých návěstidel.
I já přidám svou trošku.
Nějakou dobu už pracuju na stavbě trati z České Třebové do Prahy.Dnes je kolejově dokončen úsek ČT-UO(je to cca 10km kolejí), Česká Třebová-osobní a část odjezdové skupiny, stanice Dlouhá Třebová a asi polovina Ústí nad Orlicí.
Tady je pár obrázků:
CT osobní nádraží olomoucké zhlaví3.JPG
CT osobní nádraží olomoucké zhlaví.JPG
CT pražské zhlaví1.JPG
CT pražské zhlaví2.JPG
CT pražské zhlaví4.JPG
Estakáda Dlouhá Třebová-Vjezd.JPG
Vjezd do Dlouhé Třebové.JPG
Model estakády v Dlouhé Třebové a nástupiěště v ČT pro trať udělal Vlastik za což mu moc děkuju.

Tomáš

zdravim lidi hadam se tady s jednim ze mapa POB je hotova az do Prahy vysvetlete prosim ze se myli

Odpovědět