CZ Trať 010:Praha-Česká Třebová (Mube)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
kiski
Příspěvky: 791
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od kiski » stř 26. srp 2015 19:57:08

jarda33 píše:zdravim lidi hadam se tady s jednim ze mapa POB je hotova az do Prahy vysvetlete prosim ze se myli
To si robíš srandu s týmto príspevkom? Dúfam, že to nemyslíš vážne.
Braňo

KaMat
Příspěvky: 1198
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od KaMat » stř 26. srp 2015 20:04:22

Mýlíš se Jardo ty :)

jarda33
Příspěvky: 6
Registrován: stř 26. srp 2015 1:10:35

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od jarda33 » stř 26. srp 2015 20:23:40

KaMat píše:Mýlíš se Jardo ty :)

vazne?jsem tu novacek tak toho moc nevim,ale stahl jsem si mapu POB a mam to pouze z Ceske Trebove do Pardubic

jarda33
Příspěvky: 6
Registrován: stř 26. srp 2015 1:10:35

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od jarda33 » stř 26. srp 2015 22:59:47

Vlastik píše:Po estakádě tu máme další megalománský objekt a tím je suezký průjezd (výjezd z Třebové ku Praze),v minulém příspěvku si můžete všimnout jak to vypadalo a jak to vypadá ted.
Jenom snad jsem i pro tuto příležitost použil nový povedený skín 350 a více zde:
Repaint:Duuso,duuso@pobox.sk,http://duuso.demmsts.sk
Časť fototextúr bola získaná skenovaním (!!!) z knihy "Monografie řady 350",
časť bola použitá a upravená z Demovho skinu zsr_350-018.
snad se na mě nebudou zlobit :D
A ted už screny:
Suez07a.jpg
Suez07b.jpg
Suez07c.jpg
Suez07d.jpg
Suez07e.jpg
Suez07f.jpg
ahoj mozna budu vypadat jako totalni hlupak ale chci se zeptat na tuhle trat jestli je cela hotova az do prahyprotoze jsem tuhle trat stahl ze stranek railworks a pri spusteni mam trat pouze z Ceske Trebove do Pardubic a jako mesto Kolin nebo Praha Hl.N vubec nemam dik za odpoved

jarda33
Příspěvky: 6
Registrován: stř 26. srp 2015 1:10:35

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od jarda33 » čtv 27. srp 2015 16:33:23

prosim vas muzete mi nekdo rict kde muzu stahnout Praha hl.n do tehle mapy?

KaMat
Příspěvky: 1198
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od KaMat » čtv 27. srp 2015 19:07:29

Praha tam není. Konec je za Pardubicemi.

Hans
Příspěvky: 84
Registrován: čtv 25. pro 2014 16:02:59
Bydliště: Tam v dáli :D

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Hans » pon 28. zář 2015 12:16:41

Zdravím. Nevíte čím to je, :( že mi :oops: nejdou v Chocni otevírat dvěře :?: :!: :?: :

alesmafia1
Příspěvky: 115
Registrován: stř 26. srp 2015 14:42:59
Bydliště: Podbořany

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od alesmafia1 » pon 28. zář 2015 13:27:16

Hans píše:Zdravím. Nevíte čím to je, :( že mi :oops: nejdou v Chocni otevírat dvěře :?: :!: :?: :
v české třebové je to tak že budova i nástupiště jsou spojený model ne samostatné nástupiště a budova

Pito_42
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 11. črc 2013 20:45:48

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Pito_42 » pon 28. zář 2015 13:38:24

Hans píše:Zdravím. Nevíte čím to je, :( že mi :oops: nejdou v Chocni otevírat dvěře :?: :!: :?: :

U mňa to tiež nejde,na tom stroskotal dobrý scenár s lok.141

Vlastik

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Vlastik » pon 28. zář 2015 13:55:57

Pito_42 píše:
Hans píše:Zdravím. Nevíte čím to je, :( že mi :oops: nejdou v Chocni otevírat dvěře :?: :!: :?: :

U mňa to tiež nejde,na tom stroskotal dobrý scenár s lok.141
Otevírání dveří v Chocni se tu řešilo několikrát ,dej si vyhledat Chocen a uvidíš kde je zakopaný pes.

Hans
Příspěvky: 84
Registrován: čtv 25. pro 2014 16:02:59
Bydliště: Tam v dáli :D

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Hans » pon 28. zář 2015 14:56:34

:cry: :cry: :cry: já už nevim co mám dělat, šachuju u nástupiště jak blbeček a nic :( :(

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 322
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od sasule » pon 28. zář 2015 15:18:18

Snad mě moderátoři nepověsí na nárazník...

Na 99% problém řeším na straně 24 v tomto vláknu. Jde o to, že objekt má definovanou závislost na neexistujícím souboru.

Vlastik

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Vlastik » pon 28. zář 2015 15:37:49

sasule píše:Snad mě moderátoři nepověsí na nárazník...

Na 99% problém řeším na straně 24 v tomto vláknu. Jde o to, že objekt má definovanou závislost na neexistujícím souboru.
No pokud si pamatuji tak ten neexistující soubor zde Roman dal někde k downloadu ve vlákně,stačí si to přečíst komplet a budete v obraze všichni.

anry
Příspěvky: 326
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od anry » úte 29. zář 2015 21:14:18

Hans píše::cry: :cry: :cry: já už nevim co mám dělat, šachuju u nástupiště jak blbeček a nic :( :(
Už se to tu řešilo, hledej. Jestli budu mít cas tak se kouknu jak jsem to udelal. Jakejsi soubor jsem nakopiroval do složky Kuju, jenžeted uz nevim jakej a kam. Hledej
http://railsimulator.simtrains.eu/viewt ... 588#p14588

Uživatelský avatar
Petr1989
Příspěvky: 59
Registrován: ned 18. srp 2013 21:48:09

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Petr1989 » stř 28. říj 2015 7:28:06

Ahoj, nevíte prosím jak se na této mapě dá nastavit CS denní doba z Testovací trati?


Děkuji.

Uživatelský avatar
Kal000px
Příspěvky: 637
Registrován: sob 16. srp 2014 15:14:03

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Kal000px » ned 22. lis 2015 12:29:23

Nemáte někdo kontakt na Mubeho kde by odpovídal? :D :(( prosím
Jede jede mašinka..

Uživatelský avatar
Kal000px
Příspěvky: 637
Registrován: sob 16. srp 2014 15:14:03

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Kal000px » ned 22. lis 2015 20:50:15

Řekl bych že snad každýmu z náš (krom Mubeho a Vlasty :D ) na týhle trati chybí pár věcí atd.. tak jsem se rozhodl že si co nejvíc věci přehážu na CS a dodělám chybějící místa, začal jsem ČT a jdu ve směru UnO (přemýšlím že to tam překopu celý a udělám to po rekonstrukci 2015 :lol: ), docela přemýšlím o přetrolejování, ale to se mi moc nechce :D
Kdyby byl zájem a podařilo by se mi kontaktovat Mubeho tak by se dalo uvažovat o vydání :D

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Jede jede mašinka..

AirVolk

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od AirVolk » ned 22. lis 2015 21:38:13

vyzerá to fajn.....Bral by som to-.

Jurajs_89
Příspěvky: 627
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Jurajs_89 » ned 22. lis 2015 21:40:11

Bude ve Veprove zahrnut i terminal Metransu?
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1891
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Praha-Česká Třebová

Příspěvek od Roman » ned 22. lis 2015 21:45:49

Ty mraky chybějících addonů jsou důvod, proč ty dvě trati (Mube, KaMat) nemám nainstalované.
Pokud to přeházíš na dostupné addony, myslím, že Tomáš nebude proti a 90% uživatelů to uvítá.

Odpovědět