ES 64 Ux - Taurus (HRQ)
Re: ES 64 Ux - Taurus (HRQ)
A pre tych ktorym nejde zapnut baterky na ES64U4, treba odinstalovat ES64 od RSC uz je to tu pisane.. ale pre istotu..
No nemusíš to odinstalovávat ,stačí když u daného scénáře nebudeš mít zaškrtlý filtr toho vozidla,tudiž nebude kolidovat se scénářem.kuboss píše:A pre tych ktorym nejde zapnut baterky na ES64U4, treba odinstalovat ES64 od RSC uz je to tu pisane.. ale pre istotu..
ano Vlastik, logicka teoria to potvrdzuje.. prax ale ukazala nieco ine.. kolidovalo to aj tak, ale naozaj nerozumiem preco... to vedia iba kujoni..
Já jsem tedy o tom vůbec nevěděl ,ale to je tím že ve scénářích používám jenom taury od HRQ ,a s tím od RSC jsme jel jenom jejich scénáře.kuboss píše:ano Vlastik, logicka teoria to potvrdzuje.. prax ale ukazala nieco ine.. kolidovalo to aj tak, ale naozaj nerozumiem preco... to vedia iba kujoni..
Kdyby jsi to tu nenapsal,tak to vůbec neřeším,a možná bych se pak divil.
Kucí jsem slepoň, ale nevidím avizovaný link na CD tauruse pro HRQ... Kdepak je?
No jo díkes, já vždycky vlítnul do ty složky HRQ a ono je to takhle .
Nevíte proč u některých reskinů na Taurusy HRQ při vložení do aktivity mi svítí z obou stran a když ho vložím na vlak hráče nejde mi nahodit?
Tak bohužel nepomohlo. V trafficu jsou v pohodě.
Jedná se o reskiny Taurus Porsche, Hupac atd.
Pokud to jsou originál ty skíny přímo od HRQ ,tak tam se nic nekopíruje ,vše se legálně stáhne přes instalátor ,problém bych viděl třeba v jiné verzi TS než aktuální ,to potom chodit nebude.Šnek píše:Jedná se o reskiny Taurus Porsche, Hupac atd.
Ne byly stažený na německých stránkách pod kolonkou HRQ.
Ano koukal jsem na ně ,ale vzhledem k tomu že jsou to skíny které se dají stáhnout aktuální přes instalátor ,to považuji za bezpředmětné a neaktuální jejich výroba se datuje do roku 2012,což si nejsem jist jestli vůbec už to podporovalo nové technologie.Šnek píše:Ne byly stažený na německých stránkách pod kolonkou HRQ.
Tohle chápu, jen se mi jedná, jestli to někomu funguje bez problémů.
Chtěl jsem se zeptat u rakouských Taurusů 1116 mi automatika jde jen do 160km/h. Dělám něco blbě, nebo je to tak nastavený? Taurusy DB a 1216 fungují naprosto v pohodě do max. rychlosti.
Taurusy 1016 a 1116 nezajíždějí nikam kde by využili LZB a kde by byla rychlost vyšší jak 160 km/h a proto stačí pouze PZB které jak je psáno je do rychlosti 160 km/h.Šnek píše:Chtěl jsem se zeptat u rakouských Taurusů 1116 mi automatika jde jen do 160km/h. Dělám něco blbě, nebo je to tak nastavený? Taurusy DB a 1216 fungují naprosto v pohodě do max. rychlosti.
Na tratích Railworks asi ne, ale ve skutečnosti 1116 railjet valí Wien - Linz - Zurich naprosto běžně 230km/h.Vlastik píše:Taurusy 1016 a 1116 nezajíždějí nikam kde by využili LZB a kde by byla rychlost vyšší jak 160 km/h a proto stačí pouze PZB které jak je psáno je do rychlosti 160 km/h.Šnek píše:Chtěl jsem se zeptat u rakouských Taurusů 1116 mi automatika jde jen do 160km/h. Dělám něco blbě, nebo je to tak nastavený? Taurusy DB a 1216 fungují naprosto v pohodě do max. rychlosti.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady píšou, že má i LZB, takže by to pak bylo jasné, pokud je ta trať vybavena káblikem.
http://de.wikipedia.org/wiki/Siemens_ES64U2
http://de.wikipedia.org/wiki/Siemens_ES64U2
magnetový "cvok"
Docela dobrá stránka, tam je to napsaný dost srozumitelně. Díky.