Siemens Vectron

Připravované nebo vydané modely a skiny do RW
JardaS
Příspěvky: 9
Registrován: pon 24. dub 2017 9:50:11

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od JardaS » úte 19. pro 2017 13:35:58

Super. Povedlo se.
Děkuji za rady.
JardaS

Šnek
Příspěvky: 63
Registrován: úte 29. črc 2014 7:14:50

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Šnek » čtv 05. dub 2018 16:01:10

Kde v současné době se dá stáhnout nebo koupit nejkvalitnější Vectron?
Stránek je vícero, něco to stojí, tak bych raději větší kvalitu.
Díky.

Šnek
Příspěvky: 63
Registrován: úte 29. črc 2014 7:14:50

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Šnek » pon 09. dub 2018 8:17:15

Tak jsem to pořešil s Vectronem Advance. Nevíte, proč mi jde Vectron nahodit jen při ÖBB a DB systému? Jak tam dám český nebo slovenský, po nahození sběrače mi ho za vteřinku systém zase shodí.

JardaS
Příspěvky: 9
Registrován: pon 24. dub 2017 9:50:11

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od JardaS » pon 09. dub 2018 10:56:57

Mám s tím stejný problém. Začalo to dělat od vydání "Vectron BR 193 AC – AC/DC Update 1.2" a proto jsem zůstal u verze 1.1.

Subterra
Příspěvky: 24
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Subterra » pon 09. dub 2018 16:32:58

JardaS píše:
pon 09. dub 2018 10:56:57
Mám s tím stejný problém. Začalo to dělat od vydání "Vectron BR 193 AC – AC/DC Update 1.2" a proto jsem zůstal u verze 1.1.
máš přepsaný číslo lokomotivy v editoru? aby to vědělo,že je pod jinou soustavou než 25kV?

Hulvát
Příspěvky: 13
Registrován: sob 10. led 2015 8:42:04

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Hulvát » pon 09. dub 2018 17:33:30

No to se mi snad jen zdá, takže rok už jsem si mohl zajezdit z Vectronem a nezajezdil jen proto, že stačí nechat 15kV a nemusím poslouchat jak na mě blafe nějakej štůrum štůrum. Train simulator je fakt někdy za trest. Už si fakt připadám jak nějakej blbec. Fakt nemůžu spočítat kolikrát jsem bádal co dělám blbě.

Proboha, jestli existuje způsob, jak ten ,,křáp" rozhejbat i s tím, že dodržím alespoň virtuálně typ šťávy v troleji, tak mě ho polopaticky napište. Dík.

JardaS
Příspěvky: 9
Registrován: pon 24. dub 2017 9:50:11

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od JardaS » pon 09. dub 2018 17:35:41

Proč by se muselo něco přepisovat v editoru, snad by to mělo fungovat navolením soustavy. Ve verzi 1.1 to tak přece funguje normálně.

Šnek
Příspěvky: 63
Registrován: úte 29. črc 2014 7:14:50

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Šnek » úte 10. dub 2018 11:09:56

Tak jsem to rozchodil, na stejnosměrném napětí musím jet pod polskou vlajkou, aby správně fungoval sběrač.

Subterra
Příspěvky: 24
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Subterra » úte 10. dub 2018 21:27:27

JardaS píše:
pon 09. dub 2018 17:35:41
Proč by se muselo něco přepisovat v editoru, snad by to mělo fungovat navolením soustavy. Ve verzi 1.1 to tak přece funguje normálně.
de o to,ze ten vectron vzhledem k simulaci reality ti potom nedovoli nahodit a jet pod spatnou soustavou (za predpokladu ze se to spravne nastavi). stejne tak pokud se ti na trati meni soustava a das si tam spravne triggery a projedes napriklad s 3kV nahozenou 25kV trigger, tak ti to okamzite shodi loko. samozrejme ze pokud ma nekdo vectrona jenom na jezdeni a neresi pod jakou soustavou jezdi,tak je to jedno...

Šnek
Příspěvky: 63
Registrován: úte 29. črc 2014 7:14:50

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Šnek » sob 28. dub 2018 11:21:30

Bohužel mě triggery nejdou připnout ve tvorbě scénáře. Není na to nějaký fígl?
Jinak ještě jedna věc, když na Vectronu Advance zapnu automatické držení rychlosti, funguje do 120km/h. To je v nastavení? Nebo to lze nějak poopravit?

Majkl
Příspěvky: 170
Registrován: sob 02. kvě 2015 11:21:35

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Majkl » sob 28. dub 2018 12:32:45

všechno je popsané v návodu.. a víc jak 120 to umí, jen se to musí nastavit v systemu vectrona.

Šnek
Příspěvky: 63
Registrován: úte 29. črc 2014 7:14:50

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Šnek » sob 28. dub 2018 13:30:17

V nastavení je 0000A.
Kolik tedy nastavit, aby šlo nastavit více?

Subterra
Příspěvky: 24
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Subterra » sob 28. dub 2018 17:01:53

Šnek píše:
sob 28. dub 2018 13:30:17
V nastavení je 0000A.
Kolik tedy nastavit, aby šlo nastavit více?
000A se nastavuje limit proudového odběru. AFB se nastavuje podobne jako PZB a to jest vyplněním čísel do systému na displayi uprostřed

Majkl
Příspěvky: 170
Registrován: sob 02. kvě 2015 11:21:35

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Majkl » sob 28. dub 2018 19:02:57

To se nastavuje na prostřední obrazovce.. v procist si manual

Šnek
Příspěvky: 63
Registrován: úte 29. črc 2014 7:14:50

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Šnek » sob 28. dub 2018 19:33:37

Díky, vše funguje. ;)

motorak28
Příspěvky: 11
Registrován: stř 02. bře 2016 11:14:00

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od motorak28 » stř 09. kvě 2018 6:23:37

Měl by tady někdo přesný návod na instalaci repaintu ČD na verzi Advanced?

Odpovědět