Siemens Vectron

Připravované nebo vydané modely a skiny do RW
Vlastik

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Vlastik » pát 12. pro 2014 23:26:59

V barvách DB beta test :
Obrázek

kiski
Příspěvky: 791
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od kiski » sob 13. pro 2014 8:07:12

Konečne už vidieť aj nejaké detaily na rušňi... Dovtedy to pôsobilo na mňa tak nejak plocho.
Braňo

Vlastik

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Vlastik » úte 16. pro 2014 1:52:45


slowly
Příspěvky: 344
Registrován: čtv 01. bře 2012 12:01:00

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od slowly » úte 16. pro 2014 8:31:06

To že se jedná o jednoduchou verzi znamená, že bude vymakanější verze, nebo to je holý fakt? Díky

kiski
Příspěvky: 791
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od kiski » úte 16. pro 2014 13:27:41

OT: v tom videu je najlepšie to preblikávanie návestidiel v pozadí :lol: :lol:
Braňo

Uživatelský avatar
Zdeněk Itterheim
Příspěvky: 63
Registrován: čtv 05. čer 2008 20:36:20
Kontaktovat uživatele:

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Zdeněk Itterheim » úte 16. pro 2014 14:52:48

To je omalovánka .... Sry, ale není se na co koukat .... .

Vlastik

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Vlastik » stř 17. pro 2014 20:18:19

Opět došlo na paradox že někdo něco nedodržel ,tak jako v případě Talentu 2 (dlouhá čekací doba na vydání z důvodů porušení smlouvy) ,možná jste si nevšimli ,ale oba Vectrony (bílý ,červený ) jsou různé modely od různých autorů.
Zjednodušená verze jsem myslel že má jenom 2 sběrače,takže je nepoužitelný v jiných podmínkách.
Jinak plně souhlasím se Zdenkem I. ,je to fakt na rychlo vydaný model a honba za penězi nic víc.

kiski
Příspěvky: 791
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od kiski » stř 17. pro 2014 21:08:03

Aj mi to bolo divné, pretože ten bledý vyzeral, že by mohol mať na sebe fototextúru, zatiaľ čo tento červený je fakt ako z rozprávky...
Braňo

Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 236
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od 750225lentilka » čtv 18. pro 2014 13:38:51

Ale zase má v kabině aspoň pěkné zvuky..takové..přirozené, poslouchatelné...Jinak je to fakt odfláklý jak nevim co...

Vlastik

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Vlastik » stř 24. pro 2014 16:15:51

Poslední verze je v celku už lepší i detailově full 1920x1080:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

smekac
Příspěvky: 201
Registrován: pon 11. dub 2011 14:11:24
Kontaktovat uživatele:

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od smekac » čtv 25. pro 2014 10:54:10

Vlastik: mám fotky na textury stroje 193 214 ve žlutých barvách, pokud ještě spolupracuješ s autory, mohu poslat... ;)

Jurajs_89
Příspěvky: 627
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Jurajs_89 » stř 21. led 2015 16:54:19

Můžu se zeptat, jestli už existuje nějaká profi verze tak jako u ER20?
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

Vlastik

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Vlastik » pon 02. bře 2015 13:55:22

Obrázek

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 581
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od kuboss » pon 02. bře 2015 15:59:35

To je upgrade? Ci ina verzia?

Uživatelský avatar
Pets
Příspěvky: 95
Registrován: čtv 03. bře 2016 17:34:54
Bydliště: Brno

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Pets » ned 17. pro 2017 22:35:34

Vectron ČD

velmi jednoduchá textura ke stažení zde: https://ulozto.cz/!5DSjlHxowgyv/vectrontextura-zip

adresa textury u původního modelu: Assets/RSSLO/Locomotiv/Vectron/Engine/DB3100/..
zálohovat původní texturu!
textura by měla jít použít i na model AC/DC advance /ten nemám/ případně různé repainty, viz: rail-sim.de ,u nich je však potřeba přepsat název textury ČD Vectronu takto: Siemens Vectron ELL, adresa: Assets\RSSLO\BR193\RailVehicles\Engine\...
Přílohy
vectron cd.jpg

Majkl
Příspěvky: 172
Registrován: sob 02. kvě 2015 11:21:35

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Majkl » pon 18. pro 2017 11:52:32

Ahoj, děkuji za nového Vejrona :)
Textury jdou v pohodě na advence verzi. Jen by to chtělo trošku porovnat texturu na dveřích.. ale jinak za mě ok :)

JardaS
Příspěvky: 15
Registrován: pon 24. dub 2017 9:50:11

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od JardaS » pon 18. pro 2017 21:08:12

Ahoj.
Textura super,funguje i na originál advance verzi od RSSLO, jako psal kolega, ale přepsání souboru si přepíšu texturu původní.
Jak to provést, aby zůstal Vectron s původní texturou a druhý s texturou CD s možností výběru v editoru RW.
Díky
JardaS

kiski
Příspěvky: 791
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od kiski » úte 19. pro 2017 8:50:02

Musíš si vytvoriť klon lokomotívy pod iným názvom a tam prepísať textúru. Inak to nejde.
Braňo

JardaS
Příspěvky: 15
Registrován: pon 24. dub 2017 9:50:11

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od JardaS » úte 19. pro 2017 10:45:15

Něco takového mě taky napadlo. Klon je stejný jako kopie adresáře lokomotivy, nebo něco jiného.
Kopii jsem provedl, název adresáře přejmenoval,texturu přepsal, ale neoběvil se mě v nabídce v editoru RW.

Uživatelský avatar
Pets
Příspěvky: 95
Registrován: čtv 03. bře 2016 17:34:54
Bydliště: Brno

Re: Siemens Vectron

Příspěvek od Pets » úte 19. pro 2017 11:46:27

Jestě by to mělo jít tak, že si stáhneš nějaký repaint Vectrona ze stránek rail-sim.de a tam přepíšeš texturu...
Při instalaci repaintu nezapomenout postupovat podle pokynů v readme / nakopírovat soubor:ELL.GeoPcDx (ELL_Advance.GeoPcDx) z originálu do repaintu.

Odpovědět