Stránka 3 z 3

Re: Siemens Vectron

Napsal: úte 19. pro 2017 13:35:58
od JardaS
Super. Povedlo se.
Děkuji za rady.
JardaS

Re: Siemens Vectron

Napsal: čtv 05. dub 2018 16:01:10
od Šnek
Kde v současné době se dá stáhnout nebo koupit nejkvalitnější Vectron?
Stránek je vícero, něco to stojí, tak bych raději větší kvalitu.
Díky.

Re: Siemens Vectron

Napsal: pon 09. dub 2018 8:17:15
od Šnek
Tak jsem to pořešil s Vectronem Advance. Nevíte, proč mi jde Vectron nahodit jen při ÖBB a DB systému? Jak tam dám český nebo slovenský, po nahození sběrače mi ho za vteřinku systém zase shodí.

Re: Siemens Vectron

Napsal: pon 09. dub 2018 10:56:57
od JardaS
Mám s tím stejný problém. Začalo to dělat od vydání "Vectron BR 193 AC – AC/DC Update 1.2" a proto jsem zůstal u verze 1.1.

Re: Siemens Vectron

Napsal: pon 09. dub 2018 16:32:58
od Subterra
JardaS píše:
pon 09. dub 2018 10:56:57
Mám s tím stejný problém. Začalo to dělat od vydání "Vectron BR 193 AC – AC/DC Update 1.2" a proto jsem zůstal u verze 1.1.
máš přepsaný číslo lokomotivy v editoru? aby to vědělo,že je pod jinou soustavou než 25kV?

Re: Siemens Vectron

Napsal: pon 09. dub 2018 17:33:30
od Hulvát
No to se mi snad jen zdá, takže rok už jsem si mohl zajezdit z Vectronem a nezajezdil jen proto, že stačí nechat 15kV a nemusím poslouchat jak na mě blafe nějakej štůrum štůrum. Train simulator je fakt někdy za trest. Už si fakt připadám jak nějakej blbec. Fakt nemůžu spočítat kolikrát jsem bádal co dělám blbě.

Proboha, jestli existuje způsob, jak ten ,,křáp" rozhejbat i s tím, že dodržím alespoň virtuálně typ šťávy v troleji, tak mě ho polopaticky napište. Dík.

Re: Siemens Vectron

Napsal: pon 09. dub 2018 17:35:41
od JardaS
Proč by se muselo něco přepisovat v editoru, snad by to mělo fungovat navolením soustavy. Ve verzi 1.1 to tak přece funguje normálně.

Re: Siemens Vectron

Napsal: úte 10. dub 2018 11:09:56
od Šnek
Tak jsem to rozchodil, na stejnosměrném napětí musím jet pod polskou vlajkou, aby správně fungoval sběrač.

Re: Siemens Vectron

Napsal: úte 10. dub 2018 21:27:27
od Subterra
JardaS píše:
pon 09. dub 2018 17:35:41
Proč by se muselo něco přepisovat v editoru, snad by to mělo fungovat navolením soustavy. Ve verzi 1.1 to tak přece funguje normálně.
de o to,ze ten vectron vzhledem k simulaci reality ti potom nedovoli nahodit a jet pod spatnou soustavou (za predpokladu ze se to spravne nastavi). stejne tak pokud se ti na trati meni soustava a das si tam spravne triggery a projedes napriklad s 3kV nahozenou 25kV trigger, tak ti to okamzite shodi loko. samozrejme ze pokud ma nekdo vectrona jenom na jezdeni a neresi pod jakou soustavou jezdi,tak je to jedno...

Re: Siemens Vectron

Napsal: sob 28. dub 2018 11:21:30
od Šnek
Bohužel mě triggery nejdou připnout ve tvorbě scénáře. Není na to nějaký fígl?
Jinak ještě jedna věc, když na Vectronu Advance zapnu automatické držení rychlosti, funguje do 120km/h. To je v nastavení? Nebo to lze nějak poopravit?

Re: Siemens Vectron

Napsal: sob 28. dub 2018 12:32:45
od Majkl
všechno je popsané v návodu.. a víc jak 120 to umí, jen se to musí nastavit v systemu vectrona.

Re: Siemens Vectron

Napsal: sob 28. dub 2018 13:30:17
od Šnek
V nastavení je 0000A.
Kolik tedy nastavit, aby šlo nastavit více?

Re: Siemens Vectron

Napsal: sob 28. dub 2018 17:01:53
od Subterra
Šnek píše:
sob 28. dub 2018 13:30:17
V nastavení je 0000A.
Kolik tedy nastavit, aby šlo nastavit více?
000A se nastavuje limit proudového odběru. AFB se nastavuje podobne jako PZB a to jest vyplněním čísel do systému na displayi uprostřed

Re: Siemens Vectron

Napsal: sob 28. dub 2018 19:02:57
od Majkl
To se nastavuje na prostřední obrazovce.. v procist si manual

Re: Siemens Vectron

Napsal: sob 28. dub 2018 19:33:37
od Šnek
Díky, vše funguje. ;)

Re: Siemens Vectron

Napsal: stř 09. kvě 2018 6:23:37
od motorak28
Měl by tady někdo přesný návod na instalaci repaintu ČD na verzi Advanced?

Re: Siemens Vectron

Napsal: úte 23. říj 2018 22:11:12
od kropi213
Autor návod napsal o stránku výše. adresa textury u původního modelu: Assets/RSSLO/Locomotiv/Vectron/Engine/DB3100/..
zálohovat původní texturu!
textura by měla jít použít i na model AC/DC advance /ten nemám/ případně různé repainty, viz: rail-sim.de ,u nich je však potřeba přepsat název textury ČD Vectronu takto: Siemens Vectron ELL, adresa: Assets\RSSLO\BR193\RailVehicles\Engine\...