Dílna JachyHm

Připravované nebo vydané modely a skiny do RW
anry
Příspěvky: 325
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od anry » čtv 24. srp 2017 21:59:20

Brtnik píše:Ahoj,jak se ten LogMate výpis dělá?
Ve složce s hrou odklikneš LogMate.exe a pak hru. Necháš načíst mapu. Potom buď zminimalizuješ nebo vypneš hru a v okně to budeš mít vše vypsaný.

Majkl
Příspěvky: 172
Registrován: sob 02. kvě 2015 11:21:35

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Majkl » pon 13. srp 2018 18:45:24

Kde je problém to opravdu nevím. Přitom instalace jen tak jak píše Michal.
Pouze stáhnout originální vozy, k tomu ty skiny. Pak stačí jak originál vozy tak i skiny povolit ve hře.
Ale kde je problém s vytvářením souprav pro QD netuším.. bohužel v tomhle sem těžký začátečník :D

Majkl

JachyHm
Příspěvky: 92
Registrován: stř 08. říj 2014 17:43:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od JachyHm » ned 14. říj 2018 12:27:57

Tak aby se zas neřeklo, že se nic neděje se 460.
Tak tady videjko z aktuálního vývoje.
Díky KaMatovi za video.
https://youtu.be/1nGqccX2Z0U
JH

Uživatelský avatar
Břetislav
Příspěvky: 81
Registrován: ned 17. čer 2018 20:29:34
Bydliště: Příbram

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Břetislav » ned 14. říj 2018 16:40:18

Chci se jen zeptat, v tom videu má KaMat na ceduli Kouty n. D. - Olomouc hl.n. tak se chci zeptat, jestli se v té 460 dá udělat taková cedule jak chci?
Vlaků a RailWorksu se nikdy nevzdám. :D :D

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od KaMat » ned 14. říj 2018 17:04:25

Tu ceduli jsem ručně nastavil v kabině. Na výběr je snad z +- 50 stanic ?

Uživatelský avatar
Břetislav
Příspěvky: 81
Registrován: ned 17. čer 2018 20:29:34
Bydliště: Příbram

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Břetislav » ned 14. říj 2018 19:02:12

Děkuji za info. Moc sese těším, vypadá to úžasně
Vlaků a RailWorksu se nikdy nevzdám. :D :D

JachyHm
Příspěvky: 92
Registrován: stř 08. říj 2014 17:43:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od JachyHm » ned 14. říj 2018 20:13:55

Lze nastavit naprosto libovolný text, vč. diakritiky.
Někde už jsem to tuším psal.
Cíle se definují v textovém souboru.
JH

Uživatelský avatar
Břetislav
Příspěvky: 81
Registrován: ned 17. čer 2018 20:29:34
Bydliště: Příbram

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Břetislav » ned 14. říj 2018 20:37:03

No to je paráda! :shock: :o :o
Vlaků a RailWorksu se nikdy nevzdám. :D :D

Odpovědět