Dílna JachyHm

Připravované nebo vydané modely a skiny do RW
Jurajs_89
Příspěvky: 618
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Jurajs_89 » stř 29. bře 2017 5:58:10

Vidis to, me zase vic vyhovuje bdelost na mezerniku, houkacky B a N. To bychom se tu pak mohli dohadovat do nekonecna.
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

Martens
Příspěvky: 34
Registrován: pát 06. čer 2008 12:53:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Martens » stř 29. bře 2017 11:21:01

JachyHm píše:
Martens píše:Jáchyme, mám spíš problém, že se mi panťák vůbec nenabídne (je nainstalovaný, mezipaměť jsem v TS taky ověřil) a nic. Podle fyzické kontroly souborů by měl být v TS nainstalován. Verze je 59.2a. Dík za nakopnutí správným směrem.
Složku Smejki v CSaddon máš povolený?
Ahoj, právě že mám, soubory tam jsou, ale v simulátoru add-on nevidím. A to ani tehdy, pokud spustím simulátor jako správce.

P.S.: Vzhledem ke specifičnosti problému bych poprosil moderátory, zda z tohoto neudělat samostatné téma....sice to souvisí s panťákem, ale problém bude pravděpodobně někde jinde.

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 309
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od sasule » stř 29. bře 2017 15:57:10

Jurajs_89 píše:Vidis to, me zase vic vyhovuje bdelost na mezerniku, houkacky B a N. To bychom se tu pak mohli dohadovat do nekonecna.
Však proto jsem to psal jen jako zbožné přání, ani v nejmenším nenutím. Snad to tak nevyznělo...

JachyHm
Příspěvky: 82
Registrován: stř 08. říj 2014 17:43:10

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od JachyHm » stř 29. bře 2017 17:26:17

sasule píše:
Jurajs_89 píše:Vidis to, me zase vic vyhovuje bdelost na mezerniku, houkacky B a N. To bychom se tu pak mohli dohadovat do nekonecna.
Však proto jsem to psal jen jako zbožné přání, ani v nejmenším nenutím. Snad to tak nevyznělo...
Tak já jsem to dal na mezerník i z toho důvodu, že, teď abych nekecal, je ve 460tkách bdělost na pedále a to je prostě mezerník ať chceš nebo ne, podoběn obří klávesa už jiná není :mrgreen: Ale každopádně prostě je to "nejdostupnější" klávesa a ty bdělostě tam máš asi 4, takže to byla jasná volba. Ale nemám problém to předělat.
kiski píše:Nooo, skripty vedia potrápiť :) neviem, akým spôsobom si ho písal ty, ale ja osobne idem poväčšine podľa toho, v akom poradí sa mašina nahadzuje, plus preverím závislosti. Po každom "míľniku" :) to otestujem, a overím u fíru, ktorý na tom jazdil/jazdí. Potom sa nestane, že nebudeš vedieť, prečo je každý štart unikát :)
Jó, to jsem se ze začátku snažil taky, hlavně spíš na jednotlivé sekce typu "Kontrolér, Pantografy (ty už mají vlastní script mimo hlavní), Vzduchotechnika" atd... Jenže pak přišly ty věci typu, kontrolér krokuje jenom při tlaku větším, než xy BAR a kam s tím..? :mrgreen: Vzduchotechnika, nebo kontrolér? A už to začlo :mrgreen: Ale zas na druhou stranu i v reálu je v poslední době, co start to unikát :mrgreen:
sasule píše:Jáchyme, má smysl momentálně hlásit podezřelosti na 3D modelu?
Nemá, alespoň prozatím ne :mrgreen: Kdyžtak do tabulky, napíšu k tomu odloženo a vrátím se k tomu, až se mi povede dostat z disku data ;)
Pardál píše:Tak teď babo raď (sorry) :lol: Dnes jsem stáhnul a zprovoznil 021, ale jen přes Ctrl+Shift+F12, pokud ji chci oživit normálně, tak pomocňák fouká, fouká, jen k přítlaku se nedofouká, alespoň přes F5 píšou Pantograph Down (vizuálně je nahoře).
K přítlaku se dofouká, F5 Pantograph Down ukazuje stav několika věcí. Myslím, že to je něco na způsob math.min(Pantografy, Ventilátory, HlavníVypínač, směr), kde ventilátory jsou ještě podmíněné motorgenerátorem atd... Každopádně zkus po startu a doběhu všech věcí dát ještě space (reset VZ) a/nebo prokvedlat ten klíček... Jinak mě nic nenapadá... A já dneska musím najít tu závislost an té zatracené bdělosti.. :mrgreen:

Snad jsem an nikoho nezapomněl.. :mrgreen:

anry
Příspěvky: 325
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od anry » sob 08. dub 2017 22:44:38

Zdavím, je někde prosím nějakej manual? Ctrl+Shift+F12, nefunguje a jelikož nejsem žádnej fíra tak jsem mimo. A ještě jedna otazka, musí tam bejt ta autorun složka s tím runactualization.exe ? Po dvou minutach čekání na scénář jsem se musel zkratkou vratit na plochu a zjistil jsem, že tam cmd okno neustale a dokola něco sosá a rozbaluje. Když to neodkřížkuju tak se ten scénář nerozjede. Dík

Uživatelský avatar
Pets
Příspěvky: 90
Registrován: čtv 03. bře 2016 17:34:54
Bydliště: Brno

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Pets » sob 08. dub 2017 23:14:18

Mně tedy Ctrl+Shift+F12 funguje normálně, je potřeba pak přepnout směrový ovladač do polohy P, dále nezapomenout odemknout brzdič Ctrl+Shift+ů pak ještě ruční brzdy v obou kabinách
Složku: ActualizationAutoRun , když jsem zkusil odstranit, tak nenastal žádný problém.

anry
Příspěvky: 325
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od anry » sob 08. dub 2017 23:57:44

Pets píše:Mně tedy Ctrl+Shift+F12 funguje normálně, je potřeba pak přepnout směrový ovladač do polohy P, dále nezapomenout odemknout brzdič Ctrl+Shift+ů pak ještě ruční brzdy v obou kabinách
Složku: ActualizationAutoRun , když jsem zkusil odstranit, tak nenastal žádný problém.
Manual jsem nasel, udelal jsem vse podle nej, ale nešlo me vubec pohnout brzdou. Nikde nic o odemykání brzdiče. Tak to teda vyzkouším, ale asi to uz pojede. Ale ten rychlej start stejne nefunguje.
Pokračování: Tak vše OK, super. Stačilo odemknout ten brzdič. Dííííky

milosb
Příspěvky: 1
Registrován: pon 30. led 2017 15:43:15

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od milosb » ned 09. dub 2017 17:07:08

Neviem ako ostatným ale mne nejde odomknúť ani hýbať s brzdičom. Neviem čo robím zle. :roll:

JachyHm
Příspěvky: 82
Registrován: stř 08. říj 2014 17:43:10

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od JachyHm » ned 09. dub 2017 21:10:35

Pets píše: Složku: ActualizationAutoRun , když jsem zkusil odstranit, tak nenastal žádný problém.
Jojo, problém by s tím být neměl, ta aplikace tam vůbec být neměla, to jsem si já něco zkoušel a nefunguje to podle mých představ, takže to tam být stejně nemá.. :mrgreen:
milosb píše:Neviem ako ostatným ale mne nejde odomknúť ani hýbať s brzdičom. Neviem čo robím zle. :roll:
Ctrl+Shift+; ;)

prolam
Příspěvky: 26
Registrován: sob 26. zář 2015 7:43:29

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od prolam » úte 22. srp 2017 13:40:08

Ahoj. Nejsem si jist, zda brečím na správném hrobě, ale fungují zde někomu patra z Jáchymových stránek?

Brtnik
Příspěvky: 32
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Brtnik » úte 22. srp 2017 16:52:12

Ahoj,ty orignály jedou,ale české skiny ne....

Uživatelský avatar
Pikku
Příspěvky: 146
Registrován: sob 07. čer 2008 14:57:38
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Pikku » úte 22. srp 2017 17:55:56

Brtnik píše:Ahoj,ty orignály jedou,ale české skiny ne....
Ve Free Roam to jde, sestavit consist pro QD nikoliv.

Brtnik
Příspěvky: 32
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Brtnik » úte 22. srp 2017 20:06:58

Ahoj,mě to nejde ani ve Free roam.Teď sem to projistotu znova zkoušel,prostě nejde.

Dan Strnad
Příspěvky: 6
Registrován: úte 27. zář 2016 15:43:39
Bydliště: Okres Praha-východ

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Dan Strnad » úte 22. srp 2017 20:22:12

Mne patra normálně v editoru scénářů fungují, jak originály, tak všechny vydané skiny. :ugeek: :ugeek:

Pito_42
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 11. črc 2013 20:45:48

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Pito_42 » úte 22. srp 2017 22:15:48

Brtnik píše:Ahoj,ty orignály jedou,ale české skiny ne....
Mne to funguje v pohode

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 350
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Michal » úte 22. srp 2017 22:50:26

Zkusil jsem ty vozy stáhnout a nainstalovat. Fungují mi jak ve Freeroam tak i QD. Originál i naše verze.

Brtnik
Příspěvky: 32
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Brtnik » úte 22. srp 2017 23:19:10

Tak sem ty vozy stáhnul znova a nainstaloval a nejdou,nejdou,nejdou.....
Ale jak vidíte zde a i na http://jachyhm.cz/subdomeny/rw/download ... rove-vozy/ , více lidem vozy nejedou,bude tam asi nějaká chybka....
Ale proč to potom někomu funguje a někomu né........................???
......není možné,že se to tluče s něčím v Assetu?

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 350
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Michal » stř 23. srp 2017 9:36:32

Leda by to používalo ještě něco, co není autory uvedeno a někdo to má a někdo ne. Já s tím fakt neudělal nic jiného, než že jsem stáhnul balík originálních vozů, stáhnul balík našich skinů, nainstaloval (manuálně) naše skiny, nainstaloval (manuálně) originální balík, u vkládání vozů ve Freeroam jsem zaškrtnul filtr DR/Dbmu a CS_Addon/Majkl. Vozy jsem normálně vložil. Stejně tak v editoru souprav pro QD jsem měl všechny vozy uvedeny, zobrazil se jejich náhled a normálně šly vložit do soupravy.
Komu to nefunguje, zkuste vytvořit výpis chyb přes LogMate. Třeba pak budeme moudřejší.

anry
Příspěvky: 325
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od anry » stř 23. srp 2017 22:44:06

Michal píše:Leda by to používalo ještě něco, co není autory uvedeno a někdo to má a někdo ne. Já s tím fakt neudělal nic jiného, než že jsem stáhnul balík originálních vozů, stáhnul balík našich skinů, nainstaloval (manuálně) naše skiny, nainstaloval (manuálně) originální balík, u vkládání vozů ve Freeroam jsem zaškrtnul filtr DR/Dbmu a CS_Addon/Majkl. Vozy jsem normálně vložil. Stejně tak v editoru souprav pro QD jsem měl všechny vozy uvedeny, zobrazil se jejich náhled a normálně šly vložit do soupravy.
Komu to nefunguje, zkuste vytvořit výpis chyb přes LogMate. Třeba pak budeme moudřejší.
Postupoval jsem přesně jak píše Michal.
Obrázek

Brtnik
Příspěvky: 32
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Brtnik » čtv 24. srp 2017 21:03:05

Ahoj,jak se ten LogMate výpis dělá?

Odpovědět