Dílna JachyHm

Připravované nebo vydané modely a skiny do RW
anry
Příspěvky: 326
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od anry » čtv 24. srp 2017 21:59:20

Brtnik píše:Ahoj,jak se ten LogMate výpis dělá?
Ve složce s hrou odklikneš LogMate.exe a pak hru. Necháš načíst mapu. Potom buď zminimalizuješ nebo vypneš hru a v okně to budeš mít vše vypsaný.

Majkl
Příspěvky: 172
Registrován: sob 02. kvě 2015 11:21:35

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Majkl » pon 13. srp 2018 18:45:24

Kde je problém to opravdu nevím. Přitom instalace jen tak jak píše Michal.
Pouze stáhnout originální vozy, k tomu ty skiny. Pak stačí jak originál vozy tak i skiny povolit ve hře.
Ale kde je problém s vytvářením souprav pro QD netuším.. bohužel v tomhle sem těžký začátečník :D

Majkl

JachyHm
Příspěvky: 95
Registrován: stř 08. říj 2014 17:43:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od JachyHm » ned 14. říj 2018 12:27:57

Tak aby se zas neřeklo, že se nic neděje se 460.
Tak tady videjko z aktuálního vývoje.
Díky KaMatovi za video.
https://youtu.be/1nGqccX2Z0U
JH

Uživatelský avatar
Břetislav
Příspěvky: 81
Registrován: ned 17. čer 2018 20:29:34
Bydliště: Příbram

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Břetislav » ned 14. říj 2018 16:40:18

Chci se jen zeptat, v tom videu má KaMat na ceduli Kouty n. D. - Olomouc hl.n. tak se chci zeptat, jestli se v té 460 dá udělat taková cedule jak chci?
Vlaků a RailWorksu se nikdy nevzdám. :D :D

KaMat
Příspěvky: 1197
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od KaMat » ned 14. říj 2018 17:04:25

Tu ceduli jsem ručně nastavil v kabině. Na výběr je snad z +- 50 stanic ?

Uživatelský avatar
Břetislav
Příspěvky: 81
Registrován: ned 17. čer 2018 20:29:34
Bydliště: Příbram

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Břetislav » ned 14. říj 2018 19:02:12

Děkuji za info. Moc sese těším, vypadá to úžasně
Vlaků a RailWorksu se nikdy nevzdám. :D :D

JachyHm
Příspěvky: 95
Registrován: stř 08. říj 2014 17:43:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od JachyHm » ned 14. říj 2018 20:13:55

Lze nastavit naprosto libovolný text, vč. diakritiky.
Někde už jsem to tuším psal.
Cíle se definují v textovém souboru.
JH

Uživatelský avatar
Břetislav
Příspěvky: 81
Registrován: ned 17. čer 2018 20:29:34
Bydliště: Příbram

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Břetislav » ned 14. říj 2018 20:37:03

No to je paráda! :shock: :o :o
Vlaků a RailWorksu se nikdy nevzdám. :D :D

JachyHm
Příspěvky: 95
Registrován: stř 08. říj 2014 17:43:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od JachyHm » pát 16. lis 2018 17:01:57

Vzhledem k neaktuálnosti Google map na mnoha místech republiky jsem pro potřeby KaMata vytvořil aplikaci na podstrkávání hře mapové podklady Seznamu, místo Googlovských.
No a protože jsem na tom strávil poměrně dost času, tak jsem se rozhodl, že to dokopu do zveřejnitelné verze.
Přibylo úplně základní GUI, aby to vypadalo alespoň trochu user friendly, log soubor a ošetření pár vyjímek :lol:
Složka s celým projektem a !!=>MANUÁLEM<=!! na GitHubu.
Exportovaný exáč s konzolí
(nic zajímavého tam není, doporučuji používat jenom pro potřeby řešení problémů, beztak je všechno co je tam logované i do souboru.)
A exáč bez konzole pouze s GUI.
Případné chyby / připomínky / návrhy na vylepšení plz buď sem, nebo na Git.
JH

Odpovědět