Nejde mi položiť návestidlo

Vše o chování RW

Nejde mi položiť návestidlo

Příspěvekod majo656841 » sob 23. zář 2017 10:55:53

Ak kliknem na návestidlo alebo rýchlostník, či sklonovník neukáže mi link, čiže nepoložím návestidlo lebo mi zmizne. Nechápem. :/
Přílohy
Snímka3.jpg
majo656841
 
Příspěvky: 13
Registrován: ned 16. srp 2015 11:45:54

Re: Nejde mi položiť návestidlo

Příspěvekod KaMat » sob 23. zář 2017 16:56:24

V ikonkách vpravo nahoře máš obrázek LCD, tak na něj klikni a zaškrtni možnosti, které se vážou na linky. Pro tebe asi bude jednodušší, když zaškrtneš všechno.
KaMat
 
Příspěvky: 1126
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Nejde mi položiť návestidlo

Příspěvekod majo656841 » ned 24. zář 2017 11:48:17

Problém je že odfajknuté je všetko a nejde to. :( neviem či je tam taká možnosť na linky.
Přílohy
Snímka4.jpg
majo656841
 
Příspěvky: 13
Registrován: ned 16. srp 2015 11:45:54

Re: Nejde mi položiť návestidlo

Příspěvekod KaMat » ned 24. zář 2017 17:36:07

A jiné návěstidlo jde ?
KaMat
 
Příspěvky: 1126
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Nejde mi položiť návestidlo

Příspěvekod sasule » ned 24. zář 2017 18:02:23

Je zapnutá autorotace objektu. To kolečko s "áčkem" vlevo dole na prvním screenu. To je celé.
sasule
 
Příspěvky: 278
Registrován: pon 16. zář 2013 9:07:54

Re: Nejde mi položiť návestidlo

Příspěvekod majo656841 » úte 26. zář 2017 16:40:14

Jáj aha ďakujem za pomoc. :D
majo656841
 
Příspěvky: 13
Registrován: ned 16. srp 2015 11:45:54


Zpět na Chování simulátoru a jak na to

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron