pád x64 editoru pro scénáře

Vše o chování RW
Odpovědět
Subterra
Příspěvky: 84
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

pád x64 editoru pro scénáře

Příspěvek od Subterra » čtv 29. lis 2018 22:50:06

Ahoj, zkusím se zeptat tady, jestli někdo nebude mít nápad. Mám problém s tím, že když dělám scénář, tak po překročení určitého počtu vozidel ve scénáři, se mi nejde opětovně dostat do scénáře. Ve scénáři to bez problémů osadím,uložím a otestuju, spustit scénář jde bez chyb a jde normálně zajet. Problém nastává ve chvíli, kdy chci v tom scénáři ještě něco doladit. Při pokusu o otevření mi to pokaždé padne, ještě něž se to vůbec načte. Jediné "řešení" momentálně je, použít RW tools a odmazávat vozidla ze scénáře, dokud to prostě ten editor nezkousne. Dělá to také někomu? PC mám výkonné dost, grafické nastavení na to nemá žádný vliv. Zkoušel jsem smazat cache atd.,ale bez úspěchu. Padne to jak v x64, tak x86. Ve chvíli kdy to padne, mi správce zařízení ukazuje využití RAM u TS pouze 2GB (ze 16GB), v pozadí nic neběží (pouze steam,ovladače a eset). To množství vozidel, při kterém to nejde znovu otevřít, mi nepřijde nijak velké, ostatně jak už jsem psal, tak scénář se bez problémů načte a funguje. Jedná se pouze o problém s otevřením v editoru.

KaMat
Příspěvky: 1209
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: pád x64 editoru pro scénáře

Příspěvek od KaMat » pát 30. lis 2018 1:05:26

Testni to otevřít ve verzi 2018.

Subterra
Příspěvky: 84
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: pád x64 editoru pro scénáře

Příspěvek od Subterra » pát 30. lis 2018 7:51:43

Jak to otevřu v 2018? Mám jenom 2k19. Leda stáhnout odněkud 2k18 a překopírovat všechny assety. Nebo se to dá nějak jednodušeji?

popocatepetel
Příspěvky: 74
Registrován: pát 21. led 2011 19:11:58

Re: pád x64 editoru pro scénáře

Příspěvek od popocatepetel » pát 30. lis 2018 8:33:00

Poslal som Ti súkromnú správu. Snáď pomôže.

Subterra
Příspěvky: 84
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: pád x64 editoru pro scénáře

Příspěvek od Subterra » pát 30. lis 2018 8:57:29

Nic tu nemám :D

popocatepetel
Příspěvky: 74
Registrován: pát 21. led 2011 19:11:58

Re: pád x64 editoru pro scénáře

Příspěvek od popocatepetel » pát 30. lis 2018 9:51:33

A to je ako možné? :D No nič, len som tam písal, že skús prehodiť TS 2019 na 32-bit verziu. Mne to pomohlo pri editore tratí, keď mi to padalo pri nahrávaní sat. podkladov. V 64-bit. to padalo, v 32-ke nie. Je to vrámci jednej hry, netreba nič kopírovať. Potom to vrátiš na 64-bit.

Subterra
Příspěvky: 84
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: pád x64 editoru pro scénáře

Příspěvek od Subterra » pát 30. lis 2018 10:45:06

Však jsem psal v původním příspěvku, že to nejde ani přes x86 (označení pro 32bit) ;)

popocatepetel
Příspěvky: 74
Registrován: pát 21. led 2011 19:11:58

Re: pád x64 editoru pro scénáře

Příspěvek od popocatepetel » pát 30. lis 2018 11:03:06

Do psej matere. To som si nevšimol. :D No, snáď sa Ti to podarí nejako poriešiť.

Subterra
Příspěvky: 84
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: pád x64 editoru pro scénáře

Příspěvek od Subterra » pát 30. lis 2018 13:05:24

Řešení mám, odmazat přes RW tools, ale to není řešení, se kterým bych se spokojil :D

Odpovědět