Pád hry

Vše o chování RW
honzyf04
Příspěvky: 1
Registrován: ned 19. čer 2011 13:32:29

Pád hry

Příspěvek od honzyf04 » ned 19. čer 2011 14:17:54

Prosím pomooc!Když spustím Railworks v114.0b,tak mi při načítání vyskočí okno a v něm je napsaný:Something bad happened in your program,would you like to save a diagnostic file?Ačkoliv zmáčknu Ano nebo Ne,tak mi vyskočí okno a v něm:V aplikaci RailWorksProc2.exe došlo k problému atd...
Nevíte co s tím??Podíval sem se do LogMate a je tam:
[RunTimeError 14:16:33] Cloud not enabled for this app id
[RunTimeError 14:16:33]
[RunTimeError 14:16:33] ASSERT(totalQuota);
[RunTimeError 14:16:33]
[RunTimeError 14:16:33] cFxCloudFile::open()
[RunTimeError 14:16:33]
[RunTimeError 14:16:33] C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\ScenarioManager\cFxCloudFile.cpp : 27
[Content 14:16:36] Trace C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\GameManager\cOptions.cpp : 617 = Setting automatic detail settings
[Content 14:16:36] Trace C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\GameManager\cOptions.cpp : 649 = Setting Stencil Shadows: On
[Content 14:16:36] Trace C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\GameManager\cOptions.cpp : 649 = Setting Particles: Med
[Content 14:16:36] Trace C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\GameManager\cOptions.cpp : 649 = Setting Characters: Med
[Content 14:16:36] Trace C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\GameManager\cOptions.cpp : 649 = Setting Blobby Shadows: On
[Content 14:16:36] Trace C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\GameManager\cOptions.cpp : 649 = Setting View Distance: Med
[Content 14:16:36] Trace C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\GameManager\cOptions.cpp : 643 = Setting Water: High
[Content 14:16:36] Trace C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\GameManager\cOptions.cpp : 649 = Setting Proc Flora: On
[Content 14:16:36] Trace C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\GameManager\cOptions.cpp : 643 = Setting Terrain Tex: High
[Content 14:16:36] Trace C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\GameManager\cOptions.cpp : 643 = Setting Object Tex: High
[Content 14:16:36] Trace C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\GameManager\cOptions.cpp : 649 = Setting Shader Quality: Med
[Content 14:16:36] Trace C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\GameManager\cOptions.cpp : 649 = Setting PP: Haze: On
[Content 14:16:36] Trace C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\GameManager\cOptions.cpp : 649 = Setting PP: Bloom: On
[Content 14:16:36] Trace C:\Dev\RailWorksRelease\Code\DLLs\GameManager\cOptions.cpp : 661 = Setting Object LOD: (int)2 (options slider)9

Vlastik

Re: Pád hry

Příspěvek od Vlastik » pon 20. čer 2011 16:55:45

Ahoj,
rádi bychom ti pomohli nicméně za tu dobu co se věnuji RS,RW jsem se stím nikde nesetkal,nicméně je potřeba pokud toto nemáš nainstalované tak doinstalovat a ,hlavně konfigurace PC se musí shodovat stím co je napsáno zde:
http://www.railsimulator.com/support.php

Doinstalovat musíš před spuštěním hry toto:
PhysX_6.10.25_SystemSoftware
NetFx20SP2_x86
pokud to máš nainstalované tak hledej problém spíše už bud ve verzi a nebo konfiguraci PC.

regedit77
Příspěvky: 2
Registrován: pon 23. úno 2009 11:56:27

Pád hry RS

Příspěvek od regedit77 » čtv 08. zář 2011 22:40:19

Zdravím všechny železniční nadšence a fandy virtuálních železnic, ale zoufalá situace mě nutí napsat a poprosit o radu pokud někdo má zkušenost.
Problém je následující:
-Nainstaluji základní verzi RS spustím sim vše ok načte se a vše jede OK.
-Nainstaluji MK 1 spustím jede.
-Nainstaluji MK 2 spustím jede.
-Nainstaluji RS Dev tools a simulátor jde do kopru s hláškou:

http://intercity-train.me.cz/pictures/launcher.JPG

Jediné co pomůže je reinstalace simulátoru, ale bez Dev tools. A už i to začíná dělat problémy při instalaci MK2.

Provozuji na Win7 a zkoušel jsem takřka vše:
reinstal asi 20x, režim kompatibility (doporučený) Service pack 2 , jako správce bez správce, pokaždé CCleanerem čistím registry, hloubku 32 i 16 bit, Obnovení systému. Vše marně.

Při první instalaci Základ+MK_1 2 +Dev tools vše jelo editor, stavba tratě, volná jízda aktivita vše v pohodě pak jsem práci uložil vypnul po hodině znovu najel Rail sim a už jsem si nezajezdil. Pokud někdo ví a poradí budu rád. A pokud né Tak placku hodím do koše a bude klid :D .
S pozdravem Mira.

horor4
Příspěvky: 144
Registrován: pát 11. úno 2011 21:22:11
Bydliště: Starý Plzenec

Re: Pád hry

Příspěvek od horor4 » čtv 08. zář 2011 22:51:44

Mám dojem ,že jsem něco podobného kdysi řešil a myslí ,že bylo důležité před každou instalací těch dodatků zkontrolovat a nastavit LANGUAGE na angličtinu a ne ,aby tam bylo default OS

Vlastik

Re: Pád hry

Příspěvek od Vlastik » čtv 08. zář 2011 22:59:09

Zdravím všechny železniční nadšence a fandy virtuálních železnic, ale zoufalá situace mě nutí napsat a poprosit o radu pokud někdo má zkušenost.
Problém je následující:
-Nainstaluji základní verzi RS spustím sim vše ok načte se a vše jede OK.
-Nainstaluji MK 1 spustím jede.
-Nainstaluji MK 2 spustím jede.
-Nainstaluji RS Dev tools a simulátor jde do kopru s hláškou:
Jak píše horor4 stačí změnit jazyk na english a tuším že to ale stačilo jenom při instalaci MK2,jinak to nešlo spustit.

regedit77
Příspěvky: 2
Registrován: pon 23. úno 2009 11:56:27

Re: Pád hry

Příspěvek od regedit77 » čtv 08. zář 2011 23:17:56

To je problém ani k tomu se už nedostanu. Ale reinstaluju po 21 a snad pomůže, ale díky za tip pustím se do toho, ale až zítra dnes už na to nemám nervy ráno jdu na 12 - ctku. Tak pak písnu jak to dopadlo. Ještě jednou dík.

Já bych neusnul POMOHLO Ještě jednou dík. Taková ptákovina.

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Pád hry

Příspěvek od KaMat » čtv 14. čer 2012 19:16:06

Vcera jsem nainstaloval steam, zpustil hru, zahral si. Kdyz jsem ji zpustil kdeska po nacteni do menu okamzite zamrzla a musim po prepnuti do winu odkliknout chybovou hlasku... stalo se to uz nekomu. ? Pada to pokazde kdyz to najede do menu. Zkousel jsem to s max i s min grafickym nastavenim a netusim cim to muze byt. s nicim jinym nez s nastavenim grafiky v ovladacim jsem si nehral a ikdyz jsem vse vratil do puvodniho stavu porad to nejde.

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Pád hry

Příspěvek od KaMat » čtv 14. čer 2012 20:17:18

hmmm dela mi to i RW2

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Pád hry

Příspěvek od Josef72 » čtv 14. čer 2012 20:52:09

Hra mi běží bez problému. Vidím to na problém u tvého PC.

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Pád hry

Příspěvek od KaMat » čtv 14. čer 2012 22:27:08

taky si myslim ale vubec nevim proc. jednou to jede a po chvili ne :D

Uživatelský avatar
drew
Příspěvky: 62
Registrován: pát 11. úno 2011 10:07:26
Bydliště: Praha 5 Košíře

Re: Pád hry

Příspěvek od drew » pát 15. čer 2012 11:43:41

KaMat píše:... okamzite zamrzla a musim po prepnuti do winu odkliknout chybovou hlasku... stalo se to uz nekomu. ? .
Nestalo, ale co takhle poslat tu chybu? bez ní netuším kam nasadit páku ;)
drew
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
---::| mapa MODRAVA - nejlepší na dlouhé jízdy |::---
MSTS->Trainz...TS2009->RW3...TS2013DeLuxe @ iPentium Dual E2220; nV GTX285; W7homeSP1

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Pád hry

Příspěvek od KaMat » úte 19. čer 2012 15:43:47

Obrázek

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Pád hry

Příspěvek od KaMat » stř 20. čer 2012 12:10:06

i po updatu porad stejny problem.

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Pád hry

Příspěvek od KaMat » stř 20. čer 2012 21:59:19

cista instalace. jednou to slo a po restartu ne.

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Pád hry

Příspěvek od KaMat » čtv 21. čer 2012 10:29:23

to uz jsem delal vicekrat

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Pád hry

Příspěvek od Josef72 » čtv 21. čer 2012 10:40:26

Asi ti nezbyde nic jiného, než poslat dotaz na jejich podporu. Chodím každý den na anglické fórum a ani zmíňka o nějakém podobném problému. Poslal bych jim konfiguraci PC a popis problému. Nic jiného mě nenapadá.

Jiné hry ( programy ) fungují dobře ?

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Pád hry

Příspěvek od KaMat » čtv 21. čer 2012 12:39:07

Josef72 píše:Asi ti nezbyde nic jného, než poslat dotaz na jejich podporu. Chodím každý den na anglické fórum a ani zmíňka o nějakém podobném problému. Poslal ych jim konfiguraci PC a popis problému. Nic jiného mě nenapadá.

Jiné hry ( programy ) fungují dobře ?
jj vse ostatni v pohode. normalne bych zkusil jeste jednou preinstalovat cely steam a hru ale kdyz to dela i rw2 ktery mam na jinem disku tak to nema cenu zkouset.
ta jejich podpora je anglicky predpokladam :D

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Pád hry

Příspěvek od KaMat » čtv 21. čer 2012 12:40:19

me tak napadlo jesli jen nestaci jim poslat ten souborek s chybou co to vzdycky vytvori kdyz to spadne.

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Pád hry

Příspěvek od KaMat » čtv 21. čer 2012 17:25:33

no slo mi to driv i se starym pc tak si myslim ze tohle duvod nebude :)

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Pád hry

Příspěvek od KaMat » čtv 21. čer 2012 17:32:09

Michal píše:Ano, ten soubor s chybou by jim mohl pomoc. Ale zaráží mě, že provozuješ zároveň RW2 i RW3. Co když se to hádá. Přece obojí musí jít přes Steam nebo ne? Jestli chceš, tak to zkus všechno odinstalovat (RW2, RW3 i Steam) a nainstaluj jen Steam a RW3.
tak tim to taky nebylo :)

Odpovědět