Pád hry

Vše o chování RW
Jurajs_89
Příspěvky: 627
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Pád hry

Příspěvek od Jurajs_89 » čtv 12. črc 2012 17:54:14

Zdravím, potkalo už někoho toto?
Přílohy
RW_1.JPG
RW_1.JPG (18.09 KiB) Zobrazeno 8568 x
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Pád hry

Příspěvek od Josef72 » čtv 12. črc 2012 21:43:43

Možná ano, kdy se ti stalo ( při jaké činnosti ) ?

Jurajs_89
Příspěvky: 627
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Pád hry

Příspěvek od Jurajs_89 » čtv 12. črc 2012 21:48:49

Jízda scénáře s ICE.
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

Vlastik

Re: Pád hry

Příspěvek od Vlastik » pát 13. črc 2012 19:12:44

Zdravím, potkalo už někoho toto?
Většinou tato hláška vyskočí když je ve scénáři nekompatibilní vozidlo (může být ještě pro RS) a nebo můžou být i v trati nekompatibilní objekty ,většinou stačilo i aby měl objekt,vozidlo starou verzi bin souboru a nebo starou verzi pro export do TS.
Jde o to že se dá stáhnout dost věcí které jsou ještě pro RS a pak to může tohle psát,že současný TS nerozpozná někeré shadery a verze.

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Pád hry

Příspěvek od KaMat » čtv 19. črc 2012 0:20:18

KaMat píše:Obrázek
tak jsem zjistil ze to dela NVIDIA ovladac HD audia. Kdyz prepnu zkuk na bedny tak to nerozjedu. Kdyz prepnu zvuk na cokoliv jineho treba na televizi tak RW jede :D

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktualizace Rail Works

Příspěvek od Josef72 » sob 15. pro 2012 16:14:12

Co přesně ? Mně se taky objevil v týdnu problém. Nedostal jsem se za úvodní obrazovku. Tak jsem přešel do režimu off-line a pak to šlo.

Jurajs_89
Příspěvky: 627
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktualizace Rail Works

Příspěvek od Jurajs_89 » sob 15. pro 2012 17:06:39

Mě funguje vše v pořádku.
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

n.u.r.v.
Příspěvky: 49
Registrován: ned 03. čer 2012 12:50:54
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktualizace Rail Works

Příspěvek od n.u.r.v. » sob 15. pro 2012 20:14:49

Nedostanu se se ani do menu - zůstane to na obrazovce s logem railworks...Ukazuje se tato hláška:

http://imageshack.us/photo/my-images/39 ... s2013.jpg/

Zkoušel jsem i ověřit integritu mezi paměti ve steamu a nepomohlo to...psal jsem to na podporu, ale o víkendu nepracují...
Moje PC na kterém mám nainstalovaný Train Simulator 2016:
CPU: Intel Core i5-3450 (ivy bridge) 3.1GHz, Grafická karta: Ati Radeon 6950 3GB VRAM, RAM: 4x4GB DDR3 1600MHz

Vlastik

Re: Aktualizace Rail Works

Příspěvek od Vlastik » sob 15. pro 2012 20:30:01

Nechci něják prudit,ale posledních pár příspěvků do tohoto vlákna nepatří a Michal by je měl přesunout do problémů simulátor jako takového,divím se že dva moderátoři co se zde vyjádřili to neudělali.
V zásadě tato hláška nemá s aktualizací nic společné,s jejvětší pravděpodobností jsi předtím instaloval něco co už není kompatibilní s TS 2013,něco třeba ještě z dob RS mě tato hláška taky vyběhla a tenkrát to bylo špatným exportem modelů kde právě jeden soubor s vozidlem xml jsem omylem umazal závorku a už to nešlo spustit a celé RW padlo,logmate můžeš spustit i bez TS tak to udělej a hned budeš vědět na čem jsi.

n.u.r.v.
Příspěvky: 49
Registrován: ned 03. čer 2012 12:50:54
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktualizace Rail Works

Příspěvek od n.u.r.v. » sob 15. pro 2012 20:40:54

TS je čistý- instaluje jen steam - nakoupená dlc (já do ts nic samostatně neinstaluju)...naposled jsem kupoval DLC SD70ACE a TS fungoval (v neděli jsem hrál naposled)...pak jsem odjel a v pátek po zapnutí PC se stáhl update a TS už jsem nespustil...

proto jsem to taky dal do této sekce - aktualizace railworks...

problém dělá soubor v adresáři plugins - GameManager.dll...tento soubor byl také měně poslední aktualizací (dle data změny)...

logmate - nevím k čemu to je (dle názvu usuzuji, že to bude dělat nějaký log), ale zkusím to spustit

edit:Zkusil jsem spustit ten logmate a spustit TS, TS padl, ale okno logmate zůstalo prázdné...
Moje PC na kterém mám nainstalovaný Train Simulator 2016:
CPU: Intel Core i5-3450 (ivy bridge) 3.1GHz, Grafická karta: Ati Radeon 6950 3GB VRAM, RAM: 4x4GB DDR3 1600MHz

n.u.r.v.
Příspěvky: 49
Registrován: ned 03. čer 2012 12:50:54
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktualizace Rail Works

Příspěvek od n.u.r.v. » sob 15. pro 2012 21:41:03

vyřešeno! dělala to nějaká mise stáhnutá přes workshop...prolezl jsem přes packagemanager mise a jedna se jmenovala "???" tak jsem ji smazal...
Moje PC na kterém mám nainstalovaný Train Simulator 2016:
CPU: Intel Core i5-3450 (ivy bridge) 3.1GHz, Grafická karta: Ati Radeon 6950 3GB VRAM, RAM: 4x4GB DDR3 1600MHz

Vlastik

Re: Aktualizace Rail Works

Příspěvek od Vlastik » sob 15. pro 2012 21:52:46

našel jsem první dva mínusy té aktualizace:

1)nepřehledný seznam stáhnutých scénářů ve worksopu (proč musí být popis mise přes půl obrazovky a samotný seznam má vyhrazen jen čtverec 5x5cm?

2)nové dialogy zbytečně přes celou obrazovku - konkrétně dialog pro uložení hry...
Tady si tak trochu protiřečíš,odkazuješ na to že po nainstalování aktualizace se ti TS už nespustil a pak napíšeš toto?
To znamená že ti po aktualizaci TS šel normálně spustit a problém je někde jinde,nejspíše n nějákém souboru.

n.u.r.v.
Příspěvky: 49
Registrován: ned 03. čer 2012 12:50:54
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktualizace Rail Works

Příspěvek od n.u.r.v. » sob 15. pro 2012 22:57:16

ne, mě proběhla další aktualizace teď v pátek když jsem poprvé od neděle spustil PC - alespoň steam něco do TS stahoval...

Edit: teĎ jak o tom tak přemýšlím - nemohlo to být tím, že min. víkend šel u nás blbě net a byly výpadky? To jsem totiž stahoval nějaké scénáře z workshopu, tak se možná dotáhl až teď a k tomu blbě...
Moje PC na kterém mám nainstalovaný Train Simulator 2016:
CPU: Intel Core i5-3450 (ivy bridge) 3.1GHz, Grafická karta: Ati Radeon 6950 3GB VRAM, RAM: 4x4GB DDR3 1600MHz

Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 236
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Pád hry

Příspěvek od 750225lentilka » pát 18. dub 2014 7:31:13

Zdravím.
Mohl by mi někdo prosím pomoci? Mám TS2014. Čistá instalace šlape v pohodě bez problémů. Ovšem jak začnu doinstalovávat věci, tak při načítání jakékoliv tratě, mi vyskočí stejná hláška tj. program přestal pracovat a je třeba ho ukončit bla bla bla... Mám win 8čky. Bohužel neřeknu přesně u instalace čeho mi to dělá, protože pokaždé je to zjevně jinak, minimálně mám odzkoušeno, že jednou mi x5x od Hekla šly a teď po jejich instalaci (prokazatelně, nicj iného jsem neinstaloval) už s nimi hra nefunguje.
Počítám, že to bude nějaká prkotina, ale netuším jaká. Po včerejšku, kdy jsem nad tím problémem seděl od nějakejch jedenácti do dvou do rána, se už obracím na vás, protože absolutně už nechňápu :(
Kdyby někdo poradil, budu moc vděčný...
Alespoň, že si zatím můžu jezdit s čistým základem :D :D

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1891
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Pád hry

Příspěvek od Roman » pát 18. dub 2014 9:28:35

Nezbývá nic jiného, než postupně odebírat přidané addony az do doby než to půjde spustit. Moje zkušenost je taková, ze pád hry při načítání způsobují většinou scénáře . Ale konkrétně radit jde těžko, protože do pc druhého nikdo nevidí :)

Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 236
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Pád hry

Příspěvek od 750225lentilka » pát 18. dub 2014 10:35:51

No, jenže jde o to, že mi to třeba udělají i věci, které předtím šly. Po jednom z reinstalů jsem tam dal jen testovací trať -> v pohodě to šlo, následovala instalace krys (ty normálně ještě před reinstalací šly) a najednou to spadlo...

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1891
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Pád hry

Příspěvek od Roman » pát 18. dub 2014 12:12:59

Máš správnou verzi skript navětidel? To je tady "populární" chyba způsobující pád hry.

Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 236
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Pád hry

Příspěvek od 750225lentilka » pát 18. dub 2014 21:07:23

Tak problém (zčásti) vyřešen. Hra padne pokaždé, chci-li otevřít existující scénář, nebo přímo editor trati. Takže jediné, kam mně pustí je editor scénáře a odtud teprve do editoru trati. Avšak jen u instalovaných, či vestavěných tratí. U mé vlastní jede úplně vše...Hmmm...zajímavé...No hlavní je, že to šlape a že můžu jezdit :D :D :D Ještě se to pokusím nějako vyřešit, ale asi to nechám takhle...

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1891
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Pád hry

Příspěvek od Roman » stř 05. srp 2015 13:35:45

Dám sem malý poznatek, snad někomu pomůže.
Po kompletní reinstalaci systému a TS začalo po nějaké době docházet k pádům TS. Docela mi trvalo, než jsem na to přišel :D . Ty pády nastaly při práci v menu (např. změna rozlišení, nebo při vyhledání vozidla pro jízdu v QD)
Problém byl následující. Nenainstaloval jsem trať, kterou mám zakoupenu z jiného zdroje, ale k ním jsem odebíral dříve scénáře z Workshopu. Při načítání se mi ty scénáře synchronizovaly a vytvořily prázdnou složku tratě pouze se scénářem z Workshopu. To byla příčina nepředvídaného pádu hry při pohybu v menu. Nestačilo jen smazat složky, musel jsem zrušit odběr. Po zrušení odběru scénářů je opět vše v naprostém pořádku 8-).
To jsou věci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Til858
Příspěvky: 22
Registrován: stř 04. bře 2015 11:38:00
Bydliště: Košice, SR

Re: Pád hry

Příspěvek od Til858 » pát 18. pro 2015 11:29:45

Mám problém pri načítaní jedného scenára v trati Koblenz - Cologne . Predvčerom mi ešte šiel , a teraz mi dáva toto :
Obrázek

Skúsil som to aj s Clear Cache , ale žiadna zmena ...

Odpovědět