Právě je úte 24. říj 2017 7:30:00

Všechny časy jsou v UTC





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
  Verze pro tisk Předchozí téma | Následující téma 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: sob 03. kvě 2014 12:11:44 
Jurajs_89 píše:
Ahoj, mám takovej problém. RW tools nevidí tratě zakoupené od RSC (HH a pod). Nevíte, kde se stala chyba? Dřív to šlo.


Nejsi sám ,toho jsem si také všiml ,že ani poslední vozidla co jsou už vedeny pod DG ,nejsou v nabídce při úpravě aktivit v RW_Tools ,jediné co jsem zkusil a zatím funguje je pokud chci abych měl viditelné třeba vozidlo DB 189 ,145 ,tak blueprint otevřít v RW_Tools (nic neupravovat)a dát znovu uložit a vozidlo je pak přístupné i pro editaci scénářů,proč tomu tak je nevím.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: sob 03. kvě 2014 13:10:53 
Offline

Registrován: pát 11. úno 2011 20:22:11
Příspěvky: 144
Bydliště: Starý Plzenec
Dobrý nápad Vlastíku funguje to.Jinak já co se týče tratí tak jsem to řešil jejich extrahováním ve winraru no a pak byly normálně viditelné ,ale tvůj způsob je lepší.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: sob 03. kvě 2014 18:11:51 
Offline

Registrován: pát 06. čer 2008 5:09:10
Příspěvky: 603
Bydliště: Ústí nad Labem
A ty tratě jsi nějak vyřešil?

_________________
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: ned 04. kvě 2014 7:48:36 
Offline

Registrován: pát 11. úno 2011 20:22:11
Příspěvky: 144
Bydliště: Starý Plzenec
Trať rozbal ve winraru nech ji vtom samém adresáři a je v RW tools vyditelná.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: pon 05. led 2015 15:43:51 
Offline

Registrován: stř 19. úno 2014 18:05:11
Příspěvky: 292
Bydliště: Starobrno
Zdravím, mam TTB_SzenarioPaket_M-A_01 a tam je uz skoro vse zabaleno v .ap . Mam scenar, ktery po nacteni píse nejaka chybejici vozidla. Tak jdu do RW_Tools a tam me chybí skoro vse i kdyz to mam ,ale ten programek to neumí cist. Cetl jsem zde ze jste tak nejak na to prisli ale docela to nechapu. Rozhodne nemíním tech xxx vagonů rozbalovat ve Winraru, to by me trefilo kolik toho je. Nemate teda nejakou jednoduchou radu? Nebo ten program je uz na prd ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: úte 06. led 2015 13:21:55 
Offline

Registrován: úte 02. bře 2010 3:51:40
Příspěvky: 59
Bydliště: Praha
RW Tools umí rozbalit *.ap soubory u tratí i jenom route properties.xml. V záložce Files jsou kolonky find AP files a AP files manager. Proste rozbal vsechny AP soubory je to jednodussi. Jack

_________________
"Grau, teurer Freund, ist alle Theorie" J.W Goethe


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: úte 06. led 2015 18:02:26 
Offline

Registrován: stř 19. úno 2014 18:05:11
Příspěvky: 292
Bydliště: Starobrno
To si jako ten program rozbalí do nejake provizorní slozky? Protoze jak jsem psal, to bych musel rozbalit vse. A co pak, to jako nekde bude rozbaleno nejakych xGB dat? Pouziju z toho zozbalenyho nejake vozidla a ? Jak to skoncí na spravnem miste ve hre? Proste uz nevim na co ten program mam. To uz si rovnou muzu vse rozbalit ve Winraru na mistech ,kde ty .AP soubory jsou a po sléze je pak smazat. Parada. A k tomu po tydnu defragmentaci.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: čtv 12. lis 2015 9:47:04 
Offline

Registrován: pát 06. čer 2008 5:09:10
Příspěvky: 603
Bydliště: Ústí nad Labem
Včera se mi vyskytl takovej problém. Ve scénáři mi chybělo vozidlo, tak jsem ho přes RW Tools vyměnil, uložil, ale následně pak scénář zmizel ze hry. Zná někdo řešení?

_________________
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: čtv 12. lis 2015 12:43:51 
Jurajs_89 píše:
Včera se mi vyskytl takovej problém. Ve scénáři mi chybělo vozidlo, tak jsem ho přes RW Tools vyměnil, uložil, ale následně pak scénář zmizel ze hry. Zná někdo řešení?

Nejsi sám,taky jsem chtěl už několikrát vyměnit vozidlo přes RW_Tools,ale s verzí TS 2016 to něják nekomunikuje,snažím se vždy o aktuální verzi RW_Tools a nic.
V zásadě je mi zatím ten program k ničemu pro verzi TS 2016.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: čtv 12. lis 2015 14:30:37 
Offline

Registrován: pát 06. čer 2008 5:09:10
Příspěvky: 603
Bydliště: Ústí nad Labem
Aha :( . A měl bys prosím tě nějakou radu, jak jinak to vozidlo vyměnit?

_________________
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: pát 13. lis 2015 11:17:23 
Offline

Registrován: stř 31. pro 2014 13:24:18
Příspěvky: 126
Bydliště: Česká republika
Pokud víš, které konkrétní vozidlo vyměnit, tak v editoru, ne?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: pát 13. lis 2015 13:20:02 
raduzz píše:
Pokud víš, které konkrétní vozidlo vyměnit, tak v editoru, ne?

No pokud tam to vozidlo chybí tak to půjde těžko protože se ti v editoru neobjeví,na to byl tento program dobrý,i když poslední verze by to měla opravovat,zatím jsem to nezkoušel.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: pát 13. lis 2015 17:12:18 
Offline

Registrován: stř 31. pro 2014 13:24:18
Příspěvky: 126
Bydliště: Česká republika
Pravda, to mi nedošlo ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: pát 13. lis 2015 17:51:29 
Offline

Registrován: pát 06. čer 2008 5:09:10
Příspěvky: 603
Bydliště: Ústí nad Labem
Na posledni verzi jsem to prave zkousel.

_________________
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: čtv 21. led 2016 13:08:10 
Offline

Registrován: čtv 16. zář 2010 5:51:28
Příspěvky: 108
Bydliště: Praha
Vlastik píše:
Jurajs_89 píše:
Včera se mi vyskytl takovej problém. Ve scénáři mi chybělo vozidlo, tak jsem ho přes RW Tools vyměnil, uložil, ale následně pak scénář zmizel ze hry. Zná někdo řešení?

Nejsi sám,taky jsem chtěl už několikrát vyměnit vozidlo přes RW_Tools,ale s verzí TS 2016 to něják nekomunikuje,snažím se vždy o aktuální verzi RW_Tools a nic.
V zásadě je mi zatím ten program k ničemu pro verzi TS 2016.


Zdravím,
zjistil už někdo, prosím, kam se zeditované scénáře "ztrácejí" ? Zde popisovaný stav trvá dodnes (znovu odzkoušeno). Je ale pravda, že se to (u mne) stává jen u některých scénářů. Bohužel jsem nepřišel zatím na to, podle jakého hlediska to Tools třídí (zda se ve hře následně ukáží či nikoliv).

_________________
TS 2017 - v59.2a
RW-TOOLS 2016 v. 7.0.29
Win 7
Děkuji za každou odpověď !
Zdraví Zdeněk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: stř 05. dub 2017 18:19:22 
Offline

Registrován: stř 23. pro 2009 21:04:51
Příspěvky: 1102
Mám velký problém. Nejde mi Tracks.xml (databáze kolejí) převést přes "serz" do binu. Výsledná velikost je 8bajtu.
Nevíte jestli xml umí převádět i RW_tools ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: stř 05. dub 2017 20:20:12 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 06. čer 2008 6:44:42
Příspěvky: 239
Bydliště: Praha
RW Tools to umí, ale podle manuálu k tomu využívá právě serz.exe. Takže si tím nijak nepomůžeš. Ty ses v tom "tracks" vrtal a něco tam zvrtal. :) Pravděpodobně budeš mít někde narušenou strukturu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RW_Tools
PříspěvekNapsal: čtv 06. dub 2017 2:56:52 
Offline

Registrován: stř 23. pro 2009 21:04:51
Příspěvky: 1102
Zjistil jsem, že mi to rozbije xml editor a poznámkový blok. pokud ten bin přepisuju ve wordpad, tak to převést jde ale problem s wordpadem je zase ten, že se v něm nedá pohybovat. 200mb soubor je už totálně zasekanej a přepsat jeden údaj trvá půl minuty...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz

skymiles v1.1 designed by CodeMiles Team -TemplatesDragon-.