RW_Tools

Programy a utility k RW

Re: RW_Tools

Příspěvekod Vlastik » sob 03. kvě 2014 13:11:44

Jurajs_89 píše:Ahoj, mám takovej problém. RW tools nevidí tratě zakoupené od RSC (HH a pod). Nevíte, kde se stala chyba? Dřív to šlo.


Nejsi sám ,toho jsem si také všiml ,že ani poslední vozidla co jsou už vedeny pod DG ,nejsou v nabídce při úpravě aktivit v RW_Tools ,jediné co jsem zkusil a zatím funguje je pokud chci abych měl viditelné třeba vozidlo DB 189 ,145 ,tak blueprint otevřít v RW_Tools (nic neupravovat)a dát znovu uložit a vozidlo je pak přístupné i pro editaci scénářů,proč tomu tak je nevím.
Vlastik
 

Re: RW_Tools

Příspěvekod horor4 » sob 03. kvě 2014 14:10:53

Dobrý nápad Vlastíku funguje to.Jinak já co se týče tratí tak jsem to řešil jejich extrahováním ve winraru no a pak byly normálně viditelné ,ale tvůj způsob je lepší.
horor4
 
Příspěvky: 144
Registrován: pát 11. úno 2011 21:22:11
Bydliště: Starý Plzenec

Re: RW_Tools

Příspěvekod Jurajs_89 » sob 03. kvě 2014 19:11:51

A ty tratě jsi nějak vyřešil?
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D
Jurajs_89
 
Příspěvky: 605
Registrován: pát 06. čer 2008 6:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: RW_Tools

Příspěvekod horor4 » ned 04. kvě 2014 8:48:36

Trať rozbal ve winraru nech ji vtom samém adresáři a je v RW tools vyditelná.
horor4
 
Příspěvky: 144
Registrován: pát 11. úno 2011 21:22:11
Bydliště: Starý Plzenec

Re: RW_Tools

Příspěvekod anry » pon 05. led 2015 16:43:51

Zdravím, mam TTB_SzenarioPaket_M-A_01 a tam je uz skoro vse zabaleno v .ap . Mam scenar, ktery po nacteni píse nejaka chybejici vozidla. Tak jdu do RW_Tools a tam me chybí skoro vse i kdyz to mam ,ale ten programek to neumí cist. Cetl jsem zde ze jste tak nejak na to prisli ale docela to nechapu. Rozhodne nemíním tech xxx vagonů rozbalovat ve Winraru, to by me trefilo kolik toho je. Nemate teda nejakou jednoduchou radu? Nebo ten program je uz na prd ?
anry
 
Příspěvky: 317
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: RW_Tools

Příspěvekod Jack.Grave » úte 06. led 2015 14:21:55

RW Tools umí rozbalit *.ap soubory u tratí i jenom route properties.xml. V záložce Files jsou kolonky find AP files a AP files manager. Proste rozbal vsechny AP soubory je to jednodussi. Jack
"Grau, teurer Freund, ist alle Theorie" J.W Goethe
Jack.Grave
 
Příspěvky: 61
Registrován: úte 02. bře 2010 4:51:40
Bydliště: Praha

Re: RW_Tools

Příspěvekod anry » úte 06. led 2015 19:02:26

To si jako ten program rozbalí do nejake provizorní slozky? Protoze jak jsem psal, to bych musel rozbalit vse. A co pak, to jako nekde bude rozbaleno nejakych xGB dat? Pouziju z toho zozbalenyho nejake vozidla a ? Jak to skoncí na spravnem miste ve hre? Proste uz nevim na co ten program mam. To uz si rovnou muzu vse rozbalit ve Winraru na mistech ,kde ty .AP soubory jsou a po sléze je pak smazat. Parada. A k tomu po tydnu defragmentaci.
anry
 
Příspěvky: 317
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: RW_Tools

Příspěvekod Jurajs_89 » čtv 12. lis 2015 10:47:04

Včera se mi vyskytl takovej problém. Ve scénáři mi chybělo vozidlo, tak jsem ho přes RW Tools vyměnil, uložil, ale následně pak scénář zmizel ze hry. Zná někdo řešení?
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D
Jurajs_89
 
Příspěvky: 605
Registrován: pát 06. čer 2008 6:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: RW_Tools

Příspěvekod Vlastik » čtv 12. lis 2015 13:43:51

Jurajs_89 píše:Včera se mi vyskytl takovej problém. Ve scénáři mi chybělo vozidlo, tak jsem ho přes RW Tools vyměnil, uložil, ale následně pak scénář zmizel ze hry. Zná někdo řešení?

Nejsi sám,taky jsem chtěl už několikrát vyměnit vozidlo přes RW_Tools,ale s verzí TS 2016 to něják nekomunikuje,snažím se vždy o aktuální verzi RW_Tools a nic.
V zásadě je mi zatím ten program k ničemu pro verzi TS 2016.
Vlastik
 

Re: RW_Tools

Příspěvekod Jurajs_89 » čtv 12. lis 2015 15:30:37

Aha :( . A měl bys prosím tě nějakou radu, jak jinak to vozidlo vyměnit?
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D
Jurajs_89
 
Příspěvky: 605
Registrován: pát 06. čer 2008 6:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: RW_Tools

Příspěvekod raduzz » pát 13. lis 2015 12:17:23

Pokud víš, které konkrétní vozidlo vyměnit, tak v editoru, ne?
raduzz
 
Příspěvky: 126
Registrován: stř 31. pro 2014 14:24:18
Bydliště: Česká republika

Re: RW_Tools

Příspěvekod Vlastik » pát 13. lis 2015 14:20:02

raduzz píše:Pokud víš, které konkrétní vozidlo vyměnit, tak v editoru, ne?

No pokud tam to vozidlo chybí tak to půjde těžko protože se ti v editoru neobjeví,na to byl tento program dobrý,i když poslední verze by to měla opravovat,zatím jsem to nezkoušel.
Vlastik
 

Re: RW_Tools

Příspěvekod raduzz » pát 13. lis 2015 18:12:18

Pravda, to mi nedošlo ;)
raduzz
 
Příspěvky: 126
Registrován: stř 31. pro 2014 14:24:18
Bydliště: Česká republika

Re: RW_Tools

Příspěvekod Jurajs_89 » pát 13. lis 2015 18:51:29

Na posledni verzi jsem to prave zkousel.
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D
Jurajs_89
 
Příspěvky: 605
Registrován: pát 06. čer 2008 6:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: RW_Tools

Příspěvekod Kohlik » čtv 21. led 2016 14:08:10

Vlastik píše:
Jurajs_89 píše:Včera se mi vyskytl takovej problém. Ve scénáři mi chybělo vozidlo, tak jsem ho přes RW Tools vyměnil, uložil, ale následně pak scénář zmizel ze hry. Zná někdo řešení?

Nejsi sám,taky jsem chtěl už několikrát vyměnit vozidlo přes RW_Tools,ale s verzí TS 2016 to něják nekomunikuje,snažím se vždy o aktuální verzi RW_Tools a nic.
V zásadě je mi zatím ten program k ničemu pro verzi TS 2016.


Zdravím,
zjistil už někdo, prosím, kam se zeditované scénáře "ztrácejí" ? Zde popisovaný stav trvá dodnes (znovu odzkoušeno). Je ale pravda, že se to (u mne) stává jen u některých scénářů. Bohužel jsem nepřišel zatím na to, podle jakého hlediska to Tools třídí (zda se ve hře následně ukáží či nikoliv).
TS 2018 - v60.1b
RW-TOOLS 2017 v. 7.0.32
Win 7
Děkuji za každou odpověď !
Zdraví Zdeněk
Kohlik
 
Příspěvky: 108
Registrován: čtv 16. zář 2010 6:51:28
Bydliště: Praha

Re: RW_Tools

Příspěvekod KaMat » stř 05. dub 2017 19:19:22

Mám velký problém. Nejde mi Tracks.xml (databáze kolejí) převést přes "serz" do binu. Výsledná velikost je 8bajtu.
Nevíte jestli xml umí převádět i RW_tools ?
KaMat
 
Příspěvky: 1129
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: RW_Tools

Příspěvekod Michal » stř 05. dub 2017 21:20:12

RW Tools to umí, ale podle manuálu k tomu využívá právě serz.exe. Takže si tím nijak nepomůžeš. Ty ses v tom "tracks" vrtal a něco tam zvrtal. :) Pravděpodobně budeš mít někde narušenou strukturu.
Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
 
Příspěvky: 272
Registrován: pát 06. čer 2008 7:44:42
Bydliště: Praha

Re: RW_Tools

Příspěvekod KaMat » čtv 06. dub 2017 3:56:52

Zjistil jsem, že mi to rozbije xml editor a poznámkový blok. pokud ten bin přepisuju ve wordpad, tak to převést jde ale problem s wordpadem je zase ten, že se v něm nedá pohybovat. 200mb soubor je už totálně zasekanej a přepsat jeden údaj trvá půl minuty...
KaMat
 
Příspěvky: 1129
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Předchozí

Zpět na Programy a utility pro RW

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník