Stránka 2 z 2

Re: RW_Tools

Napsal: sob 03. kvě 2014 14:11:44
od Vlastik
Jurajs_89 píše:Ahoj, mám takovej problém. RW tools nevidí tratě zakoupené od RSC (HH a pod). Nevíte, kde se stala chyba? Dřív to šlo.
Nejsi sám ,toho jsem si také všiml ,že ani poslední vozidla co jsou už vedeny pod DG ,nejsou v nabídce při úpravě aktivit v RW_Tools ,jediné co jsem zkusil a zatím funguje je pokud chci abych měl viditelné třeba vozidlo DB 189 ,145 ,tak blueprint otevřít v RW_Tools (nic neupravovat)a dát znovu uložit a vozidlo je pak přístupné i pro editaci scénářů,proč tomu tak je nevím.

Re: RW_Tools

Napsal: sob 03. kvě 2014 15:10:53
od horor4
Dobrý nápad Vlastíku funguje to.Jinak já co se týče tratí tak jsem to řešil jejich extrahováním ve winraru no a pak byly normálně viditelné ,ale tvůj způsob je lepší.

Re: RW_Tools

Napsal: sob 03. kvě 2014 20:11:51
od Jurajs_89
A ty tratě jsi nějak vyřešil?

Re: RW_Tools

Napsal: ned 04. kvě 2014 9:48:36
od horor4
Trať rozbal ve winraru nech ji vtom samém adresáři a je v RW tools vyditelná.

Re: RW_Tools

Napsal: pon 05. led 2015 16:43:51
od anry
Zdravím, mam TTB_SzenarioPaket_M-A_01 a tam je uz skoro vse zabaleno v .ap . Mam scenar, ktery po nacteni píse nejaka chybejici vozidla. Tak jdu do RW_Tools a tam me chybí skoro vse i kdyz to mam ,ale ten programek to neumí cist. Cetl jsem zde ze jste tak nejak na to prisli ale docela to nechapu. Rozhodne nemíním tech xxx vagonů rozbalovat ve Winraru, to by me trefilo kolik toho je. Nemate teda nejakou jednoduchou radu? Nebo ten program je uz na prd ?

Re: RW_Tools

Napsal: úte 06. led 2015 14:21:55
od Jack.Grave
RW Tools umí rozbalit *.ap soubory u tratí i jenom route properties.xml. V záložce Files jsou kolonky find AP files a AP files manager. Proste rozbal vsechny AP soubory je to jednodussi. Jack

Re: RW_Tools

Napsal: úte 06. led 2015 19:02:26
od anry
To si jako ten program rozbalí do nejake provizorní slozky? Protoze jak jsem psal, to bych musel rozbalit vse. A co pak, to jako nekde bude rozbaleno nejakych xGB dat? Pouziju z toho zozbalenyho nejake vozidla a ? Jak to skoncí na spravnem miste ve hre? Proste uz nevim na co ten program mam. To uz si rovnou muzu vse rozbalit ve Winraru na mistech ,kde ty .AP soubory jsou a po sléze je pak smazat. Parada. A k tomu po tydnu defragmentaci.

Re: RW_Tools

Napsal: čtv 12. lis 2015 10:47:04
od Jurajs_89
Včera se mi vyskytl takovej problém. Ve scénáři mi chybělo vozidlo, tak jsem ho přes RW Tools vyměnil, uložil, ale následně pak scénář zmizel ze hry. Zná někdo řešení?

Re: RW_Tools

Napsal: čtv 12. lis 2015 13:43:51
od Vlastik
Jurajs_89 píše:Včera se mi vyskytl takovej problém. Ve scénáři mi chybělo vozidlo, tak jsem ho přes RW Tools vyměnil, uložil, ale následně pak scénář zmizel ze hry. Zná někdo řešení?
Nejsi sám,taky jsem chtěl už několikrát vyměnit vozidlo přes RW_Tools,ale s verzí TS 2016 to něják nekomunikuje,snažím se vždy o aktuální verzi RW_Tools a nic.
V zásadě je mi zatím ten program k ničemu pro verzi TS 2016.

Re: RW_Tools

Napsal: čtv 12. lis 2015 15:30:37
od Jurajs_89
Aha :( . A měl bys prosím tě nějakou radu, jak jinak to vozidlo vyměnit?

Re: RW_Tools

Napsal: pát 13. lis 2015 12:17:23
od raduzz
Pokud víš, které konkrétní vozidlo vyměnit, tak v editoru, ne?

Re: RW_Tools

Napsal: pát 13. lis 2015 14:20:02
od Vlastik
raduzz píše:Pokud víš, které konkrétní vozidlo vyměnit, tak v editoru, ne?
No pokud tam to vozidlo chybí tak to půjde těžko protože se ti v editoru neobjeví,na to byl tento program dobrý,i když poslední verze by to měla opravovat,zatím jsem to nezkoušel.

Re: RW_Tools

Napsal: pát 13. lis 2015 18:12:18
od raduzz
Pravda, to mi nedošlo ;)

Re: RW_Tools

Napsal: pát 13. lis 2015 18:51:29
od Jurajs_89
Na posledni verzi jsem to prave zkousel.

Re: RW_Tools

Napsal: čtv 21. led 2016 14:08:10
od Kohlik
Vlastik píše:
Jurajs_89 píše:Včera se mi vyskytl takovej problém. Ve scénáři mi chybělo vozidlo, tak jsem ho přes RW Tools vyměnil, uložil, ale následně pak scénář zmizel ze hry. Zná někdo řešení?
Nejsi sám,taky jsem chtěl už několikrát vyměnit vozidlo přes RW_Tools,ale s verzí TS 2016 to něják nekomunikuje,snažím se vždy o aktuální verzi RW_Tools a nic.
V zásadě je mi zatím ten program k ničemu pro verzi TS 2016.
Zdravím,
zjistil už někdo, prosím, kam se zeditované scénáře "ztrácejí" ? Zde popisovaný stav trvá dodnes (znovu odzkoušeno). Je ale pravda, že se to (u mne) stává jen u některých scénářů. Bohužel jsem nepřišel zatím na to, podle jakého hlediska to Tools třídí (zda se ve hře následně ukáží či nikoliv).

Re: RW_Tools

Napsal: stř 05. dub 2017 20:19:22
od KaMat
Mám velký problém. Nejde mi Tracks.xml (databáze kolejí) převést přes "serz" do binu. Výsledná velikost je 8bajtu.
Nevíte jestli xml umí převádět i RW_tools ?

Re: RW_Tools

Napsal: stř 05. dub 2017 22:20:12
od Michal
RW Tools to umí, ale podle manuálu k tomu využívá právě serz.exe. Takže si tím nijak nepomůžeš. Ty ses v tom "tracks" vrtal a něco tam zvrtal. :) Pravděpodobně budeš mít někde narušenou strukturu.

Re: RW_Tools

Napsal: čtv 06. dub 2017 4:56:52
od KaMat
Zjistil jsem, že mi to rozbije xml editor a poznámkový blok. pokud ten bin přepisuju ve wordpad, tak to převést jde ale problem s wordpadem je zase ten, že se v něm nedá pohybovat. 200mb soubor je už totálně zasekanej a přepsat jeden údaj trvá půl minuty...