TS 2015 ve Windows 10

Vše ohledně RW, co nelze zaradit
Odpovědět
Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1891
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

TS 2015 ve Windows 10

Příspěvek od Roman » ned 02. srp 2015 17:56:33

Tak jsem upgradoval PC na Win10 , nainstaloval komplet nově RW a zdá se, že se to chová korektně. Každopádně Testovací trať a Úzkorozchodka běží....

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: TS 2015 ve Windows 10

Příspěvek od KaMat » ned 02. srp 2015 18:13:20

Zatím taky žádný problém.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1891
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: TS 2015 ve Windows 10

Příspěvek od Roman » pon 03. srp 2015 11:20:07

Hodím to sem, taky to souvisí.
Ve Win 10 se mi povedlo rozchodit celkem snadno max8. Uvidíme jak to bude se stabilitou při práci, ale komplet model hektora "ustál". Co funguje perfektně je max2015 x64 který mám na studentskou licenci.
Max2010 x86 mi opakovaně padá, a je nepoužitelný :( .

kiski
Příspěvky: 791
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: TS 2015 ve Windows 10

Příspěvek od kiski » pon 03. srp 2015 21:31:58

Max 2013 64bit + VRay renderer - bez problémov...
Braňo

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: TS 2015 ve Windows 10

Příspěvek od KaMat » pon 28. zář 2015 21:38:28

https://www.youtube.com/watch?v=EpkiLwt ... e=youtu.be
Dělá mi to od doby co jsem přešel na win 10. Má někdo stejný problém ?

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 927
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: TS 2015 ve Windows 10

Příspěvek od Hekl338 » pon 28. zář 2015 22:24:46

To nebude W10. Ja mam 7 a robi mi to tiez. Zacalo to uz v lete, ked bola nejaka aktalizacia GK.

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: TS 2015 ve Windows 10

Příspěvek od KaMat » pon 28. zář 2015 22:39:07

Hekl338 píše:To nebude W10. Ja mam 7 a robi mi to tiez. Zacalo to uz v lete, ked bola nejaka aktalizacia GK.
Mě se to stalo hned když jsem přešel na win 10 ale možná za to může opravdu GK. Na 7 mi to nedělalo.
Pohraju si teda s ovladačema.

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 927
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: TS 2015 ve Windows 10

Příspěvek od Hekl338 » pon 28. zář 2015 23:00:13

Aktualizoval som teraz ovladac GK na 355.98 (22.9.2015) a uz to mam ok.

KaMat
Příspěvky: 1196
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: TS 2015 ve Windows 10

Příspěvek od KaMat » úte 29. zář 2015 12:34:47

Tak mám aktualizované ovladače a problém zůstal. Marne musím se s tím smířit :D Nakonec zas takovej problém to není ikdyž mě to někdy pěkně sere.

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 322
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: TS 2015 ve Windows 10

Příspěvek od sasule » úte 29. zář 2015 20:57:02

Možná ještě zkus ovladače přeinstalovat a zvol "čistou instalaci". To má zresetovat jakákoli nastavení.

Pokud máš dva monitory je pak dobré v ovládacím panelu nVidia nastavit režim pro 1 monitor - mě se takto zvýšilo fps v kombinaci s ts2016.

Odpovědět