Romanova Testovací trať
Re: Romanova Testovací trať
No jo. Prepínanie s 3000 na 1500 pod napätím je akosi neúčinné
Michal dakujem za upozornenie neviem o tom. Ak som správne pochopil, tak pod napätím to nastavovať nemám -> čiže treba ešte pred dvíhaním zberačov?
Dnes došlo za velmi nepříznivých povětrnostních podmínek projetí odjezdového návěstidla v žst. Louky nákladním vlakem a k následnému čelnímu střetu s protijedoucí soupravou. Jako zázrakem nebyl nikdo zraněn
Nuž rušňovodič hlavný vinník už je degradovaný na kancelársku krysu.
-
- Kontaktovat uživatele:
No, pokud na kancelářskou krysu,tak to má ještě dobré. myslel jsem, že se degradovalo do dílen na kanální krysu .
Já v pondělí taky projel návěstidlo, naštěstí to byl jen padák cca 150 metrů před mašinou. Dostal jsem rozkaz a frčelo se dál.
Já v pondělí taky projel návěstidlo, naštěstí to byl jen padák cca 150 metrů před mašinou. Dostal jsem rozkaz a frčelo se dál.
magnetový "cvok"
Chúdence rušňe... Roman, nato sme sa s nimi trápili, aby sa takto roztrepali??
Braňo
- 750225lentilka
Včéra mi dovezli nové hračičky... Sv1551 ve složení ČDC 181+2xÖBB Railjet+3xÖBB1116
Jede jede mašinka..
pekný skin.. Aspon z dialky.. ale nerozumiem tej voznovej zlatanine.
Ty patra jsou reskin těch německých. Nemám je , ale viděl jsem nějaké video. Moc realitě to neodpovídá a ještě tam je zrcadlově otočené logo ČD. Ale to je subjektivní dojem z videa.Michal píše:Takhle jezdí osobáky z Kolína do Havlíčkova Brodu. Asi už nic jiného nebylo. Mě by spíš zajímal původ těch vozidel.
tak to už je fakt dosť.. hentaký hrbatý expres.. inak ten skin vozňa z dialky pôsobí fajn.. Ale ak je ako píše roman.. tak skôr ako trafficMichal píše:Takhle jezdí osobáky z Kolína do Havlíčkova Brodu. Asi už nic jiného nebylo. Mě by spíš zajímal původ těch vozidel.
Ty patráky nejsou nejlepší reskin, od půlky je to zrcadlově otočený. Ale když není vidět to otočený logo, tak vypadají fajn
Kuboss: Jak říkal Michal, takhle jezdí osobáky Kolín - HavlBrod těchhle souprav tam mají několik, kdyžtak si to najdi někde na netu ale složení je to vtipný
Edit: Pokud někoho uráží tyhle skiny, můžu to smazat.
Kuboss: Jak říkal Michal, takhle jezdí osobáky Kolín - HavlBrod těchhle souprav tam mají několik, kdyžtak si to najdi někde na netu ale složení je to vtipný
Edit: Pokud někoho uráží tyhle skiny, můžu to smazat.
Jede jede mašinka..
Včera jsem tím Os jel a i nezrychlený eso s tím vystřelí jak raketa
No, u Percyho to byl hlavně skin, co se ani němel dostat mezi lidi, ale máš pravdu.
No, u Percyho to byl hlavně skin, co se ani němel dostat mezi lidi, ale máš pravdu.
Jede jede mašinka..
Od příštího GVD budou podobný cirkusy asi k vidění i okolo Prahy. Z Brna mají přijít esa (WTB?) a mělo by to jezdit ve složení eso+několik rekonstruovaných Bmto (označení bude asi jiné) + Sysel . Nejsou ešusy... . Ale jako náhrada mi to přijde dost chabý