Právě je úte 24. říj 2017 7:25:01

Všechny časy jsou v UTC





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 143 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Další
  Verze pro tisk Předchozí téma | Následující téma 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: pát 24. bře 2017 23:56:17 
Offline
Modelář

Registrován: pon 09. čer 2008 19:08:45
Příspěvky: 913
Vida a zahada vyriesena.Tak ma napada, pozor este na jednu vec, hlavne pre Nvidie, neviem, ako to maju AMD. Nvidia po instale ovladacov defaultne nastavi rezim napajania na optimalny vykon pre vsetky aplikacie. V podstate skvela vec, ale pre RW to robi celkom dropy, odporucam teda pre RW nastavit maximalny vykon, karta drzi tak v max booste. Ine hry s tym problem nemaju. TSW nemam, ale odporucam to nastavit rovnako na max vykon. Tomu hnusenmu zobrazovaniu vegetacie by malo pomoct "vylepsit" AF cez nvidia panel (tam najdete aj rezim napajanie) a nastavit filtrovanie textur na max kvalitu, default je tam kvalita. Je treba samozrejme pocitat s poklesom vykonu. U slabsich GK to bude asi znatelne. Kazde nastavenie v n vidia panely lepsie robit pri vypnutej hre, zmena sa neprejavi v realnom case bez restartu danej aplikacie.
http://i51.tinypic.com/2zhmbm8.jpg je tam vidiet nizsie aj to nastavenie filtrovania textur, kde je nastavene kvalita.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: sob 25. bře 2017 8:54:28 
Offline

Registrován: sob 02. kvě 2015 9:21:35
Příspěvky: 166
Tak sem schválně pustil 3Dmark. Po tom co sem přepnul procesor na maximální výkon, tak skore stouplo celkem dost :)
GK si standartně vždy šroubuji na max výkon, jen ten procesor mě nějak nenapadl :D Já hraji taky přednostně RW to TSW sem si koupil na odzkoušení a třeba někdy až do něj budou evropské tratě se k němu více vrátím :)
Zatím mi celkem dost vadí nefunkčnost klávesnice (CS EN ) a to že z 50kmh ten vlak vpodstatě zastaví jako o zeď :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: stř 29. bře 2017 11:46:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. dub 2014 9:10:49
Příspěvky: 226
Bydliště: Perníkov
Vyšel druhý update, opět avizováno opravení nefunkčnosti naši klávesnice...opět neopraveno, stále nefunkční. Tak si říkám, jestli to myslí vážně, nebo si dělají srandu??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: stř 29. bře 2017 12:06:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24. led 2013 17:55:08
Příspěvky: 572
Dove-fucking-tail games


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: pát 31. bře 2017 18:59:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. dub 2014 9:10:49
Příspěvky: 226
Bydliště: Perníkov
Chci se zeptat, funguje alespoň někomu při nějakém jazykovém rozložení kláves pohledy i ovládání lokomotivy? Protože i po stažení třetího update jsme stále tam kde jsme. Česká klávesnice prostě stále a stále nefunguje... :evil: :evil: :evil:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: sob 01. dub 2017 19:40:05 
Offline

Registrován: sob 02. kvě 2015 9:21:35
Příspěvky: 166
Po aktualizaci mi mírně kleslo FPS a klávesnice stále nejde :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: pát 21. dub 2017 17:17:13 
Offline

Registrován: pát 13. bře 2015 16:22:10
Příspěvky: 7
750225lentilka píše:
Chci se zeptat, funguje alespoň někomu při nějakém jazykovém rozložení kláves pohledy i ovládání lokomotivy? Protože i po stažení třetího update jsme stále tam kde jsme. Česká klávesnice prostě stále a stále nefunguje... :evil: :evil: :evil:


K té klávesnici: Zjistil jsem, že ani tak nezáleží, jakou mám zapnutou klávesnici na hlavním panelu (EN/CS), ale je důležité, jakou mám navolenu VÝCHOZÍ (primární) klávesnici v systému (win7). Pokud je zvolena CS-Querty, tak nepomůže před spuštěním hry přepnout na EN - stejně nefungují ani pohledy 1-2-3-8, ani kláv. zkratky pro průběžnou ani nezávislou brzdu. Pouze pro dynamickou. Pokud ale v systému zvolím výchozí klávesnici EN a (pro jistotu) restartuji PC, potom VŠECHNO funguje jak má! A mohu mít klidně mezitím přepnuto na CS...

Ověřil jsem si to několikrát. Nevylučuji, že to na jiném PC (či v jiném OS) to může být i jinak, ale přesto si vyzkoušej výše uvedené a dej vědět výsledek. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: ned 30. dub 2017 13:50:34 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. dub 2014 9:10:49
Příspěvky: 226
Bydliště: Perníkov
Zkusím a uvidím. Nicméně to nic nemění na tom, že update to prostě neopravuje...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: sob 24. čer 2017 19:07:30 
Offline

Registrován: ned 03. čer 2012 10:50:54
Příspěvky: 38
Bydliště: Liberec
Ahoj, právě je na steamu akce -20% - vyplatí se to za těch 23,99e ?

_________________
Moje PC na kterém mám nainstalovaný Train Simulator 2016:
CPU: Intel Core i5-3450 (ivy bridge) 3.1GHz, Grafická karta: Ati Radeon 6950 3GB VRAM, RAM: 4x4GB DDR3 1600MHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: ned 25. čer 2017 19:19:58 
Offline

Registrován: stř 08. bře 2017 19:58:04
Příspěvky: 29
Zdar,dej si na Zbozi.cz vyhledat Train simulator 2016.... viděl jsem ho tam za 55kč.... :idea:

koneckonečníků odkaz zde: https://www.zbozi.cz/hledani/?q=train%2 ... tor%202016


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: ned 25. čer 2017 19:49:29 
Offline

Registrován: stř 23. pro 2009 21:04:51
Příspěvky: 1102
Brtnik píše:
Zdar,dej si na Zbozi.cz vyhledat Train simulator 2016.... viděl jsem ho tam za 55kč.... :idea:

koneckonečníků odkaz zde: https://www.zbozi.cz/hledani/?q=train%2 ... tor%202016

To ovšem není Train Sim World.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: pon 26. čer 2017 7:40:34 
Offline

Registrován: pon 24. dub 2017 17:26:39
Příspěvky: 65
To nevadí , ale je to za 55 :lol:

p.s: ochota sa síce cení, ale treba občas aj čítať.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: pon 26. čer 2017 8:23:29 
Offline

Registrován: stř 23. pro 2009 21:04:51
Příspěvky: 1102
Mám zájem o Octavii druhé řady. Tu bohužel nemáme, ale můžeme vám nabídnout Fabii první řady......


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: pon 26. čer 2017 10:21:26 
Offline

Registrován: pát 13. bře 2015 16:22:10
Příspěvky: 7
n.u.r.v. píše:
Ahoj, právě je na steamu akce -20% - vyplatí se to za těch 23,99e ?


Vyplatí - nevyplatí? Těžko říct, záleží nakolik si těch 24 éček ceníš a co od TSW očekáváš. A vzhledem k profilu tvé PC sestavy taky nečekej, že ti hra bůhvíjak plynule poběží (FSP) na vysoké detaily. Mám o poznání silnější sestavu a na vyšší detaily mi běží mezi 20-25 FPS. A vzhledem k tomu, že prozatím není k dispozici slibovaný multiplayer, editor, ani žádné přídavné addony, a taky nemáš vůbec jistotu, jak kvalitně ti hra vlastně půjde, řešil bych to provizorně jinak, "levněji". Na serveru PB. Alespoň kvůli konkrétnímu odzkoušení na svém PC a pro získání představy o celém simulátoru. Já to takto, jako mezistupeň při přechodu z legálního Trainz12 na TS2013, vyřešil před několika lety ... Teprve potom jsem do vlaků řádně zainvestoval, a ne zrovna málo.
TSW jsem pořídil letos v březnu s 32% slevou, za tu cenu se dalo jít i do rizika. Ale prozatím bych více nedal, i když do budoucna má hra velmi vysoký potenciál. Záleží ovšem na tom, jak se toho v průběhu času zhostí její tvůrci...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: pon 26. čer 2017 19:26:21 
Offline

Registrován: stř 08. bře 2017 19:58:04
Příspěvky: 29
nojo,tak jsem to nějak překouk........snad se z toho forum nezhroutí....... :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: pon 26. čer 2017 21:08:11 
Offline

Registrován: ned 03. čer 2012 10:50:54
Příspěvky: 38
Bydliště: Liberec
Highlander: teď jsem aktualizoval popis mé HW sestavy, ale asi ještě s nákupem počkám... díky

_________________
Moje PC na kterém mám nainstalovaný Train Simulator 2016:
CPU: Intel Core i5-3450 (ivy bridge) 3.1GHz, Grafická karta: Ati Radeon 6950 3GB VRAM, RAM: 4x4GB DDR3 1600MHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: stř 28. čer 2017 14:10:32 
Offline

Registrován: ned 13. dub 2014 14:39:19
Příspěvky: 5
K hardware a FPS - mám AMD FX 6350 @ 4.1GHz, Grafiku Ati R9 270 (4GB Gddr5) 8GB Ram DDR3 1333 MHz a TSW mi běží na nejvyšší možné nastavení plynule okolo 30FPS. jen občas při načítání klesne ke 20, a při extrémním počasí FPS mírně klesá ale nic dramatického. A to mi moje setava přijde na dnešní poměry už za zenitem...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: čtv 29. čer 2017 7:50:59 
Offline

Registrován: pát 13. bře 2015 16:22:10
Příspěvky: 7
n.u.r.v. píše:
Highlander: teď jsem aktualizoval popis mé HW sestavy, ale asi ještě s nákupem počkám... díky


Já používám CPU i5-4690K @ 3.50GHz (quad), RAMky 16GB, stejné co ty, akorát grafika už je trochu starší (Radeon R9 270X, 4GB Gddr5), a taky tím vším obsluhuji plochu 1920 x 1200 (+ další monitor 1600x1200 s jinými prg., např. Googlemaps, vedle k tomu). Proto možná ty FPS okolo 25. Občas se jízda poněkud "cukne", zřejmě když se krajina načítá. Zkusím TSW časem přemístit na SSD disk, mohlo by to pomoci... Uvidíme, jestli se tvůrci hry letos vytasí se slibovanými rozšířeními a addony, potom se třeba poohlédnu i po nové grafice. Ta stávající mi na TS2017 (+ všechno další k tomu) bohatě dostačuje.

Odhaduji, že na tvé sestavě nejspíš TSW poběží v rámci hratelnosti, nicméně přesto bych si ji na tvém místě nejprve nezávazně odzkoušel (viz. můj příspěvek výše). Koneckonců, stejně jako každý jiný komerční produkt či výrobek...
H.C.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: pát 21. črc 2017 16:23:59 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 06. čer 2008 6:44:42
Příspěvky: 239
Bydliště: Praha
https://www.youtube.com/watch?v=IRObb-ZH5FQ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Train Sim World
PříspěvekNapsal: pát 21. črc 2017 16:37:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24. led 2013 17:55:08
Příspěvky: 572
top koment:

"Didn't even finish fixing CSX bugs, and already trying to milk fan base for more. Unbelievable."

P.S.: ludia budu stale nastupovat stylom ako pred 10 rokmi.. tlieskam!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 143 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz

skymiles v1.1 designed by CodeMiles Team -TemplatesDragon-.