Train Simulator 2019

Vše o novinkách RW ze světa
Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 363
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2019

Příspěvek od Michal » pon 15. říj 2018 19:47:29

Jak to tady tak čtu, tak 64-bitová verze je pěkný průšvih. Já jsem zatím TS neaktualizoval. Dotaz na ty, co sledují i zahraniční fóra. Mají stejný problém s tratěmi i jinde nebo to je zase čistě naše záležitost (podobně jako desetinná čárka/tečka v BP editoru)? Jestli je naděje, že to Kujoni budou řešit nebo ne...

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 363
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2019

Příspěvek od Michal » pon 15. říj 2018 21:40:28

No, takže DTG o problému ví a do jeho vyřešení doporučují editovat tratě pouze v 32-bitové verzi. Editace scénářů by se problém týkat neměl.

Subterra
Příspěvky: 60
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Train Simulator 2019

Příspěvek od Subterra » pon 15. říj 2018 21:44:52

Michal píše:
pon 15. říj 2018 21:40:28
No, takže DTG o problému ví a do jeho vyřešení doporučují editovat tratě pouze v 32-bitové verzi. Editace scénářů by se problém týkat neměl.
máš nějaké info přímo od nich?

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 363
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2019

Příspěvek od Michal » pon 15. říj 2018 21:55:49


Hekl338
Modelář
Příspěvky: 927
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2019

Příspěvek od Hekl338 » pon 15. říj 2018 23:15:26

Takze ako vzdy sa nieco posralo :lol: Len fakt nechapem, to nikto netestoval, nez to pustili do sveta?

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 363
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2019

Příspěvek od Michal » úte 16. říj 2018 9:06:06

Jak jinak. :lol: Tohle nemělo nikoho překvapit, protože jsme to předpovídali hned po oznámení té novinky. :mrgreen: Řekl bych, že jejich tvůrci staví pořád v 32-bitové verzi a tu 64-bitovou zkoušeli jen jezdiči. Takže na nic nepřišli. :lol:

Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 236
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Train Simulator 2019

Příspěvek od 750225lentilka » úte 16. říj 2018 12:18:17

A i pro jezdiče to není bez problémů. Tři hodiny jsem tvořil scénář na Hamburg - Hannover. Naplno jsem využil možnosti mít obsazené koleje i třeba jen odstavemými vozy. Nalinkoval jsem si i posilující soupravy a tak. A v momentě, kdy jsem to chtěl uložit a vyzkoušet hra zamrzla. Odkliknul jsem yes a konec. A co jsem sledoval procesy, tak i využití paměti zamrzlo a proces neodpovídal. Nechal jsem to tak asi půl hodiny a nic. No, tak jsem hru vypnul a znovu zapnul. Ale to mně překvapilo, protože scénář se asi stihnul uložit. Protože kdyby to byla jen prázdná trať, sežere mi to kolem 2,5GB. Takhle to vyjelo asi na 5GB a zas to zamrzlo. Tak nevím. :(

Uživatelský avatar
Břetislav
Příspěvky: 81
Registrován: ned 17. čer 2018 20:29:34
Bydliště: Příbram

Re: Train Simulator 2019

Příspěvek od Břetislav » úte 16. říj 2018 13:25:28

To se stalo mě, když jsem dělal scénář na TT v TS18. V editoru vše šlo, ale když jsem to chtěl zkusit, tak se zobrazila černá obrazovka a vyjel mi error: Save to TempDump nebo nějak tak. Takže... :(
Vlaků a RailWorksu se nikdy nevzdám. :D :D

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1891
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2019

Příspěvek od Roman » úte 16. říj 2018 16:00:56

750225lentilka píše:
úte 16. říj 2018 12:18:17
Takhle to vyjelo asi na 5GB a zas to zamrzlo. Tak nevím. :(
Kolik máš RAM? On ten systém si klidně 3GB vezme a plus 5GB TS je pro 8GB RAM konečná.

Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 236
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Train Simulator 2019

Příspěvek od 750225lentilka » stř 17. říj 2018 5:29:09

Teď si nejsem popravdě stoprocentně jistý, protože v poslední době se k počítači dostanu velmi sporadicky a už ani pomalu nevím, co v něm mám za komponenty. :D :D Ale měla by tam být šestnáctka. :) Využití RAM bylo při tom načítání lehce nad polovinou. Něco kolem 58%.

Odpovědět