Train Simulator 2015

Vše o novinkách RW ze světa
Odpovědět
Vlastik

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Vlastik » sob 25. říj 2014 15:53:56

750225lentilka píše:Sáápristi, teď jsem to sem chtěl hodit..no nic, jsi rychlejší :D Docela přemýšlím, jestli se toho mám taky zúčastnit, anebo raději ne. :D
Já se účast ním,ale po všech zkušenostech jsem to hodil na virtuální disk,abych předešel dalším problémům.

Jack.Grave
Příspěvky: 61
Registrován: úte 02. bře 2010 4:51:40
Bydliště: Praha

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Jack.Grave » úte 28. říj 2014 9:21:41

Green Man Gaming Halloween Sale 50% sleva na TS2015 a až 66% sleva na vybrané DLC. Přizadání kódu (voucher): SPOOKY-TREATS-GMG20X dalších 20% sleva z celkové částky.
http://www.greenmangaming.com do vyhledávacího políčka zadejte Dovetail a nebo Railsimulator (mají to rozdělené). DLC se akktivují na steamu (+ v levém dolním rohu). Jack
"Grau, teurer Freund, ist alle Theorie" J.W Goethe

Hawk
Příspěvky: 43
Registrován: sob 23. led 2010 18:26:13

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Hawk » úte 28. říj 2014 11:10:42

To je moje chvíle! :D

Za 320 Kč to asi nejde nevzít! :-)) Jen se zeptám, a instalačku už obsahuje European Asset? Nikdo ho tam extra v nabídce nevidim, byly by to další výdaje :o)

Jack.Grave
Příspěvky: 61
Registrován: úte 02. bře 2010 4:51:40
Bydliště: Praha

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Jack.Grave » úte 28. říj 2014 12:37:10

:arrow: Hawk Euro Assets a další věci se dají koupit zde: http://www.fspilotshop.com/railworks-ul ... -3998.html Pošlou ti do emailu licenční klíč (aktivace viz výše) jedná se o pre 2013 verzi, která se automaticky aktualizuje na TS201x. Jack
"Grau, teurer Freund, ist alle Theorie" J.W Goethe

Vlastik

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Vlastik » stř 29. říj 2014 12:33:25

Vlastik píše:
750225lentilka píše:Sáápristi, teď jsem to sem chtěl hodit..no nic, jsi rychlejší :D Docela přemýšlím, jestli se toho mám taky zúčastnit, anebo raději ne. :D
Já se účast ním,ale po všech zkušenostech jsem to hodil na virtuální disk,abych předešel dalším problémům.
Zatím se zdá ze je verze 48.9a beta,bez problémů,uvidíme jaké budou další ohlasy.

Hawk
Příspěvky: 43
Registrován: sob 23. led 2010 18:26:13

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Hawk » stř 29. říj 2014 13:22:19

Poslední stabilní verze je 48.0a?

(Ano je, už jsem si to našel :-) )
Naposledy upravil(a) Hawk dne stř 29. říj 2014 13:45:47, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 578
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od kuboss » stř 29. říj 2014 13:43:20

Postup ak chces betatestovat je tu:
http://steamcommunity.com/app/24010/dis ... 111671154/

ak by bol problem s prekladom, pomozem,. SZ

Jack.Grave
Příspěvky: 61
Registrován: úte 02. bře 2010 4:51:40
Bydliště: Praha

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Jack.Grave » stř 29. říj 2014 13:49:49

:arrow: hawk je zde možnost zůčastnit se public beta testu (v. 48.9a). platné do 3/11/2015
Zde je stručný návod: otevřít steam kliknout pravým tlačítkem na ikonu TS2015 vybrat vlastnosti poté kliknout na záložku betaverze do políčka vložíme kód: hu4tapHupr7p a potvrdíme
Steam si stáhne cca 35 MB update a popisek v knihovně se změní na Train Simulator 2015[ts2015 preview]
Velkou výhodou prostředí Steamu je to, že se snadno přepíná mezi vývojovými verzemi bez nutnosti mít na HDD několikero různých verzí stejného SW (hovořím jako beta tester pro jiné gaming studio, kde mám celkem 4 instalace Developer/Beta/Live + Steam instalaci).
Malá poznámka k současné public betě, špatný pokus to není ale bez veřejného bug trackeru je to k ničemu. Jak je známo RSC/DTG nemá žádný bug tracker (ani neveřejný) což působí totální chaos a praktickou nemožnost cílených oprav jádra.
Jack
"Grau, teurer Freund, ist alle Theorie" J.W Goethe

Vlastik

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Vlastik » stř 29. říj 2014 13:51:11

kuboss píše:Postup ak chces betatestovat je tu:
http://steamcommunity.com/app/24010/dis ... 111671154/

ak by bol problem s prekladom, pomozem,. SZ
Zapomněl jsi dodat ze to je možné jenom s legální verzi,aby tu zase nedošlo k nějakým neshodám. :D

Hawk
Příspěvky: 43
Registrován: sob 23. led 2010 18:26:13

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Hawk » stř 29. říj 2014 14:00:48

Vlastik píše:
kuboss píše:Postup ak chces betatestovat je tu:
http://steamcommunity.com/app/24010/dis ... 111671154/

ak by bol problem s prekladom, pomozem,. SZ
Zapomněl jsi dodat ze to je možné jenom s legální verzi,aby tu zase nedošlo k nějakým neshodám. :D
Za 320 Kč už nešlo být dále warezákem :) .

Doufám, že velké množství výskytů slova "warez" a mých příspěvků v posledních dnech neudělalo nevolno uživateli "Jurajs_89" 8-)

Jurajs_89
Příspěvky: 615
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Jurajs_89 » stř 29. říj 2014 18:53:40

Já byl zavřen v práci, takže jsem zde byl jen sporadicky (ale ani to mi nezabránilo máznout jeden topic :evil: ).
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 227
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od 750225lentilka » stř 12. lis 2014 12:35:22

Tak tu máme oficiální patch: "This morning (Wednesday), we released a patch to update certain features of Train Simulator 2015, including code improvements to TS2015. The patch will be downloaded automatically when you next start Steam, and you may have to restart Train Simulator to fully install the patch. For a patch change list, please visit http://steamcommunity.com/app/24010/dis ... 101421935/.

Ještě jsem nestahoval, tak nevím. Asi se k tomu dostanu až večer, teď ještě musím dělat věci do školy :/

Uživatelský avatar
Jene
Příspěvky: 7
Registrován: sob 01. říj 2011 22:15:09
Bydliště: Zvolen
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Jene » sob 15. lis 2014 19:18:27

Po inštalácii TS2015 sa mi nezobrazujú kvapky na sklách, čakal som do aktualizácie a nejde mi to ani tak. Mám čistú inštaláciu bez akýchkoľvek doplnkov a zapnuté by malo byť všetko okrem dynamic lighting a dynamic clouds bo mi PC nestíha. V 2014-tke mi to šlo bez problémov. Vie mi niekto poradiť nejaké iné nastavenie abo chyba medzi stoličkou a klávesnicou. Dík za rady...

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 921
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Hekl338 » sob 15. lis 2014 19:45:43

Musi byt zapnute dynamic lighting, inak nepojdu ani kvapky, ani svetelne kuzele, ani tiene.

Uživatelský avatar
Jene
Příspěvky: 7
Registrován: sob 01. říj 2011 22:15:09
Bydliště: Zvolen
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Jene » sob 15. lis 2014 21:37:08

Hekl, dík za radu. Je to tak ako píšeš,len je zaujímavé, že predtým som to už skúšal zo zapnutými dynamickými tieňmi aj oblakmi a nejak mi to nemfungovalo,ale všimol som si,že teraz sa objavujú kvapky len počas pohybu mašiny. Ešte raz vďaka...

Vlastik

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Vlastik » ned 30. lis 2014 19:06:27

To se nedá odmítnout,takže šance pro všechny kdo chtějí legální hru:
Obrázek

anry
Příspěvky: 324
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od anry » ned 21. pro 2014 21:04:38

Zdravím, mam dotaz. Již vlastním TS2015. Chci si ted koupit jednu trat, je ve sleve, ale kdyz se koupí celý nový TS2015 tak za stejnou cenu jsou tam ty trate tři. Co se stane kdyz si tu hru budu chtít koupi znovu, i kdyz ji uz vlastním. Pujde to? A kdyz jo tak jak. Tim, ze se me to zaktualizuje o ty veci co nemam? Diky za odpoved.(než akce skoncí)

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1849
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Roman » ned 21. pro 2014 21:26:23

anry píše:Zdravím, mam dotaz. Již vlastním TS2015. Chci si ted koupit jednu trat, je ve sleve, ale kdyz se koupí celý nový TS2015 tak za stejnou cenu jsou tam ty trate tři. Co se stane kdyz si tu hru budu chtít koupi znovu, i kdyz ji uz vlastním. Pujde to? A kdyz jo tak jak. Tim, ze se me to zaktualizuje o ty veci co nemam? Diky za odpoved.(než akce skoncí)
Pokud koupíš samostatně trať a oni ji později přidají do základu ( např. do TS 2016) . Tak se nic neděje. Pokud jsou v nové verzi nějaké vylepšení, při aktualizaci zdarma na vyšší verzi se ti trať také aktualizuje a jsou do ní zapracovány novinky. Jinak to ničemu nevadí.
A pokud nemáš novou verzi celé hry a chceš jen jednu z tratí, je určitě lepší zakoupit nově celé TS.

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 805
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Josef72 » ned 21. pro 2014 21:27:35

Nemělo by se stát nic jiného, než že se ti rozšíří knihovna zakoupených addonu o to, co je tam navíc. Já jsem takto zakoupil při slevě 85% čtyři addony ( tratě ).

anry
Příspěvky: 324
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od anry » ned 21. pro 2014 21:46:37

Josef72 píše:Nemělo by se stát nic jiného, než že se ti rozšíří knihovna zakoupených addonu o to, co je tam navíc. Já jsem takto zakoupil při slevě 85% čtyři addony ( tratě ).
Jo, tak jsem si to představoval. Jen aby me to dovolilo koupit, kdyz zjistí ze ji uz mam.

Odpovědět