Train Simulator 2015

Vše o novinkách RW ze světa
Odpovědět
slowly
Příspěvky: 344
Registrován: čtv 01. bře 2012 12:01:00

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od slowly » ned 21. pro 2014 21:56:20

Koupíš a nic se nestane, ja už koupil hru asi třikrát (respektive nějaký balíky) a jen se aktualizuje o nové addony ;) .

anry
Příspěvky: 325
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od anry » ned 21. pro 2014 22:26:25

Super, díky. :)

anry
Příspěvky: 325
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od anry » úte 23. pro 2014 0:58:00

Tak jsem si ji koupil, tu steam edition, protoze ta cena ted spadla jeste níž a je tam hodne trati. A k memu udivu po precteni info o balíčcích tam mam u Munich - Garmisch-Partenkirchen i ICE-T i kdyz tam neni o tom nic napsano a pritom tam maji zvast twin pack za drahej peníz. To stejny u New York-New Haven, tam mam zase Acellu a v info o balicku neni taky zadna zmínka. To je jako bonus? Ta Acella nevim, ale ze to ICE-T kdyz ho tam maji zvlast. Nic méně jsem rád, protoze jsem si to ICE-T chtel koupit pozdeji.

slowly
Příspěvky: 344
Registrován: čtv 01. bře 2012 12:01:00

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od slowly » úte 23. pro 2014 6:38:56

No vidíš, jak to dokáže potěšit. Mě zase potěšilo když jsem koupil 189, která je už součástí hry v academy, takže 7éček vyletělo komínem :lol: .

Vlastik

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Vlastik » úte 23. pro 2014 11:06:22

anry píše:Tak jsem si ji koupil, tu steam edition, protoze ta cena ted spadla jeste níž a je tam hodne trati. A k memu udivu po precteni info o balíčcích tam mam u Munich - Garmisch-Partenkirchen i ICE-T i kdyz tam neni o tom nic napsano a pritom tam maji zvast twin pack za drahej peníz. To stejny u New York-New Haven, tam mam zase Acellu a v info o balicku neni taky zadna zmínka. To je jako bonus? Ta Acella nevim, ale ze to ICE-T kdyz ho tam maji zvlast. Nic méně jsem rád, protoze jsem si to ICE-T chtel koupit pozdeji.
Ano ,jsou to vánoční bonusy ,protože obě tratě obsahují scénáře pro tyto vozidla ,tak by byla blbost to kupovat extra,v zásadě rozdíl je v tom že samostatné addony ,obsahují jiné scénáře,jinak to nemá vliv na koupi.

Vlastik

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Vlastik » pát 26. pro 2014 15:10:54

Obrázek
Nové update ,poslední aktualizce:
Train Simulator 2015 Update 49.4a

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Josef72 » pát 26. pro 2014 20:31:08

O svátcích jsem trochu víc vyzkoušel RW a kromě imbecilní změny mlhy na světle modrou v horizontu můžu potvrdit i pravidelný a prudký pokles fps při načítání dalšího "čtverce" jak o tom psal Roman v jiném vlákně. Nepříjemné zakoktání na několik vteřin. Navíc jsem si i všiml, že při jízdě se mi nyní stíny na stromech vykreslují ve velké blízkosti ke kameře, což v předchozích verzích nebylo. Přitom všechna nastavení mám na max. Je to vidět jenom při jízdě, když přejdu do mapy z editoru a volně se pohybuji, tak je vše v pořádku ( jako v TS 2014).

Kde asi soudruzi z Anglie udělali chybu ?

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 921
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Hekl338 » pát 26. pro 2014 23:12:29

Farbu hmly od TS 2015 urcuje UpperSkyColour v nastaveni BP dennej doby. Vsak si spust moju trat, jesen-jasno, cas tak 13-14h a vsimni si, ako sa pekne vybielia vzdialene hory :D To iste v ich addonoch.

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 921
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Hekl338 » pát 26. pro 2014 23:22:10

A takto skvele to potom vypada na jesen v addone Munich Garmisch Obrázek

Sergio_Cz
Příspěvky: 11
Registrován: úte 11. lis 2014 21:14:32
Bydliště: Česká republika

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Sergio_Cz » sob 27. pro 2014 1:06:46

Já si nemůžu pomoct, ale poslední patch mi ubral několik FPS ve hře na každé trati. :(

Vlastik

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Vlastik » stř 07. led 2015 22:35:20

Přenechte starosti s TS trpaslíkům,ty to za nás dořeší :D
Obrázek
Pak že jsou jenom v pohádkách.. :D

Vlastik

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Vlastik » pát 30. led 2015 14:09:08

Další záplata:
Obrázek
Next week we will be releasing an update for Train Simulator 2015 into open beta. The open beta will run for a week and allow players to provide feedback about the update before it is released. You will need to own Train Simulator 2015 to take part. We will provide full details next week of how you can join the beta.

The update contains the following changes:

FIXED: Task list on the 2D map not updating in real time
FIXED: Whistle boards activating in the wrong direction
FIXED: Inability to edit secondary speed limits
FIXED: The ability to raise and lower the Google Maps overlay in the World Editor
FIXED: Inability to finalise Workshop content
Added additional localisation support for video
Added support for TrackIR hardware
Improved performance and stability when using the Google Maps overlay in the World Editor
Added new system for character movement*

*The new character movement system will prevent characters from walking off of platforms and will generally smooth out character movements. Players may still witness characters acting in an undesirable way at certain stations. This is because we will need to specifically update the spawn points on certain routes in order to fully implement the new system. We plan to do this on a route by route basis in the future.

We will also be releasing a range of developer documentation for using the World Editor. This is advanced technical information aimed at people wishing to create third party content, however advanced editor users may also find this information of use.

Vlastik

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Vlastik » pon 02. úno 2015 13:30:19

Nové update Update 50.3f open beta
Tak jako je už zvykem tak platí cca 7 dnů beta a po reakcích uživatelů se přejde na veřejnou aktualizaci.
Obrázek

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 921
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Hekl338 » pon 02. úno 2015 17:58:18

Neviem co ostatni, ale pri zapnuti google maps mi stale FPS pada na 2-3, ako pred aktualizaciou. Po nacitani je to ok.Takze v tomto smere ziadne zlepsenie nevidim. Mapy sa daju opat dvihat nad teren, teda oprava funguje. Pohyb ludi je z mojho pohladu skutocne rozumenjsi, na skusku som polozil nove nastupiste a mimo nastupiste nechodili, stejne tak sa uz nehromadia na jednom mieste. Ked uz pozorujem dlhsie, tak sa premiestnuju sem tam, takze tu zlepsenie tiez.

KaMat
Příspěvky: 1167
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od KaMat » pon 02. úno 2015 19:58:32

tak ono ty mapy slo dvihat nad teren i drive ale chtelo to sklil :D

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Josef72 » pon 02. úno 2015 20:04:33

Nekoukal jsi na ty nově sepsané dokumenty pro tvůrce obsahu a stavitele tratí ? Měli být tuším součástí aktualizace.

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 921
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Hekl338 » pon 02. úno 2015 21:26:51

KaMat píše:tak ono ty mapy slo dvihat nad teren i drive ale chtelo to sklil :D
V TS 2014 ano, aj pred prvou zaplatou 2015, potom uz nie, teraz zase ano. Aspon tak , co som vysledoval pocas stavby trate:D Tak ci tak, chyb tam ostalo stale dost.

V tych manualoch je spusta novych veci, o ktorych mnohi dodnes asi ani netusili, odporucam citat.

KaMat
Příspěvky: 1167
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od KaMat » pon 02. úno 2015 21:55:57

Hekl338 píše:
KaMat píše:tak ono ty mapy slo dvihat nad teren i drive ale chtelo to sklil :D
V TS 2014 ano, aj pred prvou zaplatou 2015, potom uz nie, teraz zase ano. Aspon tak , co som vysledoval pocas stavby trate:D Tak ci tak, chyb tam ostalo stale dost.

V tych manualoch je spusta novych veci, o ktorych mnohi dodnes asi ani netusili, odporucam citat.
Slo to porad ale musel clovek hodne hýbat kamerou. Pak se to posunulo.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1869
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Roman » pon 02. úno 2015 22:37:52

Hekl338 píše:
KaMat píše:tak ono ty mapy slo dvihat nad teren i drive ale chtelo to sklil :D
V TS 2014 ano, aj pred prvou zaplatou 2015, potom uz nie, teraz zase ano. Aspon tak , co som vysledoval pocas stavby trate:D Tak ci tak, chyb tam ostalo stale dost.

V tych manualoch je spusta novych veci, o ktorych mnohi dodnes asi ani netusili, odporucam citat.
Přesně tak :D . U spousty věcí jsme s Heklem docela vykulení :D

Vlastik

Re: Train Simulator 2015

Příspěvek od Vlastik » pon 02. úno 2015 23:40:07

No třeba když zmáčknu F9 tak mě to v editoru vypíše chybějící objekty na čtverci. :D

Odpovědět