Train simulator 2016

Vše o novinkách RW ze světa
Odpovědět
Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 581
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od kuboss » stř 23. zář 2015 15:24:34

AirVolk to uz mala aj 2015 nie? QD consist som si uz na na nej upravoval, a tiez bol problem s ukladanim..

AirVolk

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od AirVolk » stř 23. zář 2015 16:02:34

Ja netuším.- RW zapínam len sporadicky......Jazdím v reále a doma radšej traktorky.....FS2013. Novinky vždy otestujem.....Peršan je podarený.....Ešte čakám ako sa popasuje s automatikou a potom uvidíme.... :) Celí ten RW ma zase až tak moc nebere, aj keď je to konečne to čo sme všetci od žel.simu čakali....

Vlastik

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Vlastik » čtv 24. zář 2015 15:02:40

Kdo má zájem tak jsou slevy na addony až 40%.
Obrázek
Obrázek

anry
Příspěvky: 326
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od anry » čtv 24. zář 2015 16:38:23

kuboss píše:neodpovedal si si nahodou? Iba ti co maju tu trat tak maju aj loko...
No to jsem si bohužel myslel. Ted když jsou ty slevy tak jsem si řikal že si tu trat Cologne - Koblenz koupim, ale ta loko u toho neni :( A kdyz najedu na celou hru tak me to nabídne jen hrát. Takže nevim jak mám tu BR155 získat.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1891
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Roman » čtv 24. zář 2015 17:08:47

anry píše:
kuboss píše:neodpovedal si si nahodou? Iba ti co maju tu trat tak maju aj loko...
No to jsem si bohužel myslel. Ted když jsou ty slevy tak jsem si řikal že si tu trat Cologne - Koblenz koupim, ale ta loko u toho neni :( A kdyz najedu na celou hru tak me to nabídne jen hrát. Takže nevim jak mám tu BR155 získat.
Musíš ji přidat do košíku. Sice Ti to vypíše, co nedostaneš, ale to co nemáš se Ti stáhne. Mě se dělo to samý....

anry
Příspěvky: 326
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od anry » pát 25. zář 2015 0:23:47

Jenže do košíku muzu dát jen tzv darek pro pritele. Jinak tam mam jen policko hrát.

kiski
Příspěvky: 791
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od kiski » pon 28. zář 2015 20:59:42

Neviem ako iným, ale mne po dnešnom update nejde spustiť BlueprintEditor2.exe. Ešte doteraz išiel. Okrem updatu som nič nemenil, takže nechápem. Každopádne dovtedy nemôžem nič exportovať, takže opravy Bobín budú musieť počkať až do vyriešenia problému.

Robí to aj niekomu inému alebo len mne? Skúšam to spoustiť aj ako admin, ale nič. Jednoducho ževraj nemám oprávnenia... :?
Braňo

KaMat
Příspěvky: 1197
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od KaMat » pon 28. zář 2015 21:01:11

Mě pustit jde.
Konečně jsou při načítání obrázky :D

anry
Příspěvky: 326
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od anry » úte 29. zář 2015 21:05:32

Zdravím, po aktualizaci na 2016 se me stala takova věc. Všechny pohledy v kabinách se me posunuly k přednímu oknu ze vubec nevidim ovládací prvky. Takže ovladani myší ted nepřipadá v uvahu. Abych myší jezdil dolů k ovládání a pak abych vubec videl z kabiny zase nahoru, tak to je docela vopruz. Máte to taky tak? Dík
2016
Obrázek
2015
Obrázek
Naposledy upravil(a) anry dne pon 30. lis 2015 21:41:23, celkem upraveno 1 x.

Pito_42
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 11. črc 2013 20:45:48

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Pito_42 » čtv 01. říj 2015 8:36:32

Čaute.

Po dnešnom preinštalovaní TS 2016 sa mi neobjaví ponukové menu.
Má niekto podobnú chybu?
(Foto má len dokumentačnú hodnotu.)

Obrázek

raduzz
Příspěvky: 126
Registrován: stř 31. pro 2014 14:24:18
Bydliště: Česká republika

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od raduzz » čtv 01. říj 2015 12:12:02

Při spuštění hry menu mám, ale občas se ztratí po ukončení scénáře/jízdy. Nebo po skončení práce v editoru mi to taky skočí do stejného stavu bez menu. Ale dělá to jen občas a to do té doby, co proběhla aktualizace minulý týden, po které při načítání scénáře už není černá obrazovka.

Pito_42
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 11. črc 2013 20:45:48

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Pito_42 » čtv 01. říj 2015 22:10:39

Pito_42 píše:Čaute.

Po dnešnom preinštalovaní TS 2016 sa mi neobjaví ponukové menu.
Má niekto podobnú chybu?
(Foto má len dokumentačnú hodnotu.)

Obrázek

Už to funguje.
Všetko vyriešila aktualizácia 53.9b

anry
Příspěvky: 326
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od anry » stř 04. lis 2015 23:26:43

No i ja mam posledni verzi ale tu starou tapetu v zakl. menu mam pořád, nechapu.

Til858
Příspěvky: 22
Registrován: stř 04. bře 2015 11:38:00
Bydliště: Košice, SR

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Til858 » sob 14. lis 2015 8:05:54

Pred Vianocami budu zľavy na Train Simulator 2016 ne ? Viem , že približne v takom období sú , potom nejak v Marci ... Tak sa chcem uistiť , vopred ďakujem za odpoveď ...

AirVolk

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od AirVolk » sob 14. lis 2015 11:16:04

Ustiť sa môžeš len sledovaním steam akcií...Tu sa neuistíš....

Jack.Grave
Příspěvky: 66
Registrován: úte 02. bře 2010 4:51:40
Bydliště: Praha

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Jack.Grave » ned 15. lis 2015 10:38:04

Train Simulator 2016 za 10.49 EUR https://www.humblebundle.com/store/p/tr ... storefront
Jedná se o verzi bez Norfolk Southern trati, vhodná jako upgrade z minulých verzí. Nabídka Končí 16.11. 2015 v 18:00
Jack
"Grau, teurer Freund, ist alle Theorie" J.W Goethe

Til858
Příspěvky: 22
Registrován: stř 04. bře 2015 11:38:00
Bydliště: Košice, SR

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Til858 » sob 21. lis 2015 9:52:03

Nepoznáte niekto link na TS 2016 , kde je uvedený obsah hry ( Steam Edition)? Obrázok rušňa + o akú lokomotívu ide a vagóny , ktoré sú súčasťou trati ( podrobný popis jednotlivých trati čo obsahujú). Teraz pred pár dňami som to pozeral , ale som zabudol kde som to vlastne pozeral... Bol tam kompletný obsah hry.

Vopred ďakujem :roll:

Til858
Příspěvky: 22
Registrován: stř 04. bře 2015 11:38:00
Bydliště: Košice, SR

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Til858 » sob 21. lis 2015 11:21:42

Til858 píše:Nepoznáte niekto link na TS 2016 , kde je uvedený obsah hry ( Steam Edition)? Obrázok rušňa + o akú lokomotívu ide a vagóny , ktoré sú súčasťou trati ( podrobný popis jednotlivých trati čo obsahujú). Teraz pred pár dňami som to pozeral , ale som zabudol kde som to vlastne pozeral... Bol tam kompletný obsah hry.

Vopred ďakujem :roll:

Tak som to nakoniec našiel: http://www.engine-driver.com/article/sh ... ete-roster

scor
Příspěvky: 16
Registrován: úte 25. lis 2014 1:24:57

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od scor » stř 25. lis 2015 19:59:58

Jen pro info: na steamu je TS2016 SteamEdition za 10,49€

Til858
Příspěvky: 22
Registrován: stř 04. bře 2015 11:38:00
Bydliště: Košice, SR

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Til858 » čtv 26. lis 2015 8:40:37

Chcem sa opýtať , aj Vám písalo pri kúpe TS 2016 toto. Neviem ako to mám chápať , nemám ešte zakúpené TS 2016 len mám aktualizované z 2015. Či berie do úvahy tu aktualizáciu alebo je to len u mňa.
Vopred ďakujem za odpoveď a za ochotu. Som opatrný, tak radšej sa opýtam ...
Přílohy
Steam obr..jpg

Odpovědět