Train simulator 2016

Vše o novinkách RW ze světa
Odpovědět
kiski
Příspěvky: 755
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od kiski » pát 18. zář 2015 9:59:07

U mňa update 331MB, a pokles 5fps - tá istá trať, počasie, consist aj nastavenie grafiky... :?
Braňo

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 805
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Josef72 » pát 18. zář 2015 16:46:40

Jack.Grave píše:Jak je vidno DTG/RSC ve spolupráci s Valve, doj***** co mohli. Stáhlo se mi cca 1.5 GB dat a po ověření mezipaměti hry dalších 300 MB. Změny visuelně žádný a jako vlastník 2 ze 4 tratí ze TS16 Steam Edition sem nic novýho nedostal, jako třeba Gas Turbine pro Sherman Hill. A jestli Next-Gen TS na UE4 engine dopadne stejně jako DTG Fishing tak potěš koště. Jack
Co se stalo s jejich rybařením ?

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 921
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Hekl338 » pát 18. zář 2015 17:31:28

Ako vzdy, nesklamali :lol: Posrali aspon to, ze miesto obrazkov mame ciernu obrazovku. Vie niekto, co sa vlastne aktualizovalo? Ja teda nevidim nic, (stiahlo asi 700MB) okrem noveho jedneho obrazka. Stale je to nemozne menu (neslubovali ine?), hoci nejake ikony zmizli. Inak vsetko bezi, ako aj predtym. Nic lepsie, nic horsie. Zatial som nikde nevidel popisane nove funkcie, takze zrejme nove nie su ani, ked si TS 2016 kupim :D Ale najlepsie sa mi pacilo to prehlasenie, ze nove jadro hry sme uz dostali pocas roka. Ovsem ked si spominam, aktualizacie neriesili nic nove, len opravovali to, co posrali vtedy akt. na TS 2015, teda to, co fungovalo dobre uz v TS 2014. DTG tymto dokazal, ze nie su schopni spravit absolutne nic, okrem zavadzania zakaznika fake viedeom :mrgreen:

KaMat
Příspěvky: 1151
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od KaMat » pát 18. zář 2015 19:07:44

Nejvíc mě dokáže nasrat to chození necestujících po pás v peronech..... PROČ TO NEOPRAVILI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AGJSGHSAJGNB\FADLŮHKADSGNLFJKASHBŮADFBKLNDYFLŮKBNADŮOIH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jurajs_89
Příspěvky: 615
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Jurajs_89 » pát 18. zář 2015 20:18:05

V menu mam jine zvuky a polozku Workshop. A prijde mi, ze se trat rychleji nacte.
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

Majkl
Příspěvky: 171
Registrován: sob 02. kvě 2015 11:21:35

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Majkl » pát 18. zář 2015 22:43:27

Zdravím, jedné věci sem se ale všiml... Vždy když jsem při volné jízdě přešel na jinou loko.. tak se vždy ta ze které sem odešel uvedla do základního nastavení.
Teď je vždy všechno ve stavu v jakém to nechám.
Pokut mám rozjetý vlak a kliknu na jinou loko, tak vlak se okamžitě zastaví, ale jakmile se na něj vrátím tak se zase rozjede..

haldo11
Příspěvky: 78
Registrován: úte 16. srp 2011 12:04:48
Bydliště: Hlohovec

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od haldo11 » sob 19. zář 2015 8:57:19

No ja som planoval vynimocne oplieskat tych 30€, ved aspon budem mat nejake nove trate a vozidla ... medzicasom sa hra sama aktualizovala, pri vhodeni do kosika Steam edition ma zacala upozornovat, ze uz ju mam a nedostanem jej kupouu nic nove, tak som to pekne vypol a uz nemam chut ziadne € a nervy vynakladat. Tak im strasne gratulujem :mrgreen:

Vlastik

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Vlastik » sob 19. zář 2015 16:55:37

Kdo má zájem tak zde je kompletní manuál všeho nového v TS 2016 placená verze včetně BR 155+UP GTEL:
http://uloz.to/xXXTpjEA/en-zip

Každýmu se stáhlo tolik dat kolik má zakoupených addonů takže základ byl asi 200 Mb,a dále.
Jinak jsem si všiml že ko má tu turbínovou mašinu že se při stratu začne klepat stanoviště a trvá to celou dobu i za jízdy co že reálnější ale pro ty co ovládají prvky myší to trochu komplikuje situaci.
Určitě vylepšili při plném rozlišení 3x3 FSA načítání stromů které v TS 2015 dělalo problémy.
Dál je vylepšené efekty kouře, světla i vody. (Osvětlení svíčkou mě dostalo.)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
jinak verze je stejná s updatem i placenou verzí žádné novinky protože je to 53.6c
Zatím lze hodnotit kladně.

anry
Příspěvky: 324
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od anry » pon 21. zář 2015 20:08:00

Zdravim, me se stahlo jen 130Mb. Ale hlavne se chci zeptat, jestli ta ma nekdo tu BR155.Dik

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 805
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Josef72 » pon 21. zář 2015 20:33:22


anry
Příspěvky: 324
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od anry » pon 21. zář 2015 21:01:04

To je pekny, ale z toho jsem se nic nedozvedel. Me to tuto loko nestahlo, protoze nemam Cologne - Koblenz, ta je jen k teto trati. Ale jinak dik.

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 578
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od kuboss » pon 21. zář 2015 23:01:31

neodpovedal si si nahodou? Iba ti co maju tu trat tak maju aj loko...

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1849
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Roman » úte 22. zář 2015 5:54:23

Kuboss píše:neodpovedal si si nahodou? Iba ti co maju tu trat tak maju aj loko...
Sakra, já měl trať, ale BR 155 jsem dostal až po zakoupení plné verze TS 16. Asi DTG praktikuje individuální přístup :( . Kuboss dostal, já ne :mrgreen:

Pito_42
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 11. črc 2013 20:45:48

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Pito_42 » úte 22. zář 2015 6:38:28

kuboss píše:neodpovedal si si nahodou? Iba ti co maju tu trat tak maju aj loko...
Ja som mal tiež zakúpenú trať,ale BR 155 som nedostal...

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 578
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od kuboss » úte 22. zář 2015 9:04:41

Nie individualny pristup. Ja mam plny update, len som si myslel ze to davaju aj ku trati.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1849
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Roman » úte 22. zář 2015 16:46:41

To Jsem si říkal, jak jsem ten scénář pos... :D . A nakonec Jsem třetí. Každou chvíli jsem stál po zásahu PZB :lol: . V těchto scénářích Vám to ani nepovolí PZB a SIFU vypnout, musíte jet s tím a na čas se také nedá jet. Je to opravdu Hard Core :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Opravdu jsem se bavil (a pěkně nadával) .

Obrázek

Hans
Příspěvky: 82
Registrován: čtv 25. pro 2014 16:02:59
Bydliště: Tam v dáli :D

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Hans » úte 22. zář 2015 16:57:10

Jenom by mě zajímalo, proč i když se mi stáhla aktualizace, tak furt nemám to nový menu. :?: :evil: :evil: :evil: :shock: :o

Majkl
Příspěvky: 171
Registrován: sob 02. kvě 2015 11:21:35

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Majkl » stř 23. zář 2015 10:37:14

Aha.. mě se změnilo jen pár věci a tohle nové menu nemám také...
Mám jen nový úvodní obrázek a možná se něco málo změnilo ve hře..

Hans
Příspěvky: 82
Registrován: čtv 25. pro 2014 16:02:59
Bydliště: Tam v dáli :D

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od Hans » stř 23. zář 2015 14:08:51

Michal píše:Tak to má asi každý, kdo jen zdarma upgradoval z TS2015 a nezakoupil novou verzi. Já taky. To nechávám tradičně až na vánoční výprodeje. ;) Ale to menu staré není. Má nové funkce. Takže bych řekl, že je to nové menu ve starém kabátě. :mrgreen:
Ano tak jsem to myslel. (mě se totiž to oranžový menu z TS15 vůbec nelíbí :D)

AirVolk

Re: Train simulator 2016

Příspěvek od AirVolk » stř 23. zář 2015 14:43:01

Má funkciu upravenia consistov v QD , ale nejak to nechce už nijak uložiť.....

Odpovědět