Train Sim World

Vše o novinkách RW ze světa
Odpovědět
Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 576
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Train Sim World

Příspěvek od kuboss » pát 02. pro 2016 18:15:48

Train Sim World: CSX Heavy Haul Beta príde 8.12.2016

:arrow: https://www.youtube.com/watch?v=4VgNR-KLJxw

vo videu vidno nejaké bugy, som zvedavý aké to bude "naživo" (správanie sa hadíc je nejaké čudné :mrgreen: )

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 917
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Hekl338 » pát 02. pro 2016 18:44:07

Ak mam hodnotit graficku stranku, dufam, ze v tom videu je to nastavene na minimalnu kvalitu, lebo ak toto je maximum, tak je to tragedia podobna TANE :D

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 576
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Train Sim World

Příspěvek od kuboss » pát 02. pro 2016 19:33:17

myslim ze to bude skor konverziou videa, lebo aj FPS je tam dost nizke nato ze je to zaznam z hry. (Dufajme) :twisted:

kiski
Příspěvky: 736
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Train Sim World

Příspěvek od kiski » sob 03. pro 2016 14:37:21

FPS je tragické, to je vidieť... Chovanie hadíc podľa môjho názoru je iba predpripravená animácia, a nie reálne fyzikálne chovanie (...silne pochybujem, že by sa hadica pri doprednom pohybe hýbala smerom dopredu, aj keď samozrejme stať sa to môže napr. pri brzdení, tu sa to ale deje za normálnej jazdy a príliš často...)... je to ale len môj názor...

A nevedel som, že BETA je PRE-ALPHA - už keď ukazujem niečo nové, tak tie zábery aspoň obmieňam, lebo zopár sa ich tam opakuje už od prvého videa, ktoré vyšlo...

Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 227
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Train Sim World

Příspěvek od 750225lentilka » pon 05. pro 2016 11:23:08

A pokud jsem to pochopil tak na testování vlastně dostaneme jen jednu sólo lokomotivu (SD-40) a to je vše. Zbytek (3 loko+6 nákladních vozů) bude v ostré verzi. Což mi teda zase na ostrou verzi přijde docela...málo. No, nevím, jsem na to zvědav...

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 291
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » pon 05. pro 2016 12:28:06

Ještě k ní dostaneš 2 vagony. :) Více zde:
http://train-simulator.com/the-train-sim-world-beta/

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 576
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Train Sim World

Příspěvek od kuboss » pon 05. pro 2016 16:23:01

Az teraz som si vsimol poziadavky... ta grafika ma desi: ideal ze gtx1080?!

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 291
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » pon 05. pro 2016 17:32:00

Oni to tam dávkují raději po kapkách. Včera tam ty specifikace ještě nebyly.

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 917
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Hekl338 » úte 06. pro 2016 0:33:55

No pozor, ono, ak to bude optimalizovane dobre (dufajme, ze ano), tak to nebude len o grafike, ale aj o procesore. Hlavne pre FHD rozslisenie nepomoze GTX 1080, ak to budete krmit slabsim procesorom, prejavi sa to hlavne v hodnotách min FPS. Ak to dokaze využívat potencial HW, preco nie, poziadavky su opravnene. Na dnesne hry su grafiky s VRAM min 4 GB uz standart (okrem GTX 970, ta ma fakticky len 3.5GB). RiseOfTombRider dokaze bezne pozrat aj 7GB VRAM.

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 291
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » úte 06. pro 2016 8:47:17

Rozjel bych to vůbec s první generací i5-760? Zbytek sestavy odpovídá zhruba té doporučené konfiguraci.

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 576
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Train Sim World

Příspěvek od kuboss » úte 06. pro 2016 9:23:58

Podla toho co pre nich znamena ideal... pre mna ideal ze to pojde dobre.
Tak ako pise Hekl, mna len zarazilo to, ze CPU ak si clovek kupoval aj davnejsie ale bolo vyssej rady, potiahne.. ta GPU - uvidime.. pripadne este sa mierne to CPU da zachranit rychlimi ramkami, kt zdvihnu tie minimalne FPS. Ja to aktualne riesim, pretoze mam i5 2500K @ 4,7GHz a gtx1070, ktora tym padom nieje dokonale vyuzita - priemerne FPS su len o cca 2-3% nizsie ako so silnejsim CPU, ale minimalne FPS su na tom horsie.

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Train Sim World

Příspěvek od Vlastik » úte 06. pro 2016 10:06:26

Michal píše:Oni to tam dávkují raději po kapkách. Včera tam ty specifikace ještě nebyly.
Vsak jeste 2 dny a uvidime,jen nevim co za tech 12 dnu se stihne otestovat,to neni ani na seznameni s manualem. Premyslim to potom hodit na virtualni disk ,jestli to pujde spustit i po ukoncene nabidce.
Oni se zameruji na nvidia GK,ale amd karty maji daleko kvalitnejsi pro hru.

Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 227
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Train Sim World

Příspěvek od 750225lentilka » úte 06. pro 2016 10:19:05

Taky se mi zdá 12 dní sakra málo a když tak koukám do směnáře, tak při tom voln co mám, se sotva rozjedu s mašinou... :D :D

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 291
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » úte 06. pro 2016 10:33:09

Hlavně nepočítejte s tím, že se budete po trati nějak prohánět. Co jsem pochopil, tak zpřístupní jen dva kousky. Nějaké seřadiště a pak kus někde na trati. Celé je to takové typicky kujónské. :mrgreen:

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Train Sim World

Příspěvek od Vlastik » úte 06. pro 2016 14:32:49

Michal píše:Hlavně nepočítejte s tím, že se budete po trati nějak prohánět. Co jsem pochopil, tak zpřístupní jen dva kousky. Nějaké seřadiště a pak kus někde na trati. Celé je to takové typicky kujónské. :mrgreen:
No ono toho bude vic,
ano k dispozici bude loko + 2 vagony,dva useky trati rovina a sklonovy usek,pripravit loko k jizde od zacatku ,k tomu budou 3 tutorialy a dva scenare,moznost vyzkouset novy jizdni rad na celych 24 hodin (pozdeji). A hlavne se prochazet venku podel soupravy a dalsi vymozenosti. Nebo si vylepovat plakaty na zastavce. :D
Na zacatek toho az az,ale jen naoucit se 3 tutorialy asi cas zabere,takze tech 12 dnu se mi zda velmi neadekvatni.

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 291
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » úte 06. pro 2016 15:21:32

Pravda, na hledání schovaných přileb a plakátů jsem zapomněl. Na to 12 dní stačit nebude. Ale je to opravdu moc důležitá součást simulátoru. :lol:

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 917
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Hekl338 » úte 06. pro 2016 18:30:13

kuboss píše:pripadne este sa mierne to CPU da zachranit rychlimi ramkami, kt zdvihnu tie minimalne FPS.
¨
Frekvencia RAM je v pripae hrania zanedbatelna, povedal by som az u drtivej vacsiny hier nulova. Skor pomoze pretocit procesor, kam to pusti stabilne. Vsetko ukaze az ostra verzia. Su hry, ktore nie su az tak zavisle na CPU, například posledny Tomb Rider. Zaklinac 3 taktiez skor potrtebuje GPU. Akurat v Novigrade, tam mam bezne vytaznie vsetkych jadier 85-98% a dokaze to procesor potrápit, tam musí byt vykonne CPU aj GPU :D GTA 5 potřebuje oboje, ta hra však viac vyhovuje Intelom, nez AMD procesorom. Zatial je to skor vestenie z kavovej usadeniny, jako to bude u TSW. Vegetacia na plne detaily bude urcite vyzadovat silne GPU, ako kazda hra. Hodne bude zalézat, ake bude DX. Ak to nebude podporovat DX 12, do buducna to moc nebude dobre.

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Train Sim World

Příspěvek od Vlastik » čtv 08. pro 2016 17:45:38

Tak prvni video,z spustene beta verze.
https://www.youtube.com/watch?v=1nRyQVnJRoU

kiski
Příspěvky: 736
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Train Sim World

Příspěvek od kiski » čtv 08. pro 2016 18:40:52

Vyzerá to fajn. Ale zas na druhej strane, myslím, že kabíny z produkcie CZ/SK by až tak nezaostávali... Akurát to zakomponovať do exteriérových modelov... :mrgreen:

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 805
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Josef72 » čtv 08. pro 2016 19:11:33

Optimalizace zatím taková, jak jsem se obával. Vizuálně pěkné, ale stíny se načítají jak u staré hry. Stejně podivné i kolejnice, pražce. A zdá se mi to, nebo je kabina zase jak přibitá ?

Odpovědět