Train Sim World

Vše o novinkách RW ze světa
Odpovědět
Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 580
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Train Sim World

Příspěvek od kuboss » pát 17. bře 2017 18:12:02

oni su vazne mentalne retardovani. :|

Til858
Příspěvky: 22
Registrován: stř 04. bře 2015 11:38:00
Bydliště: Košice, SR

Re: Train Sim World

Příspěvek od Til858 » pát 17. bře 2017 19:02:57

Toto tu vyzerá zaujimavejšie než tento TRASH( Train Sim World): https://synaesthesia.artstation.com/projects/DoLE9

Jurajs_89
Příspěvky: 617
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Jurajs_89 » pát 17. bře 2017 19:13:31

Ja furt nepochopil, k čemu furt potřebujete procházení a proč to všichni považují za vyhodu?
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

Uživatelský avatar
Kal000px
Příspěvky: 630
Registrován: sob 16. srp 2014 15:14:03

Re: Train Sim World

Příspěvek od Kal000px » pát 17. bře 2017 20:02:50

Tohle jsou přesně ty úžasný věci na UE, tohle ten engine dokáže, ale v podání DTG vidíme TSW... S hroznou optimalizací..
Jede jede mašinka..

Jurajs_89
Příspěvky: 617
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Jurajs_89 » pát 17. bře 2017 20:43:07

Co je na tim úžasný? Tohle je věc úplně k ho*nu, úžasná by byla fyzika, hw optimalizace, možnosti simulace, ale procházení fakt ne, to je k něčemu.
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 580
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Train Sim World

Příspěvek od kuboss » pát 17. bře 2017 20:49:33

prechádzanie sa po vonku je super, ked funguje vsetko co jurajs spomenul.. inak to moc vyznam nema.

Uživatelský avatar
Kal000px
Příspěvky: 630
Registrován: sob 16. srp 2014 15:14:03

Re: Train Sim World

Příspěvek od Kal000px » pát 17. bře 2017 21:43:16

Já nemluvím o procházení se, ale o tý grafice, co dával Til :D
Procházení se nemá moc velkej smysl..
Jede jede mašinka..

Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 230
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Train Sim World

Příspěvek od 750225lentilka » ned 19. bře 2017 11:01:19

Tak a je to tady. Steam se pokouší stáhnout nějakou aktualizaci hry, ale vždy to skončí hláškou že herní obsah je uzamčen a nazdar. Hra ani nejde spustit...
Bez názvu-1.jpg

Uživatelský avatar
Boldri
Příspěvky: 54
Registrován: stř 25. úno 2009 7:47:14

Re: Train Sim World

Příspěvek od Boldri » pon 20. bře 2017 14:07:05

Stáhnul sem to, spustil a no problem :)

Hra se mi líbí, sem tam pár chybek a nedodělků, ale to se vychytá. O optimalizaci se nemůžu vyjadřovat, mám starou mašinu, takže 60fps rozhodně nečekám. Každopádně to na tu grafiku běží obstojně, hratelný to je :D

Ad chození. No asi záleží na vkusu každýho soudruha, ale mě se to líbí. když je potřeba nebo čas, tak vylízt z mašiny a protáhnout si nohy. Sem tam vidám vybíhat fíru z kanceláře i v reálu, takže proč né. :)

Co mě are dost sejří jsou přehnaný bloom efekty. Za bílýho dne to ještě ujde, ale v noci je to pod lampama jak při náletu v Bagdádu a díky záři z reflektoru sem málem netrefil do dveří.
Druhá věc, kterou budu taktéž reportovat na technickou potvoru je nutnost přepínat klávesnici na anglickou, jinak polovina ovládání nefunguje.

Když vemu v potaz, že tohle je budoucí default, tak to nevidim vůbec špatně. A k tý grafice co tu byla k shlídnutí v odkazu se určitě dostanem. Editor a podpora modifikací byla už několikrát potvrzena že bude. Je to malej tým a hodně komplexní platforma, takže to jen chvíli potrvá, u DTG nic novýho, jako jejich letitej zákazník už sem zvyklej :mrgreen:

Suma sumárum dobrej začátek :)

PS: jen mě mrzí, že se zas opakuje stará písnička: Je to nový, je to fuj :(

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 331
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » pon 20. bře 2017 14:25:47

Boldri píše: Druhá věc, kterou budu taktéž reportovat na technickou potvoru je nutnost přepínat klávesnici na anglickou, jinak polovina ovládání nefunguje.
Stejné chyby, stejné známky... :mrgreen: Jak vidím, nepoučili se. Problém s klávesnicí se táhne už několik sérií TS a teď to přenesli i do TSW. Hlásil jsem jim to několikrát, posílal screeny, výpis konfigurace, konkrétní soubory a stejně nic. :roll:

Uživatelský avatar
Boldri
Příspěvky: 54
Registrován: stř 25. úno 2009 7:47:14

Re: Train Sim World

Příspěvek od Boldri » pon 20. bře 2017 14:42:39

Njn, angláni, jinou klávesnici neznaj, no :D

Uživatelský avatar
Boldri
Příspěvky: 54
Registrován: stř 25. úno 2009 7:47:14

Re: Train Sim World

Příspěvek od Boldri » stř 22. bře 2017 21:48:25

Právě stahuju Update 1, krom ptákovin kolem VR opravují nefungující ovládání na jazykově odlišných klávesnicích, jupí :D

Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 230
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Train Sim World

Příspěvek od 750225lentilka » stř 22. bře 2017 23:12:41

Tak paráda! Po čtyřech dnech půstu, kdy se marně hra snažila stáhnout aktualizaci, ale nešlo ji to protože soubory byly zablokovány, se mi podařilo úspěšně aktualizovat a spustit. Ale...Smazal se mi profil (nějak jsem si nevšiml toho, že se má zálohovat), takže šup otravný tutoriál zase znovu, ale hlavní věc je, že konečně na české klávesnici funguje brždění (jupíí!), nojoo ale to by nebylo DTG, aby to nějak nezmršilo. Takže...sice už to funguje s českou klávesnicí ale nejdou změnit pohledy. Jde snad všechno možné, jenom dosti potřebná změna pohledů, hlavně na mapu prostě ne. A když se přepnu na ENG klávesnici, tak sice můžu přepínat pohledy, ale zase nebrzdím. Tak sakra...to si mám jako během jízdy přepínat? Fakt by mně zajímalo, kdo tam u nich alespoň občas použije to, co má posazené na krku. Tohle už totiž není normální...Takže ani po skoro týdnu se hra nedá hrát a je nefunkční. Bohužel...

Majkl
Příspěvky: 171
Registrován: sob 02. kvě 2015 11:21:35

Re: Train Sim World

Příspěvek od Majkl » čtv 23. bře 2017 0:40:21

Ačkoliv sem celkem dlouho uvažoval, zdali tento simulátor zakoupit. Tak jsem to nakonec udělal.
No s tou klávesnicí to mám stejně.. když přepnu na českou, tak mohu brzdit, ale pohled si nezměním.. To samé ale platí obráceně :D
Co se týče grafické stránky, tak já jedu 13fps na minimum a troufám si říci že nějaký šrot zrovna nemám :)
Procesor I3
ram 12GB
grafika 1050TI
Takže kdo máte horší sestavu, tak snad ani nestahujte :D
¨
Pokut by hra byla dobře optimalizována, tak musím říci že by se mi líbila, ale takhle jsou to prostě vyhozený peníze.. Pokut s tím něco neudělají.
Prostě líbí se mi možnost zajít si na ochoz a nahodit si tam mašinu.. ale ostatní chození pro mě zase až tak podstatné není.



EDIT:
Jen tak sem zkusmo dal vše na ultra a hra je na tom stejně jako kdyby mi jela na low, Takže optimalizace asi spočívá v tom že je jedno jaké si zvolím nastavení.. ale prostě 13fps z toho nedostanu :D

Uživatelský avatar
Boldri
Příspěvky: 54
Registrován: stř 25. úno 2009 7:47:14

Re: Train Sim World

Příspěvek od Boldri » pát 24. bře 2017 8:50:33

Šrot nemáš, ale bohužel i3 s GF 1050 nejsou zrovna herní terno. Předpokládám, že posledního Dooma, GTA 5 nebo Battlefield 1 si taky na vysoký detaily asi nezahraješ.
Zatímco do teďka hrály železniční simulátory oproti ostatním hrám druhý housle, s TSW se situace (konečně) mění. Náročná grafika s fyzikou si žádaj pořádnej hardware a i když DTG ještě zapracujou na optimalizacích, tak si se slabším pc už moc nepolepšíš.

Neni mi jasný, jakto že se ti nezmění fps, když hejbeš s nastavením grafiky. Když mám vše na max se zapnutým aa, tak se mi hra plazí zhruba na 15 - 25 fps, na nejnižší detaily bez aa to je cca 30 - 45 fps, což už je pro mě vpoho hratelný. Ale moje mašina už není zrovna nejnovější - pětiletý i7 @ 3,4 GHz, 12GB Ram, AMD Radeon 7970, klasický HDD.
Ještě sem neměl čas se tím víc zabejvat, ale do upgradu pc to se sem tam škubem na střední detaily už nějak vydržim. Nakonec pro mě to neni nic novýho, kdysi sem kvůli MSTS taky kupoval celou novou mašinu. :mrgreen:

Majkl
Příspěvky: 171
Registrován: sob 02. kvě 2015 11:21:35

Re: Train Sim World

Příspěvek od Majkl » pát 24. bře 2017 10:00:53

No tak herní počítač to uplně není, ale třeba to gta5 si na vysoké detaily zahraji celkem dobře.. fps mám někde u 35.
Ostatní hry jsem nezkoušel. No holt budu muset počkat na nějakou optimalizaci a nebo si to zahraji až za čas. Prostě PC není na prvním místě ve financování :D

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 921
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Hekl338 » pát 24. bře 2017 16:28:10

Otazka je, co povazujes v GTA na vysoke detaily, kedy mas tych 35 fps, v noci, cez den, za dazda? Ake rozlisenie, aky AA? Ak ti TSW idee stejne na low, alebo ultra rovnako, je to divne. Spust si nejaku diagnostiku pocas hrania a uvidis, co je limitujuce. Ostatne, zaujimalo by ma skutocne, ako TSW pouziva HW. Skuste niekto napr. Msi Afteeburner a spravte nejake video. Podla videii co som zatial videl dost pochybujem, ze to pouziva viac jadrove procaky.

Majkl
Příspěvky: 171
Registrován: sob 02. kvě 2015 11:21:35

Re: Train Sim World

Příspěvek od Majkl » pát 24. bře 2017 23:37:32

Tak GTA jedu na 1920x1080 a vše mám dané na plno kromě MSAA, to mám na 4x A jede mi to krásně....
U toho TSW fakt nevím ...

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 921
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Hekl338 » sob 25. bře 2017 0:04:23

Takze na high/very high mas aj travu predpokladam post fx atd a ides pod DX 11, nie 10. Advanced u tejto karty nema cenu ani uvazovat. V tom pripade so 4xMSAA niekde mimo mesto to uz bude nejakych 25 fps a menej, za dazda (kedze mas vsetko na plno) to bude nieco podobne aj v meste. Berme v uvahu, ze GTA je skutocne perfektne optimalizovana hra, tak TSW realne okolo 15, uvadzas 13, coz tak nejak sedi. Stale to vsak nedava zmysel, preco mas stejne FPS low vs ultra.

Majkl
Příspěvky: 171
Registrován: sob 02. kvě 2015 11:21:35

Re: Train Sim World

Příspěvek od Majkl » sob 25. bře 2017 0:11:58

No tak sem si trošku hrál a v biosu sem povolil procesoru že může jet na plno a nemusí šetřit energii. A je možné že to byl asi ten hlavní problém.
Teď sem na TSW nastavil skoro vše na plno a FPS mám za letního počasí 20 - 27. Takže když si to trošku snížím, tak to hratelný bude.
Zde sem zkusil něco vyfotit a možná tomu někdo porozumí :D

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Odpovědět